WordPress marketing

Bouw de perfecte website met WordPress marketing!

Ben jij op zoek naar een goede CMS waarmee jij je website kunt maken, dan ben je in zoektocht vast al op WordPress terecht gekomen. Met WordPress marketing ga jij één stap verder: je bouwt niet alleen een goede website, je zorgt er ook nog voor dat deze goed functioneert.

Met WordPress marketing focussen we ons op alle werkzaamheden in en rondom jouw website. Dit betekent dat we zorgen voor passende content, maar ook dat we ervoor zorgen dat jij bovenaan Google komt te staan. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan contact op met één van onze specialisten zodat we WordPress marketing zo snel mogelijk voor jou kunnen uitvoeren!

Vraag het Marc Onze ervaren Head of SEO

Wat is WordPress marketing?

WordPress is het grootste CMS (Content Management System) ter wereld. De kans dat jij al eens van dit CMS gehoord had is groot, maar wat het precies voor je kan doen is misschien nog onduidelijk. WordPress biedt jou alle handvaten die je nodig hebt om de perfecte website te bouwen. Door slim te werk te gaan met verschillende plug-ins, bouw je een website op die voldoet aan alle eisen. Je huisstijl is zichtbaar en je website scoort ook nog eens hoog in Google.

Met WordPress zelf zorg je ervoor dat je website er fantastisch uitziet, met de marketing zorg je ervoor dat deze precies zo presteert als jij wenst. Dit kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van wat jouw doelstellingen zijn. Onze specialisten weten als geen ander hoe ze een sterk linkbuilding profiel voor jouw website maken, maar richten zich ook op je SEO, je social ads en je content marketing. Hierdoor haal jij alles uit je website en weet je eenvoudig nieuwe klanten te bereiken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begin gelijk met WordPress marketing!

Op zoek naar een partner die jou weet te helpen met WordPress marketing, dan hoef je niet verder dan Traffic Today te kijken. Wij realiseren je website, maar zorgen ook voor passende content die past bij je doelstellingen. Benieuwd? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zet de eerste stap richting nieuwe successen!

🌐 Kan iedereen gebruik maken van Wordpress marketing?

In principe is WordPress toegankelijk voor iedereen die een eigen website wil. Zelfs gratis zijn er prima resultaten te boeken met WordPress, al raden we wel aan te investeren in je website. In dit geval komen er dus wel kosten bij kijken, maar die worden volledig waargemaakt. Naast het maken van de website, kun je met WordPress marketing ook veel extra waarde voor je website creëren. Dit kun je zelf uitvoeren, maar als je zeker wil zijn van de resultaten, raden we je aan je WordPress marketing uit te besteden, bijvoorbeeld bij Traffic Today!

🛒 Waarom marketing voor WordPress?

WordPress biedt je alle mogelijkheden om de perfecte website te maken, maar met alleen een mooie website ben je er nog niet. Als jij hier omheen geen marketingwerkzaamheden uitvoert, zal er niemand in slagen je website te vinden. Marketing is dus enorm belangrijk, omdat je hiermee ook je website laat excelleren.

Wanneer je kiest voor een op-maat-gemaakte strategie, zorg je ervoor dat je enkel werkzaamheden uitvoert die passen bij je doelstellingen. Het middelpunt van deze strategie is je website: hier komen je klanten om hun bestellingen te plaatsen. Door slim door te linken, creëer je een fanatieke klantengroep die je website eenvoudig zal weten te vinden.

🔌 Wat is een plug-in?

Om echt te schitteren met je WordPress-website is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste plug-ins. Dit kan gezien worden als een aanvulling op je website. Plug-ins komen in veel verschillende soorten voor; door de juiste uit te kiezen, breng jij je website naar een hoger niveau, omdat ze iets weten te bieden dat je website van nature niet kan. Plug-ins zijn overigens niet alleen te vinden voor WordPress, maar kunnen over het gehele internet te vinden zijn en ook overal gebruikt worden.

cta-employee-particles
Marc staat voor je klaar!
Vraag het Marc!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak de perfecte WordPress-website met de juiste plug-ins

WordPress is een goede CMS, maar de echte kracht van WordPress marketing zit hem in het juiste gebruik van plug-ins. Dit zijn kleine aanvullingen op je website, die het mogelijk maken om iets te doen wat met de basisversie van WordPress niet mogelijk is. WordPress biedt deze plug-ins zelf aan, maar ze zijn ook via externe partijen te bemachtigen. Het effect van een plug-in kan heel klein zijn, maar het kan ook gaan over iets dat gelijk zichtbaar is.

Een populaire plug-in die door veel partijen gebruikt wordt, is WooCommerce. Dit is een software die het mogelijk maakt om een webshop in je website te bouwen. Aangezien veel websites tegelijkertijd ook als webshop functioneren, is het handig om hier de juiste plug-in voor hebben. WooCommerce maakt je WordPress marketing erg eenvoudig, aangezien je hiermee je gehele voorraad kunt beheren en ook verzendingen kunt controleren.

Wordpress webshops X Traffic Today

Bij Traffic Today hebben we veel ervaring met werken WordPress webshops. Wanneer je ervoor kiest om je WordPress marketing door ons uit te laten voeren, kies je voor een pakket waar van alles mogelijk is. We zijn op de hoogte van de nieuwste actualiteiten: zo weten we precies hoe we artificial intelligence inzetten op jouw WordPress-website.
Vele klanten gingen je al voor. Word jij de volgende?

  • Samenwerking | Bar Company | Traffic Today
  • Nedap | Traffic Today
  • Samenwerking Best4u media | Traffic Today
  • Lievers Holland | Traffic Today
ONZE SUCCESSEN MET

Woocommerce / Wordpress webshops

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van WordPress marketing? Neem eens een kijkje in één van onze klantcases en laat je inspireren! We zetten deze successen ook graag met jou door.

OVERIGE ERVARING

CMS systemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.