Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is gericht op het verbeteren van je website voor Google. Bij search engine optimalisation zijn de werkzaamheden enkel gericht op het organische gedeelte van Google.

Zoekmachine adverteren

Wil je meer rendement halen uit je SEA budget? En wil je de nieuwste inzichten op gebied van search engine advertising onmiddellijk toepassen in je zoekmachine advertenties? Traffic Today helpt je het beste uit je SEA campagnes te halen.

Linkbuilding

Uiteraard wil je met jouw bedrijf de toppositie in de zoekmachines behalen. Er zijn uiteenlopende technieken die we daarvoor kunnen inzetten en één daarvan is linkbuilding. Met behulp van linkbuilding genereer je links naar je website, die jouw website meer autoriteit geven en daardoor noodzakelijk zijn voor een goede positie in de zoekresultaten.

Social Media

Om social media kan niemand tegenwoordig meer heen. Dat is niet voor niets, want wist je dat een effectieve social mediastrategie je business kan vergroten én meer betrokkenheid bij je doelgroep creëert?

Marketplaces

Het aantal marketplaces blijft maar groeien in Nederland, waardoor het zoekgedrag steeds meer verschuift van Google naar Bol.com en Amazon. Onze marketplace specialisten weten precies hoe we jou bovenaan de feed krijgen!

Internationale marketing

Wil jij het verschil maken over de landsgrenzen? Met internationale marketing speel je ook een rol van betekenis in landen zoals België, Duitsland en Frankrijk. Doe je voordeel met ons ons internationale netwerk!