Over ons

Partners

Als online marketing bureau hebben we dagelijks contact met onze partners. Traffic Today ontwikkelt zich voortdurend, daarom zijn we altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen. Samen kunnen we opdrachtgevers meer bieden. Beschik jij over een dienst of software die de Zoekmachine Optimalisatie, Linkbuilding, of Content van Traffic Today naar een nóg hoger niveau kan tillen? Dan horen we graag van jou!

Samen kunnen we meer bieden.

Ons netwerk is groot, bestaande uit connecties uit verschillende vakgebieden. Het
voordeel hiervan is dat we ieder vraagstuk deskundig uitvoeren en door onze oplossingen
de klant kunnen blijven verrassen.

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Samenwerken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Close
Google

Goed vindbaar zijn, relevante zoekwoorden en analyses van jouw websiteverkeer. Dit zijn allemaal punten die wij als Google-partner als geen ander begrijpen. Traffic Today is gecertificeerd Google Partner waarmee we onze deskundigheid kunnen aantonen. We zijn in staat om effectieve campagnes op te zetten, deze te perfectioneren en het optimale rendement te behalen.

Als Google Partner zijn we op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Deze kennis komt tot uiting in de dienstverlening aan de klant.

Ook partner worden?
Close
Microsoft

Naast Google Ads werken onze marketeers ook samen met Microsoft Advertising. Microsoft Advertising, dat vroeger ook wel te boek stond als Bing Ads, biedt talrijke kansen doordat de advertentiekosten over het algemeen wat lager liggen en er specifieke doelgroepen zijn die hier vaak op zoeken.

Ook partner worden?
Close
Spotler

Met behulp van Spotler zijn professionele e-mails voor jouw klanten binnen handbereik. Spotler levert niet enkel de software, maar zet graag een stap extra. Door opstartservice en real-time support te bieden is Spotler een onderscheidende speler in de markt. De belofte van Spotler luidt dan ook als volgt: “Wij helpen marketeers en communicatieprofessionals uit te blinken in de inzet van e-mailmarketing.”

Met meer dan 2500 klanten, ISO 27001 certificatie en een uitgebreid kenniscentrum is Spotler voor elke organisatie een must.

Ook partner worden?
Close
Copernica

Met Copernica kun je geautomatiseerde en gepersonaliseerde E-mailcampagnes gebaseerd op data versturen. Je kunt makkelijk E-mail templates maken met onze drag-n-drop template-bouwer of je eigen HTML templates schrijven. In onze flexibele, multidimensionale database kun je alle relevante data opslaan.

Ook partner worden?
Close
Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

Ook partner worden?
Close
CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor jouw webshop. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandbedrag. Alle technische zaken worden je uit handen genomen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. CCV Shop biedt je talloze mogelijkheden om te groeien.

CCV Shop staat voor continue doorontwikkeling. Door continu te ontwikkelen kunnen we te allen tijde méér bieden op het gebied van e-commerce. Op deze manier is het mogelijk om samen met CCV Shop zorgeloos te kunnen ondernemen en dat vinden we belangrijk. Met het oog op plezier zorgen we ervoor dat we deze doorontwikkeling kunnen voortzetten.

Ook partner worden?
Close
AdCalls

Wij houden ons als bureau altijd bezig met conversie optimalisatie, daarom is call tracking voor ons onmisbaar. Onze online marketeers maken graag gedegen beslissingen op basis van complete data, precies om deze reden zijn wij AdCalls partner.

AdCalls geeft ons inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron. Aan de hand hiervan kunnen we vertrouwen op betrouwbare call-tracking data en zo campagnes optimaliseren en het maximale uit jouw marketingbudget halen.

Ook partner worden?
Close
Channable

Channable is een feed management tool waar Traffic Today veelvuldig mee samenwerkt. Adverteren op affiliate websites en vergelijkssites wordt zo een stuk gemakkelijker voor onze klanten. Dankzij onze intensieve samenwerking met Channable, mogen we ons rekenen tot de Gold Partners van dit bedrijf.

Ook partner worden?
Close
TradeTracker

TradeTracker is dé affiliate marketing partner wereldwijd. Van gevestigde internationals tot lokale ondernemers, wij werken samen voor het optimale resultaat. Onze klanten waarderen ons, luister naar hun verhaal.

