Dit is hoe we het doen

Adwords uitbesteden

Wil jij een hoge positie in Google bemachtigen door Ads Uitbesteden?

Traffic Today is jouw partner. Ads Uitbesteden wordt bij ons mogelijk gemaakt en omgezet in een succesvol eindproduct. We kijken niet enkel naar jouw doelstellingen, maar ook naar andere factoren zoals jouw marktpositie, doelgroep en overige factoren. Zo behalen we het meeste met Ads uitbesteden voor jou!

Ben jij benieuwd wat Ads uitbesteden bij Traffic Today betekent? Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag het Steven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

De voordelen van Ads

 • Uitvoering door een specialist
 • Potentiële klanten weten je sneller te vinden
 • Hogere naamsbekendheid
 • Altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends
 • Geen onnodige kosten
 • Betere ondersteuning vanuit Google wegens positie als Ads Partner

Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden is een slimme keuze voor elk marketingplan. Door gebruik te maken van deze dienst, garandeer jij jezelf van een plek boven in de zoekresultaten van Google. Dit is niet niks, aangezien maar liefst 97% van alle zoekopdrachten over het internet via Google gaan. De kans dat jouw doelgroep hier dus ook gebruik van maakt, is enorm! Ads uitbesteden is de wijze om hier op in te springen: door je Ads uit te besteden bij een marketingbureau als Traffic Today, kies je voor jarenlange ervaring op dit gebied.

Onze marketeers weten precies wat ervoor nodig is om een Google Ads-campagne succesvol uit te voeren. Hierbij gaan we niet lukraak aan de slag: we kijken naar jouw doelgroep en diens wensen, maar ook naar het gedrag van jouw concurrenten. Zo weten we hoe jij je moet opstellen en welke doelstellingen hier het best bij passen. De resultaten die we boeken zijn zo traceerbaar en bieden mogelijkheden tot doorgroeien. Wil jij Adwords uitbesteden? Get in touch! We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Wat is jouw potentieel?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij Ads uitbesteden?

Google Ads biedt enorm veel kansen, maar is ook een vrij ingewikkeld proces. Benieuwd hoe jij deze kansen het best kan benutten? Vul onderstaand contactformulier in en we plannen een afspraak met je in!

Uitbesteden Google Ads in 4 stappen

Traffic Today zorgt voor op-maat-gemaakte pakketten als jij wilt uitbesteden aan Google Ads. Jouw doelstellingen staan centraal: het op-maat-gemaakte pakket is de perfecte aansluiting op deze doelen. Dit houdt echter niet in dat we werken volgens een bepaald stappenplan. Voor elke klant lopen we namelijk de volgende vier stappen langs.

stap 1

Kennismaking

Eerst willen we weten wie jij bent en wat je precies wilt. Dit doen we onder het genot van een kop koffie. In een eerst, vrijblijvend gesprek leggen we je uit wie wij zijn zodat je weet met wie je in zee gaat. Wij geloven dat de beste samenwerking alleen mogelijk is als je de ander écht snapt: dit proberen we te bereiken aan de hand van zo’n kennismakingsgesprek. Zodra we een overeenkomst bereiken, gaan onze marketeers gelijk voor je aan de slag!

stap 2

Google Ads scan

Voordat we blindelings aan de slag gaan, is het voor ons eerst belangrijk om een onderzoek uit te voeren. Aan de hand van onze Google Ads scan bepalen we jouw huidige positie op het gebied van Ads – zo weet jij zeker of Ads uitbesteden de juiste stap is of dat je beter een andere dienst kunt raadplegen. Het onderzoek voeren we niet alleen uit om de huidige situatie vast te stellen, maar ook om onze resultaten te kunnen traceren. Gaat iets niet helemaal zoals gewenst, dan is dit onderzoek de basis om hier flexibel op in te kunnen springen.

stap 3

Uitvoering

Je doelstellingen zijn bepaald, het onderzoek is gedaan: klaar om aan de uitvoering hiervan te beginnen. Traffic Today heeft een breed team van verschillende soorten marketeers. In de onderzoeksfase heb je al kennis gemaakt met onze strategen, nu is het tijd voor onze SEO-, SEA– en content marketeers om dit plan om te zetten in een mooi eindproduct. Alle communicatie tijdens het proces gaat langs een projectmanager, die er tevens voor zorgt dat alles middels dezelfde richtlijnen lopen. Zo werken we samen naar jouw doelstellingen.

stap 4

Monitoring

Nadat de uitvoering gedaan is, verwacht je misschien dat we klaar zijn en de rest aan jou overlaten. Dit is niet het geval! De marketeers van Traffic Today hebben een actieve houding. Dit betekent dat ze te allen tijde de resultaten monitoren. Zo zitten we er gelijk bovenop bij een ontwikkeling of trend, maar springen we ook gemakkelijk op resultaten in. Doordat het online marketing landschap een erg actief landschap is, zijn er altijd stappen die genomen kunnen worden om nog meer successen te boeken. Die uitdaging gaan we graag aan!

