IDENTITEIT

Traffic Today Stories

Achter iedere Traffic Today marketeer houdt zich een prachtig verhaal én persoonlijkheid schuil. We zijn bevlogen, timide, gewiekst, genereus en komisch, luisteren naar de Peppers, Slipknot, Brennan Heart en Dré Hazes, juichen voor Go Ahead Eagles, FC Twente en KV Mechelen, maar samen… samen zijn we Traffic Today! Aangezien we het belangrijk vinden dat je je écht thuis voelt als je bij ons komt solliciteren in Deventer of Antwerpen, bieden we je de kans om vrijblijvend met ons kennis te maken op een manier die jij prettig vindt. Lees gerust de Traffic Today Stories door, plan een kennismaking met ons in of kom (discreet) een dagje meedraaien in Nederland of België om te ervaren what the agency life's about.

TrafficTodayStories

Leer ons alvast kennen vóór je kennismaking!

Solliciteren bij een volledig nieuw bedrijf, terwijl je niet eens zeker weet of je wel écht weg wilt bij je huidige werkgever? Het is een gevoel dat je vast weleens gehad hebt. Aangezien we goed begrijpen dat de drempel om ergens het gesprek aan te gaan soms wat hoog kan liggen, bieden we jou bij Traffic Today de kans om vrijblijvend met ons kennis te maken. Dat kan heel simpel op virtuele wijze door deze pagina van top tot teen te bekijken, maar misschien vind je het wel veel prettiger om een dag met ons mee te lopen in Deventer of Antwerpen. Zo’n dag kan je inzicht bieden over de sfeer die voelbaar is op de vloer, de hoeveelheid werkethos, ons prachtige klantenbestand of waarom het uitzicht over de IJssel en Deventer bij ons het mooist is!

Let’s make a connection

Meteen solliciteren?

We Are Traffic Today

Wil je alvast kennismaken met een aantal van ons? Bekijk hier een aantal HR profielen van onze specialisten! Zij vertellen je alles over hoe het is om bij Traffic Today te werken en waar ze energie van krijgen – zowel op werk als daarbuiten. Meer weten over wie we zijn? Lees meer over ons!

Digital Marketeer Dion

Wie kan nu beter vertellen hoe het is om bij ons te werken dan één van onze eigen specialisten? Dion werkt sinds 2021 bij Traffic Today als projectmanager met een focus op SEO. Ze vertelt dat de diversiteit aan klanten haar enorm veel energie geeft en ervoor zorgt dat ze keer op keer de beste campagnes neer wil zetten. En voor de beste vegetarische snacks tijdens de vrijdagmiddagborrel moet je bij haar zijn!

 

 

Ik zou Traffic Today omschrijven als: groei, gedreven en gezellig! – Dion Nanoha, Digital Marketeer

Content Marketeer Jordin

Hi, ik ben Jordin!

Bij Traffic Today vervul ik de rol als Content Marketeer. Een functie waarin ik al m’n creativiteit mag gebruiken om de verhalen die de klanten willen vertellen, zo leuk mogelijk op papier te zetten. Maar niet alleen houd ik me bezig met het schrijven van content. Ook het analyseren van websites, het zien van kansen en mogelijkheden voor klanten en het begeleiden van onze mede-tekstschrijvers hoort bij mijn takenpakket.

Wat het zo leuk maakt? Het creatieve en de diversiteit van de werkzaamheden, in combinatie met het realiseren van de groei die we iedere dag weer doormaken met ons hele (content)team. Én de mensen natuurlijk. Samen worden we steeds creatiever, bedenken we steeds betere ideeën en worden we nóg beter.

‘Eigenlijk is tekstuele content creatie niets anders dan het specifiek in de juiste volgorde zetten van woorden, waar Google blij van wordt. Is Google enthousiast, dan beloont het je met een hogere positie in zijn ranglijst. Is Google ‘over de top’? Dan sta je bovenaan, totdat iemand hem nog enthousiaster maakt.’ – Jordin Holsappel, Content Marketeer

Let’s make a connection

Meteen solliciteren?

Connect met ons!

Wil je met ons connecten? Dit kan op een manier die bij jou past. Join us op een personeelsfeest, plan een meeloopdag in, maak een wandeling of kom gezellig langs bij ons op kantoor.

    Dit kan op een manier die bij jou past. Join us op een personeelsfeest, plan een meeloopdag in, maak een wandeling of kom gezellig langs bij ons op kantoor.

Advertising Marketeer Niek

Niek werkt sinds 2020 bij Traffic Today als projectmanager met een focus op SEA en marketplaces. Hij vertelt dat de diversiteit aan klanten en werkzaamheden samen met de relaxte sfeer tussen collega’s zorgt voor een fijne werkomgeving. En op vrijdagmiddag komt hij graag langs met een schaal bitterballen!

 

 

Ik zou Traffic Today omschrijven als: ambitie, plezier en betrokkenheid!! – Niek van Pijkeren, Projectmanager & Advertising Marketeer

Let’s make a connection

Meteen solliciteren?

SEO Marketeer Cynthia

Niet alleen op werk houd ik ervan om met mooie resultaten bezig te zijn. In het weekend of als ik een dag vrij ben dan ga ik er graag op uit met mijn camera om mooie momenten vast te leggen. Hier komt vaak veel geduld bij aan te pas en dat is ook hoe collega’s mij omschrijven. Daarnaast is het ook nodig om het gedrag van dieren te analyseren zodat je hier op kunt anticiperen. Tijdens mijn werkdagen ben ik ook elke dag bezig met analyseren, het analyseren van data in bijvoorbeeld Analytics en met analyseren van resultaten en hoe we dit kunnen verbeteren. Met een van mijn foto’s won ik in 2015 al eens een award, het zou leuk zijn als we die op werkvlak ook nog weten binnen te halen!

 

 

Met een van mijn foto’s won ik in 2015 al eens een award, het zou leuk zijn als we die op werkvlak ook nog weten binnen te halen! – Cynthia ten Bras, SEO Marketeer & Head of SEO

Focus op vitaliteit

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke thema’s binnen ons bedrijf. Zowel fysiek als mentaal. We zijn een jonge club mensen en genieten van samen sporten. Of we nu samen trainen in de gym waar we gratis kunnen sporten, een sporttoernooi organiseren en de rivaliteit aanwakkeren of gezamenlijk challenges aangaan – we geven altijd de volle 100%.

Geen verplichtingen, alleen als jij er zin in hebt. Zo houden we een gezonde werk-privébalans en blijf je vooral plezier houden in je werk en de interactie met collega’s. Heb je zelf een sportief initiatief dat je graag met collega’s wil delen? Er zijn ongetwijfeld mensen die enthousiast worden van je idee en graag mee willen doen!

Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit

Let’s make a connection

Meteen solliciteren?

Werk dat past bij je leven

Als het aankomt op de invulling van je functie, laten we je vooral vrij. Jij bepaalt waar je heen wil en wij bieden je de ondersteuning om hier te komen. Zie je kansen die we eerder nooit hebben benut? Grijp ze en laat zien waarom ze voor ons van meerwaarde kunnen zijn. Ons vertrouwen heb je. Je hebt dus alle vrijheid om je functie vorm te geven zoals jij wil.

Daarnaast moet werk vooral bij je leven passen. Dit betekent dat we niet van je vragen om vijf dagen per week op kantoor te zitten. Werk je liever drie dagen op kantoor en twee dagen thuis? Prima. Vind je vijf dagen op kantoor juist prettig? Ook helemaal goed. Zolang het voor jou werkt.

cta-employee-particles
Dion staat voor je klaar!
Vraag over onze cultuur?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.