Het beste voor jouw online succes

Over ons

Waarom klanten zo blij met ons zijn?

  • Ambitieus
  • Gemotiveerd
  • Doelgericht
  • Intelligent
  • Verstandig
  • Meedenkend
  • Professioneel
  • Succesvol

Klinken meer traffic en conversie je goed in de oren? Wij verbeteren je online zichtbaarheid en vindbaarheid graag. Met behulp van online marketing werken we samen met jou aan jouw online groei. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: we willen het beste voor jou en jouw online succes.

Wat je wensen ook zijn, we zetten ons altijd volledig in om ze te realiseren. Half werk is immers geen werk.

Be all-in, there’s no halfway

Doelgerichte marketing

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij gaan regelrecht op ons doel af. Zonder omweg halen we de finishlijn. Geen ditjes of datjes, vreemde termen, kleine lettertjes of vermoeiende procedures. Wij zijn eerlijk en oprecht en houden het graag simpel voor je. Dit is tevens de reden dat we contractloos werken, de goede resultaten zorgen voor de binding. Heldere dienstverlening, daar doen we aan. De hoeksteen voor jouw online succes.

Onze collega's

Sander Hoetink

Commercieel Manager | Online Strateeg

Eva Hento

Content Marketeer

Roy van der Zaag

Senior Online Marketeer | Teamleader

Niels Beverdam

Online Marketeer

Dominique Bouwmeester

Online Marketeer

Steven Lubbers

Directeur | Online Strateeg

Jurien Talen

Senior Online Marketeer

Pascal Eskes

Senior Online Marketeer | Teamleader

Caecilia Harmsen

Brand Marketeer

Marc Receveur

SEO Marketeer

Marc Koopmans

Advertising Marketeer

Richard Mombarg

Digitaal Adviseur

Stefan Bolt

Senior Online Marketeer

Marthe Kamphuis

Online Marketeer

Wilco Mulder

SEA Marketeer

Chantal Sanders

Junior Online Marketeer

Alle medewerkers

Benieuwd naar wie er deel uitmaken van ons team?

Vastberaden het verschil maken

Ons credo: doe het goed of doe het niet. Geen fan van gebakken lucht en een hoop blabla? Mooi, wij ook niet. Het is ons doel om organisaties online succesvol(ler) te maken. Dit doen we door online marketing effectief in te zetten. We zijn vastberaden om een verschil te maken en altijd op zoek naar uitdagingen.

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships

Hoe het begon..

Wat de succesformule van Traffic Today is? Ook dat is geen hogere wiskunde. Gewoon een stel gepassioneerde en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense instelling die groot dromen en die dromen najagen.

In 2017 ontstond de behoefte aan een specifiek online marketing bureau dat enkel de focus heeft op een klantengroep met een hoger online marketing budget. Met zes fanatieke personeelsleden waagden we de sprong in het diepe. Hard werken en ons voor de volle 100% inzetten, bij ons heerst de “getting things done” mentaliteit en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Eén jaar later zijn we van 6 naar 22 medewerkers gegaan en blijven we groeien

Gewoon duidelijk

Openheid van zaken geven is vaak een dingetje, maar niet bij ons. Wij zijn van mening dat er zonder transparantie geen vertrouwen kan zijn. Openheid is ook gewoon duidelijk zijn. Loopt er iets even minder lekker? Dan stellen we je daarvan op de hoogte. Daarnaast kunnen we je inzicht geven in de uren die we loggen in onze online planningssoftware Jira, zodat je precies weet welke werkzaamheden er voor je zijn uitgevoerd. Ook kun je ieder moment van de dag de status van de campagne bijhouden in een op maat gemaakt dashboard in Google Data Studio. Zo weet je precies hoe het ervoor staat.

Google Premier Partner

Traffic Today is Google Premier Partner. Ons team van online specialisten is gedreven en zet zich volop in voor het beste online resultaat van de klant. Met onze hulp ben je verzekerd van kwaliteit. De Premier status biedt eveneens nóg meer kennisdeling als voordeel. Wij werken graag samen om de prestaties van AdWords campagnes te verbeteren en te maximaliseren. De badge is een bevestiging dat Traffic Today dankzij jarenlange ervaring en kennis behoort tot de top van Nederland.

Toekomstvisie

We hoeven je niet te vertellen dat vandaag de dag ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Wij spelen hier graag op in, daarom zijn we continu bezig met innoveren en het opdoen van kennis om in kaart te brengen wat de impact van nieuwe ontwikkelingen is binnen ons vakgebied.

Het is onze ambitie om de beste online marketing dienstverlener van Nederland te zijn. Hoe we verder gaan? We blijven hard werken en verzekeren jou van innovatieve en transparante dienstverlening. Een tikkeltje rebels zullen we altijd blijven, en dat is maar goed ook, want we treden graag buiten de gebaande paden om jouw online succes te realiseren. Met ons werken betekent samenwerken met een hecht team en verzekerd zijn van verbluffende resultaten. Eén ding is zeker: op ons kun je rekenen.

“We hoeven je niet te vertellen dat vandaag de dag ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.”

Wil je meer over ons te weten komen?

Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor een kop koffie.

Close Hoor het van Steven

Wij komen graag in contact met jou. Kopje koffie doen?

Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.