Dit is hoe we het doen

Pinterest

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken via Pinterest?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in social media, die jouw website éxtra zichtbaar maakt op Pinterest.

Onze social marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor jouw social doelgroep.

Vraag het Eva Onze ervaren Content Marketeer | Head of Content

Ruim 130.000 mensen zijn dagelijks actief op Pinterest. Het visuele aspect is het belangrijkste voor het gebruik van Pinterest en tegenwoordig draait alles om beeld. Er wordt steeds meer beeld toegevoegd in onze communicatie, waardoor Pinterest steeds meer een toegevoegde waarde krijgt voor bedrijven. Er is namelijk niks leukers dan om foto’s te delen met volgers op Pinterest. Je kunt jouw verhaal communiceren met jouw doelgroep, door gebruik te maken van de juiste beelden.

Mensen shoppen op Pinterest. 93% van actieve pinners zegt Pinterest te gebruiken voor het plannen van aankopen. 83% van de wekelijkse pinners heeft iets gekocht op basis van pins die ze van merken zien.

De voordelen van pinterest

  • Meer zichtbaarheid en betere vindbaarheid
  • Extra verkeer naar je website
  • Meer verkoop
  • Veel engagement bij gebruikers
  • Ideaal om erachter te komen wat je doelgroep leuk vindt
  • Persoonlijk

Een sfeer neerzetten

Pinterest kan vergeleken worden met een online prikbord. Er kunnen beelden verzameld worden waarmee een online imago kan worden uitgestraald. Het gaat om het verzamelen van beelden en daarmee een bepaalde sfeer neerzetten. Door het organiseren van bestaande beelden kunnen pinboards worden aangemaakt. Alles waar men door geïnspireerd raakt, kan in een pinboard terecht komen. Pinterest is hierdoor een goede marketingmiddel om in te zetten voor bedrijven waarin beeld centraal staat.

Onze mogelijkheden

  • Pinterest advies: heb je hulp nodig bij het inrichten van de borden op Pinterest? Wil je eens brainstormen met onze Pinterest specialisten omtrent de content die je plaatst op dit social netwerk? Of wil je een algemeen advies? Wij staan voor je klaar!
  • Pinterest borden maken: het creëren van borden en de juiste categorieën. De borden kunnen in de huisstijl van jouw bedrijf worden gemaakt. Dit draagt bij aan de merkbekendheid van jouw onderneming.
  • Pinterest Ads: wil je nieuwe klanten bereiken? Of wil je jouw huidige klanten retargeten? Kies dan voor Pinterest Ads! Het grote voordeel aan Pinterest Ads is dat het een relatief goedkoop is.
cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Is Pinterest geschikt voor jouw bedrijf
Pinterest adverteren

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Pinterest zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Visueel inspireren

Maar wat houdt Pinterest marketing precies in? Door middel van Pinterest kun je jouw doelgroep visueel inspireren. Het feit dat er nieuwe bezoekers kunnen worden bereikt, maakt Pinterest een meerwaarde voor bedrijven. Pinterest wordt door bezoekers gebruikt als een visuele zoekmachine. De bezoekers zijn opzoek naar inspiratie. Ze zoeken een lekker recept, de perfecte outfit of inspiratie voor de nieuwe woninginrichting. De kracht van Pinterest is de link naar een website. Op Pinterest kunnen bezoekers namelijk doorkikken op afbeeldingen die hen interesseren en komen daardoor terecht op jouw website!

Interactie met de bezoeker

Daarnaast is Pinterest ook interessant voor interactie met de bezoeker. Bezoekers kunnen op Pinterest hun creativiteit kwijt en een bedrijf leert hierdoor meer over zijn klanten. Een afbeelding zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Door persoonlijke borden te bekijken, kan een bedrijf een beter beeld krijgen over waar de doelgroep precies in is geïnteresseerd. Hierdoor kun steeds beter worden ingespeeld op de wensen en de verwachtingen van de doelgroep.

Vergroten van naamsbekendheid

Ben jij benieuwd hoe je aan de slag kan met Pinterest marketing voor jouw bedrijf? Wij helpen je hier graag bij! Wij voegen waarde toe aan jouw merk door middel van Pinterest. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Is Pinterest geschikt voor jouw bedrijf
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.