Geautomatiseerd bovenaan in Google!

Google Ads scripts

Wil jij het aantal bezoekers van je website verhogen aan de hand van Google Ads scripts?

Traffic Today is jouw partner! Wij weten precies hoe we Google Ads scripts op succesvolle wijze implementeren in jouw website. Hiermee tover jij ruwe data om in statistieken die jij kunt inzetten om je prestaties te verbeteren!

Ben je benieuwd hoe we dit doen? Kom in contact! Onze marketeers bespreken de mogelijkheden op het gebied van Google Ads scripts graag met je.

Vraag het Sander Onze Commercieel Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Geel)

Wat zijn Google Ads scripts?

Google Ads scripts zijn kleine Javascript-codes die jij kunt implementeren in je website. Ze zijn een onderdeel van je automation proces: dit betekent dat er processen automatisch uitgevoerd worden, die jij anders handmatig doen moet. Dit is ideaal: niet alleen scheelt het jou een hoop tijd, de uitvoering van Google Ads script wordt ook nog eens erg precies gedaan. Zo wordt jouw ruwe data omgezet in handige statistieken over jouw website, waarop jij slim kunt inspelen!

De marketeers van Traffic Today hebben jarenlange ervaring met alles wat er gebeurt online. Zo ook Google Ads scripts! We implementeren deze codes in jouw website en zorgen voor overzichtelijke rapportages van de verzamelde gegevens. We helpen je uiteraard graag om ook op deze gegevens in te springen, door op-maat-gemaakt advies te geven. Dit combineren we met een marketingstrategie en een stappenplan om deze uit te voeren, waarna jouw online doelstellingen binnen handbereik zijn. Zo zie je maar: de implementatie van Google Ads script kan de basis zijn van jouw online succes!

 • *Wil je liever niet je Ads ID delen? Dan kijken we live mee in jouw account.
Gratis Ads check aanvragen!

Je zit nergens aan vast. We versturen je eerst een koppelingsverzoek, je kunt daarna de uitnodiging accepteren en ontvangt binnen 72 uur een adviesrapport. Na het analyseren ontkoppelen wij onszelf. Een échte vrijblijvende offerte!

De voordelen van Google Ads scripts

 • Mogelijkheden tot taken automatiseren
 • Je Ads-prestaties verbeteren automatisch
 • Hoger aantal websitebezoekers
 • Implementatie van scripts in Google Ads
 • De basis van jouw marketingstrategie
 • Minder tijd kwijt aan analyseren en optimaliseren, meer tijd voor je strategie

Verschillende mogelijkheden met Google Ads Scripts

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar met Google Ads scripts. Mogelijk zijn deze niet allemaal relevant voor jouw situatie, maar door deze mogelijkheden op slimme wijze te combineren, boek je te allen tijde de meeste resultaten. We leggen ze voor je uit!

 1. Automatiseren: Ads scripts helpen je diverse processen te automatiseren. Hierbij kun je denken aan het wegwerken van hoofdletterfouten in je Google Ads, of het stopzetten van advertenties op producten die tijdelijk uitverkocht zijn.
 2. Prestaties verbeteren: door in te springen op de juiste zoekwoorden, vermijd je onnodige kosten. Je Ads scripts springen op lager geprijsde zoekwoorden en zorgen ervoor dat je hierop adverteert, waardoor je minder betaalt voor minstens hetzelfde resultaat.
 3. Minder fouten: een groot voordeel aan automation is dat het vrijwel foutloos wordt uitgevoerd. Toch heb je altijd een stok achter de deur: wanneer je Google Ads scripts iets doorvoeren, krijg jij hier gelijk een e-mail van. Zo draai je het gemakkelijk terug, mocht er toch een zeldzame fout worden gemaakt.
cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Google Ads scripts implementeren in jouw website?

Sander vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kan ik Google Ads-scripts zelf schrijven, of heb ik programmeerkennis nodig?

