Dit is hoe we het doen

Zoekmachine adverteren

Wil je meer rendement halen uit je Ads-budget?

Wil je de nieuwste inzichten op gebied van Search Engine Advertising (SEA) onmiddellijk toepassen in je zoekmachine advertenties? Kijk dan niet verder! Wij zijn dé specialist in zoekmachine adverteren die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en die ervoor zorgt dat jouw website het meeste rendement behaalt.

Vraag het Marc Onze ervaren Online Marketeer

Bovenaan staan van iedere SERP die relevant is voor jouw doelgroep? Dat is precies waar Zoekmachine Adverteren voor zorgt. Aangezien deze vorm van traffic betaald is en de campagnes nauwlettend in de gaten moet worden gehouden, kun je deze vorm van adverteren  aan ons overlaten. Een hogere ROAS en een mooie ROI is waar wij blij van worden. Die specifieke knowhow hebben wij aan boord.

Om tot de beste resultaten te komen, hebben wij een specialistisch team van Ads-experts aan z’n zijde die jouw Ads dagelijks in de gaten houdt. We zitten er kort op, zodat we snel kunnen schakelen. Stand-by services rondom feestdagen en Black Friday zijn ons dan ook niet vreemd. Ads is een doorlopend traject, waarbij je de touwtjes stevig in handen moet houden om niet te gaan zweven.

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Wij staan voor je klaar!

Je zit nergens aan vast. We versturen je eerst een koppelingsverzoek, je kunt daarna de uitnodiging accepteren en ontvangt binnen 72 uur een adviesrapport. Na het analyseren ontkoppelen wij onszelf. Een échte vrijblijvende offerte!

 • *Wil je liever niet je Ads ID delen? Dan kijken we live mee in jouw account.

Om goede analyses te kunnen maken van de ontwikkelingen in de markt, bespaart Traffic Today niet op zijn tooling. Door het gebruik van omnichannels, kunnen wij kraakhelder in kaart brengen welke kansen er voor het oprapen liggen. Met behulp van programma’s als Trueclicks en Google Data Studio weten we welke gaten SEO achterlaat en hoe we deze op kunnen vullen met behulp van Zoekmachine Adverteren.

Maximal omzetgroei bij Traffic Today

Campagnes die alleen actief staan om ‘zichtbaarheid’ te genereren, draaien wij niet. Dat draagt namelijk allerminst bij aan de efficiëntie van campagnes, doordat er maar weinig conversies uit voortkomen. Cut the crap and invest wisely: dat is hét doel wat centraal staat als we een samenwerking aangaan. Als betrokken team, nemen we dus samen met jou plaats op de stoel van ondernemer. We pompen geld in advertenties op momenten dat het moet, maar draaien de geldkraan dicht in tijden dat investeren overbodig is.

Op het moment dat onze Ads-specialisten campagnes voor jou gaan draaien, brengen we eerst de koopintentie van jouw doelgroep in kaart. We bekijken welke onbenutte kansen op de loer liggen, zodat we snel een cashflow kunnen genereren voor jouw webshop. Hiermee laten we jou de waarde van onze expertise inzien. Zodra de eerste resultaten zich aandienen, gaan we aan de slag met de verdere optimalisatie van jouw account.

De SEA-specialisten van Traffic Today gaan altijd op zoek naar het snijvlak waar SEA en CRO elkaar ontmoeten. Aan de hand van een zoekwoordonderzoek verwerken we relevante keywords voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsscore, maar kijken ook of de landingspagina erachter goed aansluit op de advertentie die we ‘live’ hebben staan. Balans in dezen zorgt voor erkenning en herkenning bij de doelgroep die we willen aanspreken.

Wij kunnen je helpen bij het adverteren op Google. Door middel van online advertising koop je een advertentie binnen Google en haar partners. Op die manier kun je perfect afstemmen op welke doelgroep je je wilt richten en gedurende welke periode je hoog in de zoekresultaten wilt staan. Onze Ads-specialisten beschikken over ruime ervaring en houden de trends en ontwikkelingen op gebied van Ads nauwlettend in de gaten.

De voordelen van zoekmachine adverteren

 • Jouw website direct hoog in zoekresultaten
 • Sturen op ROAS of kosten per conversie
 • Overzichtelijk inzicht in resultaten
 • Uitgebreide targetting mogelijkheden
 • Zoekopdrachten laten landen op specifieke landingspagina’s
 • Jij bepaalt zelf de kosten

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

De eerste stap bij zoekmachine adverteren is het bepalen van de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Deze bepaal je zelf. Wanneer een gebruiker deze zoekterm gebruikt in Google, zal er een advertentie getoond worden in de zoekresultaten. Het is afhankelijk van het kanaal hoe deze advertentie eruit ziet. Zodra de bezoeker op deze advertentie klikt zal Google een bedrag in rekening brengen aan de eigenaar van de advertentie. Bij Search Engine Advertising betaal je dus voor iedere klik waaruit mogelijk een nieuwe klant voor jou ontstaat. Dat betekent ook dat je niets betaalt wanneer je advertentie wordt getoond, maar er niet op geklikt wordt. Ook wanneer er niet wordt geklikt draagt de vertoning van de advertentie natuurlijk al bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Bovendien wordt er vooraf een dagbudget besproken en ingesteld, zodat je nooit meer betaalt dan van tevoren afgesproken is.

