LET’S MAKE A CONNECTION

Kom kennismaken

We omringen ons graag met mensen die ons inspireren. En vanuit deze filosofie is een bijzondere bedrijfscultuur ontstaan. Eén waarin autonomie, ontwikkeling en nieuwsgierigheid centraal staan. En allemaal komt het voort uit de unieke persoonlijkheden van de mensen die hier werken. Nieuwsgierig naar hoe dit zich vertaalt naar ons werk en alles wat we erbuiten ondernemen? We vertellen je graag meer!

Unieke verhalen

Binnen onze cultuur vind je veel verschillende persoonlijkheden, maar wat we allemaal gemeen hebben? Een grote passie voor wat we doen. En dit is geen toeval. We vinden namelijk altijd iets om energie van te krijgen—op werk en daarbuiten.

Dit is Marelle…

Social advertising specialist & fanatiek volleybalster

Dit is Sjoerd…

Content strateeg, project manager & graffiti artiest

Dit is Justin…

Business developer & verknocht aan krachtsport

Dit is Kerim…

SEO specialist & gek op drummen

Dit is Sara…

Content strateeg & gek op muziek

Dit is Niek…

Google Ads specialist, Project manager & voetbaltrainer

Even kennismaken

Meteen solliciteren?

    Dit kan op een manier die bij jou past. Join us op een personeelsfeest, plan een meeloopdag in, maak een wandeling of kom gezellig langs bij ons op kantoor.
Connect met ons!

Wil je met ons connecten? Dit kan op een manier die bij jou past. Join us op een personeelsfeest, plan een meeloopdag in, maak een wandeling of kom gezellig langs bij ons op kantoor.

Altijd de juiste balans

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke thema’s binnen ons bedrijf. Zowel fysiek als mentaal. We zijn een jonge club mensen en genieten van samen sporten. Of we nu samen trainen in de gym waar we gratis kunnen sporten, een sporttoernooi organiseren of gezamenlijk challenges aangaan – we geven altijd de volle 100%.

Geen verplichtingen, alleen als jij er zin in hebt. Zo houden we een gezonde werk-privébalans en blijf je vooral plezier houden in je werk. Heb je zelf een sportief initiatief dat je graag met collega’s wil delen? Er zijn altijd collega’s te vinden die enthousiast worden van je idee en graag mee willen doen!

Teambuilding

Hoe hard we ook groeien, teambuilding blijft de basis voor ons succes. Zo leren we elkaar en elkaars talenten nog beter kennen. En dit hoeft niet altijd in zakelijke setting. ‘T kan soms ook prima in de kroeg. Of tijdens het jaarlijkse weekend weg. Met je eigen team of met het hele bedrijf. Alles is mogelijk! Op die manier blijven we betrokken en weten we elkaar te vinden in de projecten die we samen voor onze klanten neerzetten.

Vertrouwen in jouw talent

Als het aankomt op de invulling van je functie, laten we je vooral vrij. Jij bepaalt waar je heen wil en wij bieden je de ondersteuning om hier te komen. Zie je kansen die we eerder nooit hebben benut? Grijp ze en laat zien waarom ze voor ons van meerwaarde kunnen zijn. Ons vertrouwen heb je. Je hebt dus alle vrijheid om je functie vorm te geven zoals jij wil.Daarnaast moet werk vooral bij je leven passen. Dit betekent dat we niet van je vragen om vijf dagen per week op kantoor te zitten. Werk je liever ook een dag thuis? Prima. Vind je vijf dagen op kantoor juist prettig? Ook helemaal goed. Zolang het voor jou werkt.

cta-employee-particles
Dion staat voor je klaar!
Vraag over onze cultuur?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.