Welvaere

Hoe linkbuilding voor snelle groei zorgde bij Welvaere

Bekijk de case
Welvaere
Welvaere
Welvaere
Welvaere

Begin campagne

Welvaere verzekerde zich begin 2021 van de marketing diensten van Traffic Today. Deze partij is gevestigd in het Gelderse Nijkerk en maakte zo’n groeispurt door, dat het niet kon wachten om extra stappen vooruit te zetten. Zo kwam Welvaere uit bij Traffic Today.

Welvaere is een grote speler in de wellness wereld en wordt sinds de oprichting in 2012 geroemd om haar handgemaakte hottubs, barrelsauna’s en overige wellness accessoires. Ben jij nieuwsgierig wat onze dienstverlening heeft opgeleverd voor Welvaere? In deze case geven we je alle ins en outs.

Jorrit van Ginkel is marketing manager bij Welvaere en is ons aanspreekpunt bij de wellness gigant. In deze video zie je hoe reusachtig de opslag is van het bedrijf, wat Welvaere zo aangenaam vindt aan de samenwerking en meer.

Op het moment dat Welvaere bij Traffic Today aanklopte om een deel van haar marketing werkzaamheden uit te besteden, begonnen onze marketeers eerst met het maken van een technische audit. Kort daarna volgde een analyse van het linkprofiel.

Om de vaart in het traject te houden, volgde daarna het inzetten van linkbuilding. Doelstelling hierbij was om een beter backlinkprofiel te creëren voor de gigant in hottubs. Traffic Today zocht een passende combinatie tussen sponsorlinks en bloglinks, zodat er een zo’n natuurlijk mogelijk profiel gerealiseerd kon worden. In de resultaten hiernaast kun je goed zien hoe linkbuilding in een korte tijd zijn vruchten heeft afgeworpen voor Welvaere.

Een overzicht van de resultaten

De marketing werkzaamheden van Traffic Today vielen dusdanig goed in de smaak bij Welvaere, dat het bedrijf ook een beroep deed op de consultancy van onze marketeers. Marc Koopmans doorliep hierbij wekelijks de website en droeg de punten aan bij Welvaere die gewijzigd moesten worden om een slag te slaan.

Key word
Land
Positie begin
Positie huidig
Zoek volume
Fasssauna
DE
32
5
60.500
IJsbad
NL
50
1
1500
Hottub
NL
6
1
33.100
Barrel sauna
BE
53
5
2400
Hottub
BE
33
1
12.100

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Consultancy

Toen al snel bleek dat de aanpak van Traffic Today doeltreffend was, werd Traffic Today eveneens betrokken bij het in goede banen leiden van de release van Icetubs. Vanwege de goede resultaten bij Welvaere, mocht Traffic Today ook hier de linkbuilding op zich nemen.

Dit is een aftakking van Welvaere die zich toespitst op ijskoude baden, die de doorbloeding bevordert op het moment dat de gebruiker erin plaatsneemt. Ook deze campagne ging voortvarend van start, want binnen een mum van tijd groeiden we met de keywords ‘ijsbad kopen’, ‘ijsbad’, ‘icetubs’ en ‘icetub’ naar de koppositie. Precies zoals we voor ogen hadden!

Vanwege de mooie behaalde groei online in zowel Nederland, Duitsland als België, werd er in november 2021 een fonkelnieuwe showroom geopend in België. Hiermee hoopt Welvaere haar klanten nog beter op hun wenken te bedienen.

Rotim Verpakkingen x Twinkle

Vorige case

MyPalmshop X Twinkle

Volgende case
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en ik neem contact met je op.