De klant en de uitdaging

De samenwerking tussen Traffic Today en PackagingDirect loop al een aantal jaar en ging van start bij onze partner Best4u. Tijdens de maandelijkse meeting bespreekt online marketeer Dominique de werkzaamheden en behaalde resultaten met Nick Broekhuysen.

Ook werken wij voor Packaging op het gebied van consultancy. Het inwinnen van online advies biedt de mogelijkheid om snel resultaat te boeken. Technische punten worden met de webbouwer opgepakt, zodat die snel verloopt. Kortom: werkzaamheden worden effectief uitgevoerd, dit zorgt voor een doelmatige en prettige samenwerking.

  1. Conversiepercentage +24% door website migratie en Magento 2.0
  2. Organische groei van 15% met Disposabledirect NL/BE
  3. Omzet groei van 19% met Koffiebekerdirect NL/BE

Het inwinnen van online advies biedt de mogelijkheid om snel resultaat te boeken.

Over Packaging Direct

PackagingDirect is met tien gespecialiseerde webshops in Nederland en België de nummer 1 in verpakkingen en disposables. Voor vrijwel alle mogelijke doeleinde vind je hier wat je nodig hebt. Ze leveren aan bedrijven, evenementenorganisaties, verenigingen, scholen, maar ook particulieren. In slechts één muisklik bestel je de best mogelijke oplossingen voor al je verpakkingsvraagstukken.

Resultaten in cijfers
+%
conversiepercentage

Wij maken het mogelijk voor Packaging Direct

Haardenexpert

Vorige case

Rebatt

Volgende case
Close Hoor het van Mart

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.