Advertising mogelijkheden bij Traffic Today

Er zijn meerdere manieren waarop Search Engine Advertising ingezet kan worden. Bij Traffic Today voeren we succesvolle SEA campagnes uit met behulp van de volgende mogelijkheden:

 • Google Ads: Google Ads de Search Engine Advertising tool van Google waarmee je direct in de zoekresultaten van de zoekmachine adverteert. Adverteren in Google Ads is relatief eenvoudig: je bepaalt de zoektermen, stelt een budget vast, maakt een advertentie en meet vervolgens de behaalde resultaten.
 • Google Shopping: Met Google Shopping kun je als webshop je producten aanprijzen bovenaan de zoekresultaten. Google Shopping doorzoekt verschillende webshops en vergelijkt de resultaten.
 • Display Advertising: Display advertising houdt in dat je reclame maakt door middel van banners. Met display advertising genereer je volop aandacht voor je bedrijf, product of dienst met behulp van een aantrekkelijk vormgegeven advertentie in bannervorm.
 • Marktplaats Admarkt: Met Marktplaats Admarkt kun je direct bovenin de zoekresultaten van Marktplaats adverteren. Ook deze tool werkt op basis van het cost-per-click model en biedt de mogelijkheid om vooraf een maximumtarief in te stellen.

Hoe gaan we te werk?

Bij het opzetten van een SEA campagne spelen er verschillende vragen. Op welke zoektermen wil je precies adverteren? Welke kanalen wil je gaan gebruiken? Welk budget is realistisch voor jouw bedrijf? Traffic Today is expert op het gebied van Search Engine Advertising campagnes en helpt je graag met het realiseren van een passende en effectieve SEA campagne die rendeert. We werken volgens een duidelijk stappenplan dat we hieronder verder toelichten.

Strategie. Om een sterke Ads-campagne te ontwikkelen zal er in samenwerking met jou een gerichte strategie ontwikkeld worden. De strategie wordt bepaald door middel van de wensen, doelstellingen en het beschikbare budget. Wat zijn de huidige omzetcijfers en waar wil je over een jaar staan? Wil je meer naamsbekendheid of zijn er bepaalde omzetdoelstellingen? Deze en andere vragen leiden uiteindelijk tot een gedegen strategie en een passende inzet van advertising kanalen.

Implementatie. Nadat de strategie helder geformuleerd is en akkoord is bevonden door jou, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een campagne. Wij zijn in staat om verschillende kanalen op korte termijn in te richten, doordat we beschikken over de juiste ervaring in Ads.

Optimalisatiefase. Zodra de campagnes draaien en er data is verzameld, start de optimalisatiefase. Een Ads-campagne vergt veel onderhoud. Biedingen, resultaten en behoeftes zijn factoren die continu veranderen. Het is voor ons een speerpunt dat de campagnes accuraat en scherp blijven draaien. We zoeken tijdens de optimalisatiefase dan ook continu naar nieuwe mogelijkheden om het resultaat te maximaliseren.

Rapportage. Maandelijks stelt de projectmanager een heldere rapportage op over de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten. Door middel van het online dashboard van Traffic Today zijn de statistieken 24/7 inzichtelijk.

Ook meer bekendheid genereren? Dan gaat Traffic Today graag met jou om tafel. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Aarzel niet en bel of mail ons gerust!

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren

🔎 Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Dit kun je doen met Google Ads, voorheen werd dit Google AdWords genoemd.

📊 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (zoekmachine advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar Traffic Today weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

💸 Wat kost zoekmachine adverteren?

De Google Ads campagne wordt ingesteld op basis van zoekwoorden die voor jouw business relevant zijn. Wanneer iemand een zoekwoord intypt op Google verschijnt jouw advertentie. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine adverteren is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als de online strategie voeren. Zoekmachine adverteren is een continu proces, waarin we maandelijks werkzaamheden voor moeten uitvoeren om het hoogste rendement te behalen. Wij werken voor klanten met een marketingbudget van minimaal €750 per maand. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten.

 

📌 Wat is het doel van zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren heeft als doel om snel en eenvoudig de doelgroep te bereiken door bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Je kiest hiervoor als je direct meer bezoekers naar je website en meer omzet wil genereren.

cta-employee-particles
Marc staat voor je klaar!
Het maximale resultaat uit jouw advertentiebudget halen?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.