Dit is hoe we het doen

Werken bij Traffic Today

Haal alles uit je talent.

Werk aan uitdagende projecten, deel ideeën met ambitieuze collega’s en ontwikkel je tot specialist binnen je vakgebied.

Digital. Growth. Together.

Samen maken we het mogelijk

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze klanten of onderling met collega’s, successen behalen we met elkaar. We vullen elkaar aan, leren van anderen en behalen zo de beste resultaten voor ons bedrijf en dat van onze klanten. Want als onze klanten groeien, groeien wij mee – en andersom.

We zijn een digitaal marketingbureau in hart en nieren maar roesten niet vast in oude patronen. Blijven innoveren, experimenteren en ontwikkelen – dat is de meerwaarde van onze dienstverlening. Dit betekent dat onze specialisten nooit stilstaan. Want willen we ons bedrijf naar een hoger niveau tillen, dan begint dit bij de mensen. Zij maken Traffic Today. Als onderdeel van ons bedrijf staat jouw ontwikkeling, inhoudelijke kennis en persoonlijke ambitie dan ook centraal. Individuele vooruitgang zorgt voor collectief succes, voor ons en onze klanten. Daar zijn we van overtuigd.

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

We zijn trots op onze specialisten en er staan dan ook goede arbeidsvoorwaarden tegenover de inzet die ze leveren. Naast flexibele werktijden en jaarlijks voldoende feestjes, uitjes en een weekend weg kun je rekenen op nog veel meer!

 • Goede pensioenregeling
 • Toegang tot ons unieke Learning Management System
 • Ruimte, tijd en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • Gratis fruit en snacks op kantoor
 • Gratis sporten in de gym naast kantoor
 • Cursussen en trainingen
 • Een jong en gedreven team van enthousiaste collega’s
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar

Jouw toekomstige collega’s?

Wil je alvast kennismaken met je toekomstige collega’s? Bekijk hier een aantal HR profielen van onze specialisten! Zij vertellen je alles over hoe het is om bij Traffic Today te werken en waar ze energie van krijgen – zowel op werk als daarbuiten. Meer weten over wie we zijn? Lees meer over ons!

Focus op vitaliteit

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke thema’s binnen ons bedrijf. Zowel fysiek als mentaal. We zijn een jonge club mensen en genieten van samen sporten. Of we nu samen trainen in de gym waar we gratis kunnen sporten, een sporttoernooi organiseren en de rivaliteit aanwakkeren of gezamenlijk challenges aangaan – we geven altijd de volle 100%.

Geen verplichtingen, alleen als jij er zin in hebt. Zo houden we een gezonde werk-privébalans en blijf je vooral plezier houden in je werk en de interactie met collega’s. Heb je zelf een sportief initiatief dat je graag met collega’s wil delen? Er zijn ongetwijfeld mensen die enthousiast worden van je idee en graag mee willen doen!

Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit

Collega aan het woord

Wie kan nu beter vertellen hoe het is om bij ons te werken dan één van onze eigen specialisten? Dion werkt sinds 2021 bij Traffic Today als projectmanager met een focus op SEO. Ze vertelt dat de diversiteit aan klanten haar enorm veel energie geeft en ervoor zorgt dat ze keer op keer de beste campagnes neer wil zetten. En voor de beste vegetarische snacks tijdens de vrijdagmiddagborrel moet je bij haar zijn!

 

 

Ik zou Traffic Today omschrijven als: groei, gedreven en gezellig! – Dion Nanoha, Digital Marketeer

We dagen je uit

Binnen Traffic Today werken knappe koppen op het gebied van SEO, SEA, content, CRO, social media, linkbuilding en meer. Zij zetten zich iedere dag in om uitdagingen te tackelen, oplossingen aan te dragen en het maximale uit campagnes te halen. Ga je bij ons aan de slag in één van deze disciplines? Dan blijven we je prikkelen. Nieuwe klanten, nieuwe tools, technieken, methodes – alles om het maximale uit je talent te halen. Of je nu energie krijgt van enorme advertentiebudgetten, complexe technische vraagstukken, tekstuele hoogstandjes of werken voor bekende webshops, je vindt het allemaal bij Traffic Today. Draag bijvoorbeeld bij aan het zussen van merken als:

 • Top1Toys
 • Eastborn
 • KameraExpress
 • Sani4all
 • Raamdecoratie
 • MaxiAxi
DATA

Traffic Today in cijfers

We gaan altijd voor de beste cijfers, en dit zijn die van ons!

medewerkers
46
man/vrouw (%) (voorjaar 2022)
gem. cijfer MTO (voorjaar 2022)
gemiddelde leeftijd

The office: jouw thuisbasis!

Je werkomgeving moet inspireren. Ervoor zorgen dat jij je werk optimaal kunt doen. Geen lege muren en identieke hokjes maar een plek die energie geeft en uitnodigt creatief te denken. Ons moderne kantoor aan de IJssel biedt naast een fantastisch uitzicht over de rivier ook alle factoren om je werk zo leuk en prettig mogelijk uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een goedgevulde koelkast met fris (en drank voor tijdens de vrijmibo)
 • Een snackmuur met fruit en andere gezonde snacks
 • Werkplekken die aanpasbaar zijn op jouw voorkeuren
 • Heerlijke koffie en een eindeloze selectie aan theesmaken
 • Ruimte voor ontspanning met een voetbaltafel, loungehoek en meer
 • Voldoende concentratieruimtes om je terug te trekken
 • Vanaf april 2022 een gloednieuw kantoor dat past bij onze ambities

Mis je iets op kantoor? Geef het aan en we regelen het! Zo komen we samen tot een werkomgeving waar je graag tijd doorbrengt en die niet in de weg staat van maximaal werkplezier.

Sponsor van talent

Als digitaal marketingbureau zijn we regelmatig te vinden op evenementen en vakdagen. Om onze kennis op peil te houden of juist te delen met bezoekers. Zo spreken we regelmatig op evenementen als de NIMA Marketing Day of Shopping Today en kun je ons ook jaarlijks vinden op de Webwinkel Vakdagen. Vind je het leuk om deze dagen bij te wonen? Dan moedigen we je van harte aan om nieuwe kennis en ervaringen op te doen.

Collega’s die graag hun kennis willen delen buiten het bedrijf krijgen de mogelijkheid om anderen te inspireren op uiteenlopende events. Kortom, we zijn sponsor van talent – dat van jou en iedereen die je inspireert met je verhaal.

Werk dat past bij je leven

Als het aankomt op de invulling van je functie, laten we je vooral vrij. Jij bepaalt waar je heen wil en wij bieden je de ondersteuning om hier te komen. Zie je kansen die we eerder nooit hebben benut? Grijp ze en laat zien waarom ze voor ons van meerwaarde kunnen zijn. Ons vertrouwen heb je. Je hebt dus alle vrijheid om je functie vorm te geven zoals jij wil.

Daarnaast moet werk vooral bij je leven passen. Dit betekent dat we niet van je vragen om vijf dagen per week op kantoor te zitten. Werk je liever drie dagen op kantoor en twee dagen thuis? Prima. Vind je vijf dagen op kantoor juist prettig? Ook helemaal goed. Zolang het voor jou werkt.

Sponsorship

Daarnaast zijn we ook actief sponsor van voetbalclubs FC Twente en Go Ahead Eagles en internationale paardensportevenement de Military in Boekelo.

 

Dit geeft ons unieke toegang tot o.a. wedstrijden en andere evenementen georganiseerd vanuit deze partners.

 

 

 

GoAhead

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.