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Alles uit Ads halen?

Steven vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Verschillende soorten Google Ads

Binnen Google Ads zijn verschillende diensten. Niet elke dienst zal voor iedereen even relevant zijn, maar door deze verschillen is er wel voor iedereen wat mogelijk. Ads uitbesteden is door deze vele mogelijkheden dan ook voor vrijwel elk bedrijf een goed idee, omdat elke doelstelling hiermee te bereiken valt. We benoemen graag een paar van deze verschillende soorten Ads:

 • Zoekmachine adverteren: via Google is het mogelijk om op een bepaald zoekwoord te adverteren. Hierbij is het belangrijk om te adverteren op een zoekwoord dat veel gebruikt wordt om jouw website te bereiken. Met een zoekwoordenonderzoek aan de hand van Google Analytics, creëren we rake advertenties, die jou garanderen van een plek bovenin de zoekresultaten.
 • Display advertising: aan de hand van cookies kun je met Display advertising relevante advertenties vertonen in de vorm van banners. Door aan dynamische remarketing te doen, zorg je ervoor dat potentiële klanten banners zien van producten die ze voorheen al bezocht hebben. Banners zijn een ideale mogelijkheden om je bedrijf op een visuele wijze te promoten.
 • Google Shopping: wil jij je producten binnen de Google-zoekresultaten op visuele wijze adverteren? Aan de hand van Shopping-ads komen jouw producten bovenaan de zoekresultaten te staan, met een link naar de productpagina van je webshop. Zo kunnen potentiële klanten direct overgaan op actie!

 

FAQ: Ads Uitbesteden

⏩ Waarom Ads uitbesteden?

Ads uitbesteden is een goed idee, omdat Google Ads een ingewikkelde plek is. Door dit uit te besteden, krijg je garantie voor het feit dat dit proces succesvol wordt uitgevoerd. Hiermee worden veel mooie resultaten geboekt! Een positie bovenin Google helpt voor verschillende doelstellingen, zoals het creëren van naamsbekendheid, maar ook voor een hoger aantal conversies, inschrijvingen op je nieuwsbrief, etc.

🏷️ Wat zijn de kosten van Google Ads?

Het is lastig te zeggen wat jij betaalt wanneer Ads uitbesteden wilt. Google Ads uitbesteden brengt kosten met zich mee, maar deze zijn variabel. Om jou ervan te garanderen dat je niet te veel betaalt, maakt Traffic Today op-maat-gemaakte marketingpakketten. We zorgen ervoor dat jouw Google Ads-campagne zo wordt ingericht, dat het precies binnen jouw budget valt. Natuurlijk zorgt een hoger budget voor betere resultaten, maar dit ligt in je eigen hand.

🎯 Welke doelstellingen passen er bij Ads uitbesteden?

Ads uitbesteden kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Doordat er verschillende diensten zijn, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor doelstellingen. Hierdoor is ook vrijwel elke doelstelling bereikbaar. We noemen een paar voorbeelden voor je:

 • Het creëren van meer naamsbekendheid
 • Meer bezoekers op je website
 • Hoger aantal conversies
 • Snellere aanspraak in de Customer Journey van jouw potentiële klanten
 • Toename van het aantal positieve reviews op je website
 • En nog veel meer!
🫐 Is Google Ads effectief voor iedereen?

Doordat er meerdere mogelijkheden zijn en vrijwel elke doelstelling bereikt kan worden aan de hand van Google Ads, durven we te zeggen dat Ads uitbesteden de juiste keuze is voor elk bedrijf. Om het gewenste effect te behalen, is het wel belangrijk dat je de juiste campagnes op zet. Dit doe je enkel aan de hand van een raak onderzoek, waaruit meerdere belangrijke gegevens naar voren zullen komen. Door Ads uit te besteden bij Traffic Today weet je zeker dat dit juist gebeurt.

