Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is gericht op het verbeteren van je website voor Google. Bij search engine optimalisation zijn de werkzaamheden enkel gericht op het organische gedeelte van Google.

Zoekmachine adverteren

Wil je meer rendement halen uit je SEA budget? En wil je de nieuwste inzichten op gebied van search engine advertising onmiddellijk toepassen in je zoekmachine advertenties? Traffic Today helpt je het beste uit je SEA campagnes te halen.

Marketingstrategie

Wie behoren er tot je klanten en hoe onderscheidend ben je eigenlijk online? Om je doelgroep te bereiken en te binden is een gedegen strategie noodzakelijk. Of het nu gaat om SEO, SEA of social media, wij helpen je op alle benodigde gebieden graag verder. We beginnen altijd met de hoofdlijnen, waarna we langzaam naar een concreet stappenplan toewerken.

Marketing Detachering

Zoek je een specialist op het gebied van online marketing, die flexibel bij jou op locatie aan de slag kan? Staak je zoektocht dan maar, want die vind je bij Traffic Today. Jij haalt de professional in huis die je nodig hebt en wij zijn je graag van dienst.

Linkbuilding

Uiteraard wil je met jouw bedrijf de toppositie in de zoekmachines behalen. Er zijn uiteenlopende technieken die we daarvoor kunnen inzetten en één daarvan is linkbuilding. Met behulp van linkbuilding genereer je links naar je website, die jouw website meer autoriteit geven en daardoor noodzakelijk zijn voor een goede positie in de zoekresultaten.

Social Media

Om social meda kan niemand tegenwoordig meer heen. Dat is niet voor niets, want wist je dat een effectieve social mediastrategie je business kan vergroten én meer betrokkenheid bij je doelgroep creëert?