Case

Fleurdirect

Fleurdirect is opgericht door twee jonge ondernemers die beide afkomstig zijn uit de sierteelt. Door de samenwerking met Traffic Today aan te gaan is ervoor gezorgd dat de groei die het bedrijf heeft ingezet, nog harder is gaan stijgen.

Doelstellingen
  • SEO omzet verhogen
  • SEO vindbaarheid verhogen
  • Referral verkoopkanalen instellen
  • SEA ROAS verhogen

Samenwerking

Om snel te kunnen schakelen is er (bijna) dagelijks contact tussen Steven, Pascal en Fleurdirect. De lopende campagnes gaan goed en zowel in SEO, waarin een flinke groei is gemaakt, als in SEA. De ROAS kenmerkt zich door flinke groei en dat terwijl de samenwerking pas net van start is gegaan! Externe verkoopkanalen zijn eveneens succesvol. Traffic Today heeft veel contact met bijvoorbeeld Bol.com en Fonq. Door hier de producten op te plaatsen en dit te optimaliseren, worden extra verkoopkanalen aangeboord die samen zorgen voor het verhogen van de omzet.  Voor 2019 is een groot doel gesteld, maar daar gaan we vol voor!

De ROAS kenmerkt zich door flinke groei en dat terwijl de samenwerking pas net van start is gegaan!

Over Fleurdirect

Een compleet assortiment kamer- en kantoorplanten vind je bij Fleurdirect. De planten worden bij de beste kwekers opgehaald, verpakt en verzonden. Dankzij het directe contact dat Fleurdirect heeft met kwekers zijn zij zelf de beste planten selecteren. De kennis van de sierteeltsector waarover zij beschikken zorgt ervoor dat ze de meeste vernieuwende en trendy producten kunnen aanbieden.

Wij maken het mogelijk voor Fleurdirect

Samenwerken?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Riwal

Vorige case

Hoedenonline

Volgende case
Close Hoor het van Pascal

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.