Dit is hoe we het doen

Werken bij Traffic Today

Haal alles uit je talent.

Wil je werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Digital. Growth. Together.

Waar groei centraal staat

We zijn een digital marketingbureau met lef. Zo durven we het aan om buiten de gebaande paden te denken én doen. Alles met maar één centraal doel: het realiseren van groei. Via onze Traffic Today University leiden we je op. Of je nu junior, medior of senior bent. Heb je de ambitie om uiteindelijk door te groeien naar een toffe functie als teamleider of head of? Laat zien wat je kan. Als we zien dat je het talent en het doorzettingsvermogen hebt, maken we de weg voor je vrij.

Waar we staan voor autonomie

Door te blijven innoveren, experimenteren en ontwikkelen komen we verder. Op wat voor manier dan ook. Dit maakt dat we een duurzame samenwerking hebben met veel van onze klanten én collega’s. Heb je een goed idee? Laten we ‘t proberen. Doordat ons bedrijf is opgedeeld in multidisciplinaire cellen, gaan we flexibel te werk. Met een flinke dosis vertrouwen krijg je van ons de mogelijkheid om autonoom te werken. Geen vastgeroeste processen dus, maar de vrijheid om een eigen invulling te geven aan je rol.

Waar we onze resultaten meten

Onze specialisten zetten zich iedere dag in om uitdagingen te tackelen, oplossingen aan te dragen en het maximale uit campagnes te halen. We gaan doelgericht te werk waarbij we altijd onze voortgang blijven monitoren en evalueren. Hierdoor kunnen we waar nodig te allen tijde bijsturen. Dit doen we zowel voor onze klant KPI’s, interne processen en individuele doelstellingen.

DATA

Traffic Today in cijfers

We gaan altijd voor de beste cijfers, en dit zijn die van ons!

100
medewerkers
44 / 56
man/vrouw (%)
28.3
gemiddelde leeftijd

Waar we elkaar graag beter leren kennen

Met plezier naar je werk gaan én helemaal jezelf kunnen zijn: dat is iets waar wij voor staan. Je werk is immers een groot onderdeel van je leven. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt. Door je te koppelen aan een buddy, heb je altijd iemand om op terug te vallen als je vragen hebt. Maar ook de rest van het team maakt jou graag wegwijs binnen Traffic Today. Ben je benieuwd met wie je gaat samenwerken? Check onderstaande video’s en leer een aantal van onze collega’s alvast een beetje beter kennen.

Waar je wordt beloond voor je inzet

We zijn trots op onze specialisten en er staan dan ook goede arbeidsvoorwaarden tegenover de inzet die je levert. Reken op:

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Je mag maandelijks 10% van je uren inzetten voor persoonlijke ontwikkeling
 • De mogelijkheid regelmatig een (externe) training, cursus of kennissessie te volgen
 • Flexibele werktijden
 • Een goede pensioenregeling
 • Gratis fruit en (gezonde) snacks op kantoor
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar (op basis van een 40-urig contract)
 • Gratis sporten in de gym naast kantoor
 • Voldoende feestjes, teamuitjes en ons jaarlijks weekend weg met heel Traffic Today

Waar overwinningen worden gevierd

We werken keihard voor onze klanten, en dat betekent dus ook…juist, keihard plezier maken met collega’s. Reisjes naar Praag of Berlijn, legendarische personeelsfeesten, spontane stapavonden en gezellige teamuitjes. Wanneer we onze doelen hebben behaald, vieren we onze overwinningen en maken we herinneringen voor het leven.

Waar je werkt in een fijne omgeving

Geen lege muren en identieke hokjes, maar een plek die energie geeft en uitnodigt creatief te denken. Met een ambitieus en gezellig team om je heen, is het altijd weer een feestje om op kantoor te zijn. Wil je even ongestoord te werk kunnen gaan? Trek je dan terug in één van onze concentratieruimtes.

Daarnaast vind je bij ons op kantoor:

 • Een goedgevulde koelkast met fris (en drank voor tijdens de vrijmibo)
 • Voldoende fruit en een snackmuur met gezonde snacks
 • Heerlijke bonenkoffie en een eindeloze selectie aan theesmaken
 • Ruimte voor ontspanning met een voetbaltafel, pingpongtafel, loungehoek en meer

Wij zijn ervan overtuigd dat je werk vooral bij je leven moet passen. Dit betekent dat we niet van je vragen om vijf dagen per week op kantoor te zitten. Werk je liever drie dagen op kantoor en twee dagen thuis? Prima. Vind je vijf dagen op kantoor juist prettig? Ook helemaal goed. Zolang het voor jou werkt.

Waar je wordt gewaardeerd om wie je bent

Werken bij Traffic Today betekent werken in een organisatie waar we jouw talent opmerken. Waar je wordt omringd door positieve, ambitieuze collega’s. Waar je vanaf moment één met open armen wordt ontvangen. Waar je kan zijn wie je bent en waar je wordt gewaardeerd om wie je bent. Wat je rol ook is.

Waar je wordt uitgedaagd

Binnen Traffic Today werken knappe koppen op het gebied van SEO, SEA, content, CRO, social media, linkbuilding, en meer. Zij zetten zich iedere dag in om uitdagingen te tackelen, oplossingen aan te dragen en het maximale uit campagnes te halen. Ga je bij ons aan de slag in één van deze disciplines? Dan blijven we je prikkelen. Nieuwe klanten, nieuwe tools, technieken, methodes – alles om het maximale uit je talent te halen.

Of je nu energie krijgt van enorme advertentiebudgetten, complexe technische vraagstukken, tekstuele hoogstandjes of werken voor bekende webshops, je vindt het allemaal bij Traffic Today. Kom werken voor merken als Inshared, Top1Toys, Kamera Express, Sani4All, MaxiAxi, Saxion & meer.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.