Case – UrbanSofa

Full Service Marketing

UrbanSofa heeft Traffic Today ingeschakeld voor Online Marketing begeleiding in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden variëren van uitvoerende taken op het gebied van Advertising, SEO Copywriting, linkbuilding tot strategisch advies en intensieve brainstormsessies.

De samenwerking

UrbanSofa levert zitmeubelen direct van de fabrikant waarbij de meubelen verkocht worden via een groot aantal verkooppunten. Voor UrbanSofa is het dus van belang dat zij steeds meer merkbekendheid krijgen en dat de consument bewust voor UrbanSofa meubelen een meubelzaak bezoekt. Om de merkbekendheid te verbeteren en het proces naar een verkooppunt te versoepelen worden onderstaande zaken op maandelijkse basis opgepakt:

  • Uitgebreide PPC campagne op zowel long- als shorttail zoektermen
  • Uitbreidingen met Bing Advertising & Google Shopping
  • Linkbuilding op zowel strategisch als uitvoerend niveau
  • On-page Conversieoptimalisatie
  • Verbeteringen (adviserend & uitvoerend) technische aspecten website
  • SEO Copywriting
  • Inspelen op de laatste trends en technieken
  • Interactieve brainstormsessies

UrbanSofa

UrbanSofa levert Europese topkwaliteit zitmeubelen rechtstreeks van de fabriek. Voor velen wellicht een bekend merk gezien zij regelmatig op televisie te zien zijn bij bijvoorbeeld Robs Grote Tuinverbouwing of Vtwonen. UrbanSofa meubelen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal verkooppunten door het hele land. De meubelen zijn verkrijgbaar in 120 verschillende stoffen en 18 lederkleuren. De meubelen zijn hierdoor volledig naar wens te personaliseren.

icon-counter-1
+62,89%

Sessies Organisch

icon-counter-2
+56,03%

Nieuwe Gebruikers Organisch

icon-counter-3
+127,93%

Interactie op website

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.