Hoewel het nuttig is om programmeerkennis te hebben, is het niet altijd vereist om Google Ads-scripts te gebruiken. Google biedt een bibliotheek met vooraf geschreven scripts die je kunt aanpassen aan je specifieke behoeften, zelfs als je geen programmeerervaring hebt. Als je echter aangepaste scripts wilt schrijven, is enige kennis van JavaScript noodzakelijk. Er zijn ook online bronnen en communities beschikbaar waar je hulp kunt vinden en kunt leren hoe je effectieve scripts kunt maken.

Zijn er beveiligingsrisico's bij het gebruik van Google Ads-scripts?

Ja, beveiliging is een belangrijk aandachtspunt bij het gebruik van Google Ads-scripts. Het is van groot belang om alleen scripts te gebruiken van betrouwbare bronnen en de code zorgvuldig te controleren voordat je deze implementeert. Zorg ervoor dat je geen persoonlijke of gevoelige informatie in je scripts opneemt en beperk de toegangsrechten tot je Google Ads-account tot alleen wat strikt noodzakelijk is. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je de beveiliging van je account behouden terwijl je profiteert van de voordelen van Google Ads-scripts.

Welke soorten taken kunnen worden geautomatiseerd met Google Ads-scripts?

Google Ads-scripts kunnen een breed scala aan taken automatiseren om adverteerders te helpen bij hun campagnebeheer. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn het aanpassen van biedingen op basis van prestaties, het pauzeren van advertenties of zoekwoorden die niet presteren, het genereren van aangepaste advertentieteksten op basis van gegevensbronnen en het bijhouden van wijzigingen in concurrentie en markttrends. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van je campagnes.

Hoe kan ik controleren of mijn Google Ads-scripts correct werken?

Google biedt een ingebouwde scripteditor waarmee je de status en het logboek van je scripts kunt bekijken. Hier kun je fouten identificeren en oplossen. Daarnaast is het verstandig om aangepaste meldingen en e-mailwaarschuwingen in te stellen, zodat je onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van eventuele problemen. Handmatige controle van je campagnes is ook aan te bevelen om ervoor te zorgen dat je scripts de gewenste resultaten opleveren en in lijn zijn met je marketingdoelstellingen.

Deze diensten koppelen we aan jouw Google Ads scripts!

Zodra de Google Ads scripts geïmplementeerd zijn in jouw website, betekent dit niet dat we rustig achterover gaan zitten en wachten tot we het resultaat zien. In plaats daarvan maken we de combinatie met verschillende interessante marketingdiensten, die erg veel voordelen ervaren van deze scripts. Bijvoorbeeld:

 • Zoekmachine adverteren: misschien de meest voor de hand liggende dienst, maar SEA is enorm interessant in combinatie met scripts, omdat je geautomatiseerd op verschillende kansen inspringt. Zo zorg je altijd voor de perfecte advertenties binnen Google, waardoor jouw bedrijf makkelijker gevonden kan worden op een voordelige wijze.
 • Remarketing: door de combinatie tussen scripts en cookies te maken, herinner jij websitebezoekers constant aan jouw website. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om terug te keren en hun bestelling af te ronden.
 • Andere marketingdiensten: niet alles hoeft een directe relatie tot Google Ads scripts te hebben! Ook andere diensten zoals linkbuilding, SEO of e-mailmarketing kunnen een geweldige bijdrage aan jouw marketingplan leveren. Zo heb je dekking op het gebied van advertenties door deze Ads scripts en zorg je voor andere gewenste resultaten op andere marketingaspecten met deze andere diensten.

Google Ads scripts met Traffic Today

Ben jij enthousiast over het inzetten van Google Ads scripts voor jouw online marketing? Mooi, wij ook! We gaan deze uitdaging graag samen met je aan. Bij ons sta jij als klant centraal: dit betekent dat we handelen vanuit jouw doelstellingen, maar ook dat we een kritische houding hebben. Door deze combinatie weten we altijd de gewenste resultaten te boeken. Daarnaast werken we transparant: zo werken we met programma’s zoals Asana en laten we in maandelijkse meetings zien welke stappen we hebben uitgevoerd om tot jouw doelstellingen te komen. Ben jij geïnteresseerd in deze samenwerking? Kom in contact, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken onder het genot van een lekkere kop koffie!

cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Google Ads scripts implementeren in jouw website?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.