Partners

Traffic Today – We love to astonish

Als full service online marketing bureau hebben we dagelijks contact met onze partners. Ons netwerk is groot, bestaande uit connecties uit verschillende vakgebieden. Het voordeel hiervan is dat we ieder vraagstuk deskundig uitvoeren en door onze oplossingen de klant kunnen blijven verrassen.

Best4u Group

Als onderdeel van de Best4U Group hebben wij een nauwe samenwerking met Best4U Internet marketing. Kennisdeling is een belangrijk punt voor beide partijen, waardoor er veel contact is. Nieuwe technieken, geanalyseerde trends en methoden worden veel gedeeld. Samen bereik je meer en leid je elke campagne tot een succes. Met een jonge, frisse blik bekijkt Best4U elk vraagstuk op een eigen manier. Geen klant is bij hun hetzelfde en daarom krijgt iedereen een eigen benadering.

Google

Goed vindbaar zijn, relevante zoekwoorden en analyses van jouw websiteverkeer. Dit zijn allemaal punten die wij als Google-partner als geen ander begrijpen. Traffic Today is gecertificeerd Google Partner waarmee we onze deskundigheid kunnen aantonen. We zijn in staat om effectieve campagnes op te zetten, deze te perfectioneren en het optimale rendement te behalen. Als Google Partner zijn we op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Deze kennis komt tot uiting in de dienstverlening aan de klant.

In Stijl Media

In Stijl Media is de Lightspeed partner van Oost-Nederland en specialist op het gebied van stijl voor: websites, webshops en social media. Door te werk te gaan als een full servicebedrijf, wordt elke klantvraag een nieuwe uitdaging. In Stijl Media staat voor creativiteit in een stijlvol jasje, waardoor unieke communicatie wordt ontwikkeld. Voor klanten betekent dit verrast worden in de dienstverlening, een sensationeel ontwerp en stijlvolle aanpak.

Spotler

Met behulp van Spotler zijn professionele e-mails voor jouw klanten binnen handbereik. Spotler levert niet enkel de software, maar zet graag een stap extra. Door opstartservice en real-time support te bieden is Spotler een onderscheidende speler in de markt. De belofte van Spotler luidt dan ook als volgt: “Wij helpen marketeers en communicatieprofessionals uit te blinken in de inzet van e-mailmarketing.” Met meer dan 2500 klanten, ISO 27001 certificatie en een uitgebreid kenniscentrum is Spotler voor elke organisatie een must.

Facebook

Facebook, nog altijd een belangrijk en zeer populair platform, heeft ons als gecertificeerde partner erkend. De voordelen hieraan zijn groot, wij zijn dan ook trots dat we ons partner mogen noemen! Door onze connecties zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Ook hebben wij kennis van belangrijke updates, slimme toekomstgerichte plannen kunnen daardoor worden gemaakt. Kortom, een voorsprong voor onze klanten is mogelijk door onze contacten met Facebook.

Visual Website Optimizer

Met Visual Website Optimizer worden de ogen van jouw bezoekers zichtbaar. Optimalisaties, A/B-testen en conversiegerichte ontwerpen zijn hiervan het resultaat. Door middel van deze tool kan Traffic Today websites onderzoeken. Waar klikken bezoekers voornamelijk op? En welk testidee werkt het best? Door gebruik te maken van heatmaps wordt de navigatie op de pagina’s gevisualiseerd. Al deze punten leiden tot de beste optimalisaties voor jouw website.

AddWish Business

Addwish business biedt een aantal sterke personalisatietools die de customer journey positief kunnen beïnvloeden. Met name de aanbevelingen en de dynamische search zijn twee sterke tools die de conversieratio van menig webshop naar een hoger niveau weten te brengen. Traffic Today is een officiële implementatie partner voor de Nederlandse markt. Mocht je interesse hebben in dergelijke add-ons voor je webshop dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Traffic Today ontwikkelt zich voortdurend, daarom zijn we altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen. Samen kunnen we opdrachtgevers meer bieden. Beschik jij over een dienst of software dat Traffic Today naar een nóg hoger niveau kan tillen? En denk jij dat wij een goede aanvulling op elkaar zijn?

Dan komen wij graag in contact met je!

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.