Versterk je e-commerce met

CCV shop marketing

Kies voor alles-in-één met CCV Shop marketing!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die jouw CCV webshop kan beheren? Voer dan je CCV Shop marketing uit bij Traffic Today! Wanneer je kiest voor CCV marketing, doe je een beroep op de ervaring van een marketing agency die weet hoe je om moet gaan met dit CMS. /p>

Heb jij al een webshop in CCV Shop en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kom in contact! We vertellen je graag meer over onze aanpak op het gebied van CCV Shop marketing.

Vraag het Roy Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Business Lead (Team Rood)
➕ Wat onderscheidt CCV Shop ten opzichte van andere webshops?

Een unieke factor aan CCV Shop is dat ze zich richten op alle aspecten van je website. Niet alleen zorgen ze voor een website die er goed uitziet en die goed functioneert, ze maken het ook mogelijk om eenvoudig door te koppelen. Wil jij tegelijkertijd ook een app, dan zorgt App Store optie ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Daarnaast legt CCV Shop de focus op betrouwbaarheid en snelheid, waardoor ze je garanderen dat jouw website te allen tijde online blijft.

📁 Welke mogelijkheden biedt CCV Shop mij?

Er zijn verschillende pakketten die CCV Shop marketing aanbiedt. In het eerste “Basic”-pakket zitten alle standaard mogelijkheden voor een website, namelijk een eigen webshoptemplate, de mogelijkheid tot diverse betaalproviders en natuurlijk een eigen domeinnaam. Vervolgens zijn er twee uitbreidingen: Professional en Enterprise. Bij de eerste optie wordt je website gekoppeld aan verschillende groothandels, krijg je toegang tot de API van CCV Shop en is het mogelijk om je website in meerdere talen aan te bieden. Het Enterprise-pakket doet er nog een schep bovenop, met premium support, nog specifieker maatwerk op het gebied van design en een B2B-app.

🛒 Waarom is marketing een onmisbare aanvulling voor mijn CCV Shop?

Je wil niet alleen dat jouw website er goed uit ziet, maar ook dat deze goed presteert in Google. CCV Shop biedt hier zelf al enige marketingfuncties voor aan. Ze zorgen ervoor dat je website voorzien is van de juiste URL’s, maar bieden je ook mogelijkheden om uit te breiden met e-mailmarketing en social media. Toch kun je marketing ook als losse dienst inzetten naast je CCV Shop marketing, door met een specialist als Traffic Today in dienst gegaan. Wij zorgen voor een op-maat-gemaakte strategie, waar je website onderdeel van is. Zo weet je zeker dat je het optimale resultaat haalt!

🔒 Is CCV Shop betrouwbaar?

Wanneer je kiest voor CCV Shop marketing, wordt je website automatisch voorzien van een Basic SSL certificaat. Dit certificaat betekent dat je website goed beveiligd is en dat je gegevens niet worden gedeeld met een derde partij. Een SSL certificaat is overigens niet alleen handig om je website te beveiligen, het helpt je website ook hoger te scoren in Google en zorgt ervoor dat je bezoekers een gebruiksvriendelijkere ervaring hebben. Je kunt er bij CCV Shop ook voor kiezen om een Private SSL- of een Private EV SSL certificaat aan te vragen. Hier betaal je extra voor, maar het brengt ook extra voordelen met zich mee, met als voornaamste voordeel dat je certificaat automatisch aan je IP-adres gekoppeld is.

Waarom CCV shop?

Er zijn zo veel verschillende content management systemen, dus waarom moet jij voor CCV Shop marketing kiezen? De voornaamste reden om voor CCV Shop te kiezen is omdat je hier grotendeels zelf in de hand hebt waarvoor je betaalt. Ze bieden namelijk veel verschillende pakketten aan, die je uitbreidt met wat jij wil. Een mooie website die goed functioneert is het minimum, alles wat je verder toevoegt is aan jou.

Bij CCV marketing kun je aan uiteenlopende diensten denken. Zo kun je de focus leggen op je website zelf en ervoor zorgen dat je website de juiste koppelingen bevat, of dat deze meertalig wordt aangeboden. Echter maakt CCV Shop het ook mogelijk om in de marketing rondom je website te investeren, door pakketten aan te bieden op het gebied van SEO, social media en e-mailmarketing. Ook heb je veel te zeggen over de mate van veiligheid van je website. Elke CCV-webshop wordt voorzien van een Basic SSL certificaat, maar deze kun je ook laten uitbreiden met een Private SSL of een Private Extended Version SSL.

Een unieke mogelijkheid die CCV Shop biedt is hun Design Studio. Deze maakt het mogelijk om je website visueel precies zo te ontwerpen als dat je wil, samen met een specialist die weet die doet. Je website wordt dus volledig op maat gemaakt, met jouw branding, verhaal en teksten. Oftewel, CCV Shop marketing biedt jou de website die je wil!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij jouw CCV Shop?

Vul onderstaand contactformulier in en we maken graag een afspraak met je om je meer te vertellen over de mogelijkheden!

CCV shops X Traffic Today

Bij Traffic Today gaan we de samenwerking met CCV Shops graag aan. Heb jij een CCV Shop of ben je op zoek naar een goed functionerende website met CCV Shop marketing, klop dan gerust bij ons aan! Al meerdere van onze klanten maken gebruik van deze host; door te genieten van een op-maat-gemaakte strategie rondom jouw doelstellingen kun jij de volgende zijn. Benieuwd? Plan een kennismakingsgesprek met ons in zodat we samen de perfecte CCV shop kunnen bouwen!

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Vraag het Roy!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.