Alternatieven voor Google Ads

Alhoewel Google Ads een dienst is die in vele gevallen succesvol is gebleken, is het niet de enige manier aan Ads uitbesteden te doen. Er zijn naast Google namelijk nog talloze andere mogelijkheden om te adverteren, zoals:

 • Social ads uitbesteden: voor veel bedrijven liggen er enorm veel kansen op het gebied van social media. Hier is een enorme doelgroep te bereiken, die je op een unieke wijze kunt aanspreken. Of jij nou je TikTok, Instagram of Facebook Ads uitbesteden wilt, Traffic Today heeft voor elk social medium een plan om jouw doelgroep op spraakmakende wijze te bereiken.
 • Microsoft Ads uitbesteden: Google is niet de enige zoekmachine die kansen biedt voor marketeers, ook Microsoft Adverteren (Bing Ads) is een interessant platform. Deze manier van adverteren werkt op vrijwel dezelfde wijze als het op Google doet. Ondanks dat Google voor 97% van de zoekopdrachten op het internet gebruikt wordt, is Bing door hun samenwerking met Microsoft alsnog een erg kansrijke omgeving.
 • SEO Uitbesteden: Ads uitbesteden is niet de enige manier om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Door aan SEO Uitbesteden te doen, pas jij je website op dusdanige wijze aan dat Google deze beter rankt in de zoekresultaten. Hierbij kun je denken aan de gebruiksvriendelijkheid van je website, het zoekwoordengebruik en andere technische aspecten.

Over Google Ads

Met Google Ads adverteer je in de zoekmachine van Google op termen die verwant zijn aan jouw product of dienst. Zoek je binnen Google op een bepaalde term, dan zijn de eerst vier vermeldingen vaak advertenties. Deze posities op specifieke zoekwoorden zijn dus via Google Ads te koop. Hierdoor is het mogelijk zeer gericht te adverteren en potentiële klanten binnen jouw doelgroep te targeten. Het resultaat van Ads is direct merkbaar. Zodra de campagne life gaat is je webshop zichtbaar en wordt hier relevant verkeer naartoe geleid.
Wat de kosten van Ads zijn? Je betaalt in de meeste gevallen een prijs per klik (Cost Per Click). De CPC van je advertentie hangt af van de branche en het product of dienst waarmee je wenst te adverteren. Google werkt niet met een vast tarief per klik, maar met een biedingssysteem. Je bepaalt zelf het budget. Het is mogelijk een dagbudget in te stellen. Wij adviseren je hier graag in. We letten in dat geval op zaken als de grootte van de campagne, het gebied waarop je je wilt richten, de concurrentie, financiële mogelijkheden en uiteraard het doel van je campagne.

Betaal alleen als je meer bezoekers krijgt

Adverteren in het zoeknetwerk is de meest voorkomende vorm van Online Advertising. Dit kan natuurlijk via Ads. Aan de hand van de zoekopdracht van de gebruiker wordt een bepaalde advertentie getoond. Klikt de gebruiker door? Dan betaal je hier alleen voor. Wil je dagelijks een maximaal budget vaststellen? Dan is dat geen probleem. Tevens weten wij van Traffic Today als geen ander wat de target-instellingen zijn, zodat je met een advertentie precies de juiste doelgroep kunt bereiken.

Wanneer Adwords uitbesteden?

Er zijn verschillende situaties waarin het raadzaam is om te kiezen voor Adwords uitbesteden. Zo leidt gebrek aan ervaring vaak tot fouten in je online campagne. Weinig tijd heeft een ineffectieve Ads campagne als gevolg. Target je jouw doelgroep niet effectief dan kan dit voor te weinig inkomen zorgen. En als je succes niet gemeten wordt, dan benut je jouw marketingbudget niet optimaal. Ook als je marketingstrategie niet goed is ingericht kan dit als gevolg hebben dat bepaalde groepen of potentiële klanten niet bereikt worden. Laat het dus met een gerust hart over aan een echte professional en kom je Adwords uitbesteden aan Traffic Today!

Snel en meetbaar resultaat via Ads

Een groot voordeel van Google Ads is dat je snel en meetbaar resultaat ziet. Met de juiste strategie krijg je binnen no time meer online bekendheid en wordt jouw website vaker bezocht. Wil je dit ook? Neem dan zeker even contact met ons op en we adviseren je graag over wat alle mogelijkheden zijn. We zetten de koffie vast voor je klaar.

Ads uitbesteden bij Traffic Today

Wil jij je Ads uitbesteden? Dan is Traffic Today jouw partner! Bij ons staat de klant centraal: aan de hand van een intensieve, transparante samenwerking werken wij richting jouw doelstellingen. Hierbij zorgen we te allen tijde voor een kritische, neutrale blik, waardoor we altijd het best mogelijke resultaat weten te behalen. We werken met programma’s zoals Asana, die het voor jou inzichtelijk maken welke stappen we nemen en hoeveel tijd we hierin hebben gestoken. Daarnaast werken we met maandelijkse meetings, waarin we onze progressie laten zien en ruimte geven voor feedback. Wil jij deze samenwerking aangaan en je Ads uitbesteden bij Traffic Today? Mooi! Kom in contact, dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek met je in.

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Alles uit Ads halen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.