Dit is hoe we het doen

Internet marketing

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met internet marketing?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist voor internet marketing die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en die ervoor zorgt dat jouw website bovenin Google staat.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat jouw bedrijf het beste online rendement behaalt.

Vraag het Steven Onze Online Strateeg | Directeur

Internet marketing

Het begrip internet marketing is voor velen niet onbekend. Het wordt vaak als synoniem van online marketing gebruikt: een manier van marketing of reclame maken, maar dan via het internet. Online dus! Maar op welke manier kun jij internet marketing gebruiken om jouw website of bedrijf beter aan de wereld kenbaar te maken? We leggen je het graag uit! Internet marketing is namelijk een verzamelbegrip van verschillende diensten die bureaus of zzp’ers aanbieden.

Gratis SEO check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis SEO check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?

De voordelen van internet marketing

 • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
 • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
 • Meer organisch verkeer naar je website
 • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
 • Meer bezoekers en verkeer op je website
 • Leads en conversies

Waarom internet marketing?

Laten we beginnen bij de basis. Het kan een vraag zijn die je jezelf stelt. Heeft mijn bedrijf internet marketing nodig? Jazeker! In Nederland is de dekkingsgraad van het internet erg hoog. Dat betekent dat vrijwel iedereen in dit land beschikking heeft tot het internet. Met internet marketing maak je het mogelijk dat je jouw bedrijf kenbaar maakt bij iedere gewenste doelgroep die zich op het internet bevindt. Dat kan door middel van een advertentie op social media platformen, maar ook door te adverteren op zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn.

Gratis SEO check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis SEO check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?
cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Jouw website verbeteren voor zoekmachines?
Internet marketing

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

De marketingstrategie die je hanteert is afhankelijk van het doel dat je hebt. Stel jezelf eens de volgende vragen:

 1. Wil ik dat mensen voorkeur geven aan mijn bedrijf in plaats van die van mijn concurrent?
 2. Is mijn ideale klanten doelgroep aanwezig op het internet?
 3. Wil ik mijn klanten op ieder moment van de dag kunnen bereiken?
 4. Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien in potentie en omzet?

Het antwoord op al deze vragen, je raadt het al, is internet marketing! Het grote voordeel van internet marketing ten opzichte van traditionele marketing is bovendien dat alles meetbaar is. Wij kunnen precies zien hoeveel bezoekers er op jouw website zijn geweest. Maar ook hoeveel er een contact formulier hebben ingevuld of een product hebben besteld. Komen ze vanuit Facebook of zijn ze direct naar jouw website gegaan? Allemaal vragen die wij voor je kunnen beantwoorden! Dat maakt dat de investering in internet marketing transparanter is dan die in traditionele media. Want zeg eens eerlijk, weet jij hoeveel mensen er jouw winkel instappen naar aanleiding van een advertentie in de zaterdageditie van jouw lokale krant?

Diensten voor internet marketing

Binnen de discipline van internet marketing zijn er diverse diensten die wij als internet marketing bureau kunnen aanbieden. We leggen de meest belangrijke graag aan je voor.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Dit is de basis van hoe klanten jou op het internet gaan vinden. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Wij optimaliseren je website, maar zorgen er ook voor dat de content op jouw site aansluit bij de zoekvraag die mensen hebben. Dit alles zorgt ervoor dat jij in de reguliere zoekresultaten van Google beter gevonden gaat worden door jouw doelgroep.

Zoekmachine adverteren (SEA)
De naam zegt het al: adverteren op een zoekmachine. Deze tak van sport binnen internet marketing zorgt er voor dat jij tegen betaling bovenaan kom in Google, maar ook in andere zoekmachines zoals Bing. Wij zorgen er voor dat jij zo vaak mogelijk getoond wordt aan de mensen die zoekwoorden gebruiken die voor jou belangrijk zijn. Het concept is simpel: je stelt een maximaal budget in dat je wilt uitgeven, en wij doen de rest! Je betaalt over het algemeen voor standaard tekstadvertenties per klik op een advertentie in Google Ads. De kosten per klik zijn afhankelijk van hoeveel concurrentie je hebt op een zoekwoord, maar ook hoe relevant je site of advertentietekst is.

Conversie optimalisatie
Wanneer SEO en SEA voor jou geen onbekende begrippen zijn en jouw website of webshop al geruime tijd naar verwachting presteert, dan kun je eens gaan nadenken over conversie optimalisatie. Dit is een onderdeel van internet marketing waarin we samen met jou gaan werken aan een website waarmee we de kans dat iemand tot een conversie overgaat (gewenst doel zoals bestelling plaatsen of offerte aanvragen) verhogen. Zo is het voor ons mogelijk om met software te testen tussen varianten van een site, waarin we kleine aanpassingen maken in het ontwerp of de werking van de site. Het doel is om hiermee statistisch vast te stellen dat de ene variant beter werkt dan de andere. En om op termijn alle bezoekers een betere ervaring te kunnen geven. En jezelf natuurlijk ook! Meer mensen die overgaan tot een gewenste actie betekent meer omzet of leads voor jou als bedrijf!

Aan de slag met internet marketing

Ben je geïnspireerd geraakt door de manier waarop je internet marketing voor jouw bedrijf kunt inzetten? Of wil je meer weten over hoe wij als internet marketing bureau Traffic Today dit voor jou zouden aanvliegen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag een plan om te stellen, zodat we samen aan online resultaat kunnen gaan werken!

Veelgestelde vragen over internet marketing

Wat is internet marketing?

Het begrip internet marketing is voor velen niet onbekend. Het wordt vaak als synoniem van online marketing gebruikt: een manier van marketing of reclame maken, maar dan via het internet. Online dus! Binnen de discipline van internet marketing zijn er diverse diensten die wij als internet marketing bureau kunnen aanbieden. Zo kunnen we aan de slag met zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en content optimalisatie.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (zoekmachine advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar Traffic Today weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

Wat kost internet marketing?

De kosten van het uitbesteden van internet marketing is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als de online strategie voeren. Internet marketing is een doorlopend proces, waarin we maandelijks werkzaamheden voor moeten uitvoeren.  Wij werken voor klanten met een marketingbudget van minimaal €750 per maand. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten.

Wat is het doel van internet marketing?

Het doel van internet marketing is om online zo goed mogelijk te scoren, om daarmee een zo goed mogelijk rendement te behalen. Dit kunnen we doen door zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren uit te voeren.

cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Jouw website verbeteren voor zoekmachines?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.