Spaanse linkbuilding

Linkbuilding in Spanje inzetten? Uitstekend idee.

Spanje staat bekend om salsa, tapas en sangria, maar er wordt ook online serieuze business gedaan. Wil je jouw dienst of product aanbieden op de Spaanse markt? Het is dan belangrijk dat je website hoog rankt in Spaanse zoekmachines zoals Google es. Een goede linkbuilding strategie is dan een must.

Bij Traffic Today werken online marketing professionals die zowel verstand hebben van de Spaanse als Nederlandse markt en jou graag helpen Spaanse linkbuilding succesvol in te zetten.

Vraag het Steven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

Waarom linkbuilding in Spanje inzetten?

Voor maar liefst 406 miljoen mensen is Spaans de moedertaal. Hiernaast spreken nog eens zestig miljoen mensen het als tweede taal. Niet voor niets dus dat deze taal in de top 3 populairste talen staat. Spanje is de vijfde economie van Europa en qua omzet in e-commerce staat het op de vierde plek. Kansen voor jou genoeg dus, mits je de juiste online marketingstrategie inzet.

De voordelen van Spaanse linkbuilding

  • Hogere ranking in zoekresultaten
  • Meer bezoekers naar je website/webshop
  • Betere online vindbaarheid
  • Hoge trustflow en autoriteit
  • Betere regionale zichtbaarheid
  • Enkel relevante links met hoge trustflow

De Spaanse consument

Wil je succes hebben in Spanje, verdiep je dan goed in de Spaanse zakencultuur. Belangrijk om rekening mee te houden is de regionale focus die Spanjaarden vaak hebben, niet zo gek gezien Spanje een groot land is. Elke regio heeft een eigen cultuur waar Spanjaarden hun identiteit aan ontlenen. Verschillen in regio’s kunnen groot zijn. In het zuiden gaat zakendoen vele malen informeler dan in het noorden. Naast het Spaans spreekt men nauwelijks een tweede taal. Ga er dus niet vanuit dat een Engelstalige webshop voldoet. Een Spaanstalige webshop is essentieel. Wat in dit land heel anders is in vergelijking met Nederland, is de klantenservice. Er wordt hier veel minder aandacht aan besteed. Hier kun jij dus het verschil maken!

Aan de slag met linkbuilding in Spanje!

Ben je er klaar voor de grens over te gaan en een ander stuk van de wereld te veroveren? Wacht dan niet en neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw onderneming in kaart te brengen op het gebied van Spaanse linkbuilding.

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Een betere vindbaarheid van je bedrijf in Spanje?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.