Ook partner worden?
Close
Best4u Groep

Best4u is onze kennispartner op het gebied van WordPress en Magento, zij kijken op een eigen manier met een frisse blik naar ieder vraagstuk. Kennisdeling is een belangrijk punt voor beide partijen, hierdoor is er nauw contact. Nieuwe technieken, geanalyseerde trends en methoden delen we volop met elkaar.

Onze know-how bundelen we graag ten behoeve van jouw online succes! Onderdeel van de Best4u group is Onwise.  Onwise richt zich op lokale ondernemers.

Ook partner worden?
Close
In Stijl Media

In Stijl Media is de Lightspeed partner van Oost-Nederland en specialist op het gebied van stijl voor: websites, webshops en social media. Door te werk te gaan als een full servicebedrijf, wordt elke klantvraag een nieuwe uitdaging.

In Stijl Media staat voor creativiteit in een stijlvol jasje, waardoor unieke communicatie wordt ontwikkeld. Voor klanten betekent dit verrast worden in de dienstverlening, een sensationeel ontwerp en stijlvolle aanpak.

Ook partner worden?
Close
Stimmt

Op basis van doordachte strategie, kick-ass design en superstrakke techniek creëert Stimmt digitale ervaringen met impact die mensen aanspreken, aanzetten tot actie en groei aanwakkeren.

Ook partner worden?
Close
BTO

BTO is in 2000 opgericht met als doel het leveren van laptops op maat binnen Nederland en België. Na meer dan 15 jaar kunnen we stellen dat BTO de grootste Nederlandse speler is op deze ‘lokale maatbouw-markt’ van laptops. Ze streven naar het hoogst haalbare op het gebied van functionaliteit, prestaties, kwaliteit en service.

Ook partner worden?
Close
Hotjar

Hotjar is een krachtige tool die het online gedrag en de stem van jouw gebruikers onthult. Door zowel analyse- als feedbacktools te combineren, geeft Hotjar het “grote plaatje” van hoe de gebruikerservaring en prestaties / conversiepercentages verbeterd kan worden.

Ook partner worden?
Close
Squeezely

De juiste data beschikbaar krijgen in de tools die je gebruikt voor marketing, het kan onwijs lastig zijn. Iedere marketing specialist, bedrijfseigenaar en IT afdeling is er inmiddels wel eens tegenaan gelopen. Sqeezely begrijpt, uit eigen ervaring, deze uitdaging maar al te goed. Daarom besloten zij te gaan voor een betere oplossing: Gepersonaliseerde marketing op alle kanalen, maar dan eenvoudig te realiseren vanuit één systeem.

Ook partner worden?
Close
Sooqr

Sooqr is marktleider in Nederland op het gebied van site search technologie. Dat klinkt heel techneuterig, maar eigenlijk houdt het in dat ze de hele dag werken aan conversie optimalisatie van klanten.

Ook partner worden?
Close
Lightspeed

Lightspeed is het CMS waar een groot aantal klanten van Traffic Today gebruik van maakt.  Onze marketeers zijn zeer ervaren in het beheer van Lightspeed webshops. Deze expertise hebben ze verkregen door dagelijks in de weer te zijn met dit gebruiksvriendelijke platform.

Ook partner worden?
Close
Meta - Facebook

Bij Traffic Today zijn meerdere marketeers in dienst die vaardig zijn met het beheer van Meta (Facebook). Ze weten moeiteloos de weg in de advertentieomgeving en kunnen je dus gedegen advies geven over het opzetten van campagnes. Benieuwd wat Facebook adverteren aan jouw organisatie kan toevoegen? Lees dan gauw verder.

Ook partner worden?
Close
Tiktok

Don’t make Ads, make Tiktoks. Dat is de slogan die dit populaire sociale medium uitdraagt. Traffic Today experimenteert al geruime tijd op dit nieuwe platform. En met succes!

Ook partner worden?
Close
Emerce

Met trots mag Traffic Today zich onderdeel noemen van de top 100 bedrijven van  Emerce. In de categorie ‘Digital marketingbureaus middelgroot’ werden we beoordeeld met liefst 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐.

Ook partner worden?