Zet de volgende stap met

Magento marketing

Traffic Today is dé expert op het gebied van Magento marketing! Als toonaangevende marketing agency hebben we ruime ervaring in het effectief beheren en optimaliseren van Magento-webshops. Hoewel we geen webbouwer zijn die nieuwe webshops ontwikkelt, weten we wel hoe we bestaande Magento webshops naar nieuwe hoogten tillen. Bij Traffic Today begrijpen we als geen ander dat een succesvolle Magento-webshop niet alleen afhangt van het bouwen van een mooie website, maar vooral van het aantrekken van relevante bezoekers en het genereren van waardevolle conversies. Ons team van ervaren SEO-specialisten en digital marketeers staat klaar om uw Magento-webshop te optimaliseren en maximaal rendement te behalen uit uw online inspanningen.

Vraag het Cynthia Onze ervaren Senior SEO Marketeer
De voordelen van

Magento marketing bij Traffic Today

  • Magento-specialisatie: een groot deel van de webshops die we beheren, zijn in Magento gebouwd. We kennen het platform van binnen en van buiten, begrijpen de technische aspecten en weten precies hoe we uw webshop kunnen laten uitblinken in de competitieve online markt.
  • Bewezen successen: We hebben een trackrecord van succesvolle Magento Marketing-campagnes. Onze strategieën hebben geleid tot aanzienlijke groei in organisch verkeer, hogere conversiepercentages en stijgende omzetten voor diverse Magento-webshops.
  • Conversiegerichte aanpak: Onze Magento marketingstrategie is niet alleen gericht op het aantrekken van bezoekers, maar ook op het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten. We optimaliseren de customer journey en implementeren effectieve call-to-actions om de conversiepercentages te verhogen.

Traffic Today: jouw Magento partner

Als webshopeigenaar wil je je alleen maar richten op je kernactiviteiten, waardoor je je Magento marketing graag uitbesteedt aan een marketing agency die de kneepjes van het vak beheerst. terwijl uw Magento webshop professioneel wordt beheerd en geoptimaliseerd.

Als marketing agency vinden we het belangrijk dat onze marketeers de weg weten in Magento, waardoor we veel tijd besteden aan kennisdeling. Het platform is complex en vergt kennis om het maximale eruit te halen.
Wil je jouw webshop laten migrereren van Magento 1 naar Magento 2? Ook wanneer het om website migraties gaat, is nauwkeurigheid een absolute vereiste.

Een fout bij het migreren van uw webshop kan leiden tot negatieve gevolgen voor de SEO-waarde en functionaliteit ervan. Bij Traffic Today begrijpen we dit belang en zorgen we voor een zorgvuldige en vlotte overgang van je huidige platform naar Magento (2).

Om optimalisaties nog sneller te kunnen doorvoeren, hechten we bij Traffic Today ook veel waarde aan goede samenwerking met uw webbouwer. Een vlotte communicatie met jouw webbouwer is cruciaal om snel te kunnen schakelen en technische vraagstukken efficiënt op te lossen.

SUCCESVERHALEN VAN

Magento webshops

De tijd dat de successsen met Magento webshops op twee handen te tellen waren, ligt al ver achter ons. En daarom hebben we een aantal van deze succesvolle verhalen gebundeld in een aantal cases. Klik op een case die jou aantrekkelijk lijkt en ontdek hoe Magento marketing van waarde kan zijn voor jou.

Magento webshops X Traffic Today

  • Hekwerkonline
  • Raamdecoratie

Veelgestelde vragen

Waarom moet Traffic Today mijn Magento beheer overnemen?

De marketeers van Traffic Today zijn dagelijks in de weer met Magento webshops. Doordat iedere shop weer op een andere manier gebouwd wordt, komen onze marketeer in aanraking met verschillende lay-outs van het Magento CMS. En daar pluk je de vruchten van als webshopeigenaar!

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Magento en Wordpress?

Magento en WordPress zijn beide populaire platforms, maar ze zijn ontworpen voor verschillende doeleinden. Magento is een krachtig e-commerceplatform dat specifiek is gebouwd voor het creëren van online winkels en het beheren van productcatalogi, bestellingen en betalingen. WordPress daarentegen is in eerste instantie een content management systeem (CMS) dat ideaal is voor het beheren van blogs en contentgerichte websites, maar met WooCommerce een goed alternatief heeft.

Wat is jullie ervaring met het overzetten van webshops van Magento 1 naar Magento 2?

Bij Traffic Today hebben we ruime ervaring met het succesvol overzetten van webshops van Magento 1 naar Magento 2. We begrijpen de uitdagingen en complexiteit van deze migratie en zorgen voor een zorgvuldige en nauwkeurige overgang. Ons team maakt gebruik van geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat de SEO-waarde en functionaliteit van jouw webshop behouden blijven tijdens het migratieproces. We hebben een bewezen proces om een soepele overgang te garanderen, zodat je kunt profiteren van de voordelen en verbeterde prestaties van Magento 2.

cta-employee-particles
call-to-action
Cynthia staat voor je klaar!
Vraag het Cynthia

Voor SEO marketeer Cynthia ten Bras is Magento dagelijkse kost. Heb je vragen voor haar? Stel ze gerust!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De verschillen tussen Magento 1 en Magento 2

Magento 1 en Magento 2 zijn twee verschillende versies van het populaire e-commerceplatform die elk hun eigen kenmerken en functionaliteiten bieden. Hoewel ze beide zijn ontwikkeld door Magento, Inc., zijn er aanzienlijke verschillen tussen de twee versies.

Eén van de meest opvallende verschillen tussen Magento 1 en Magento 2 is de prestatieverbetering. Magento 2 is geoptimaliseerd voor snelheid en responsiviteit, waardoor webshops sneller laden en een betere gebruikerservaring bieden. Dit resulteert in kortere laadtijden en hogere conversieratio’s, wat essentieel is in de competitieve online markt waar men weinig geduld heeft voor trage websites.

Wat betreft de beveiliging heeft Magento 2 ook aanzienlijke verbeteringen aangebracht. Het platform is ontworpen met een verbeterde beveiliging en maakt gebruik van de nieuwste veiligheidstechnologieën om je webshop te beschermen tegen potentiële bedreigingen en aanvallen. Dit geeft zowel u als uw klanten meer vertrouwen in de veiligheid van online transacties en gegevens.

Daarnaast heeft Magento 2 ook een meer gebruiksvriendelijke interface en een vereenvoudigde admin-omgeving. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om producten toe te voegen, bestellingen te beheren en de algehele winkelervaring te optimaliseren. De verbeterde backend-ervaring helpt ook bij het efficiënter beheren van uw webshop, wat kostbare tijd en middelen bespaart.
Als je een bestaande Magento 1-webshop hebt, is het migreren naar Magento 2 een verstandige keuze. De overstap naar Magento 2 zal resulteren in een betere winkelervaring voor uw klanten en een efficiënter beheer voor u als webshopeigenaar.

cta-employee-particles
call-to-action
Cynthia staat voor je klaar!
Vraag het Cynthia

Voor SEO marketeer Cynthia ten Bras is Magento dagelijkse kost. Heb je vragen voor haar? Stel ze gerust!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.