Over ons

Traffic Today – We love to astonish

Onze passie is online marketing, maar dan net even anders. Hoezo? We love to astonish. Hiermee bedoelen we dat we jou als klant graag verbazen, niet alleen op gebied van online marketing, maar in alle mogelijke opzichten. Het verschil begint al met onze kijk op de klant. We zien onszelf niet als jouw marketing bedrijf, maar als je zakenpartner. Jouw succes is ons succes. Voor de beste online resultaten gaan wij tot het uiterste, we zetten graag die extra stap voor je, creëren kleine WOW-momentjes en zorgen voor een persoonlijke touch. Kortom: wij zijn bazen in verbazen!

Eerlijk en oprecht

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij gaan regelrecht op ons doel af. Zonder omweg halen we de finishlijn. Geen ditjes of datjes, vreemde termen, kleine lettertjes of vermoeiende procedures. Wij zijn eerlijk en oprecht en houden het graag helder en simpel voor je. Snelle jongens met flitsende praatjes? Die werken niet bij ons. Wel nuchtere specialisten met een frisse kijk op de lange termijn. Heldere dienstverlening, daar doen we aan. De hoeksteen voor jouw online succes. Altijd met het glas halfvol, we denken namelijk in mogelijkheden en niet in beperkingen. Eenmaal bij de finish vieren we samen de overwinning.

conversie-optimalisatie

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Ons team weet als geen ander welke online marketingmiddelen ze op het juiste moment moeten inzetten, zodat jouw bedrijf onder de aandacht van de klant blijft en bij potentiële klanten in het vizier komt. Een aantal vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn:

 • SEO
 • SEA
 • Social campagnes
 • Online strategie en advies
 • Detachering

Wij gaan voor goud

Ons credo: doe het goed of doe het niet. Geen fan van gebakken lucht en een hoop blabla? Mooi, wij ook niet. Wij gaan voor goud en doen geen concessies als het gaat om kwaliteit. Klanten die van ons houden, dat is ons doel. Houden van? Jazeker, liefde overwint immers alles. Dit betekent regelmatig contact, oprechte aandacht en maatwerk. We weten waar jouw (online) behoeften liggen en hoe we hier op de juiste manier invulling aan geven. Onze diensten en service versterken elkaar. Traffic Today creëert graag wat extra waarde door te excelleren in relatiemarketing.

Waarom klanten zo blij met ons zijn?

 • We kunnen geweldig communiceren
 • Uitstekend personeel.
 • Kennis
 • Enthousiasme
 • Flexibel
 • Eerlijk
 • Teamspelers
 • We nemen verantwoordelijkheid
google search

Onze certificaten

Natuurlijk hebben wij verschillende certificaten en zijn wij Google en Bing gecertificeerd. Naast deze certificaten hebben wij ook partnerschappen met verschillende partijen zoals Mailplus, Visual Website Optimizer en The Feedback Company.

Onderdeel van Best4u Group

Wij zijn onderdeel van de Best4u Group en zijn ontstaan in 2017 uit de premium afdeling van Best4u-internet marketing. Er ontstond behoefte aan een specifiek online marketing bureau dat enkel de focus heeft op een klantengroep met een hoger online marketing budget, zodat Best4u-internet marketing zich volledig kan focussen op lokale vindbaarheid.

What you see is what you get

Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Resultaten houden we goed in de gaten, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Enthousiast geworden en benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, wij zetten de koffie vast klaar.

Wanneer ben jij voor het laatst verbaasd?

Traffic-Today-Fav

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.