Dit is hoe we het doen

Lightspeed webshop software

Je webshop overzetten naar Lightspeed? Haal alles uit je online onderneming met deze slimme en gebruiksvriendelijke e-commerce software en beheer alles vanuit één platform. Laat onze kennis van Lightspeed marketing in jouw voordeel werken en doe een beroep op onze kennis en kunde.

We hebben inmiddels veel ervaring met Lightspeed marketing en hebben jouw e-commerce platform dan ook razendsnel opgetuigd. Lees hier hoe we dit als digital marketing agency aanpakken en bekijk de succesvolle webshops die we hebben ondersteund met Lightspeed marketing.

Vraag het Dominique Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Business Lead (Team Blauw)
JOUW WEBSHOP

De voordelen van Lightspeed

 • Alles onder één dak
 • Gebruiksvriendelijk
 • Toegang tot conversierapporten
 • Schaalbaar
 • Intuïtief voorraadbeheer
 • Eenvoudige toolintegratie

Wat is Lightspeed?

Lightspeed is een CMS systeem dat dienstdoet als SaaS-platform. Voor iedere ondernemer die offline en online verkoopprocessen samen wil brengen tot één ijzersterke e-commercemachine is Lightspeed webshop software de oplossing. Dit platform is namelijk niet alleen gebruiksvriendelijk en overzichtelijk maar ook nog eens schaalbaar en volledig in te richten naar jouw bedrijfsdoelen op korte en lange termijn.

Vanuit de visie dat duurzaam ondernemen begint bij een gestroomlijnd verkoopproces waarbij zaken als voorraad- en betalingsbeheer altijd binnen handbereik zijn, lanceerde Lightspeed in 2013 hun eerste cloud based e-commerce platform. Vele ontwikkelingen, optimalisaties én wereldwijde gebruikers later is Lightspeed nu een begrip binnen de e-commerce. Want wie wil groeien, kiest voor Lightspeed marketing van Traffic Today. Ons team heeft de wijsheid in pacht hoe de weg naar succes het beste uitgestippeld kan worden.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Wil jij je verzekeren van een marketingbureau dat jou helpt bij het onderhouden van je Lightspeed shop? Plan dan nu een kennismaking met ons in!

Verbeterde online marketing met Lightspeed

Naast de vele mogelijkheden van Lightspeed als het gaat om voorraadbeheer, koppelingen en verzendsystemen, biedt het platform ook diverse marketingkansen. Diverse native-koppelingen maken marketingautomatisering, verzendautomatisering en meer mogelijk. En door je Lightspeed shop zo zoekmachinevriendelijk mogelijk in te richten, kun je topposities bereiken met je productcategorieën. Toch blijft de benadering van iedere Lightspeed webshop en de bijpassende marketingstrategieën maatwerk.

De mogelijkheden van Lightspeed marketing zijn zeer divers en soms moeilijk te doorgronden wanneer je nog niet eerder hebt gewerkt met dit systeem. Veel van onze partners werkten al met Lightspeed of zijn op advies van ons overgestapt op dit platform om hun potentieel maximaal te benutten. Gedurende deze trajecten hebben we gezien dat ieder e-commerce platform anders is en daarmee ook andere toepassingen nodig heeft binnen Lightspeed. Toch zijn er wel degelijk best practices die toepasbaar zijn op vrijwel iedere webshop. Met onze praktische en doelgerichte benadering van on-page SEO-optimalisatie en knowhow van de technische valkuilen van het systeem, doen we voortdurend nieuwe kennis en ervaring op. Deze kennis – in combinatie met onze ervaring en vermogen om kansen te zien waar je ze zelf misschien nog niet ziet – maakt ons niet alleen expert op het gebied van Lightspeed maar volwaardig partner in jouw weg naar verdere groei.

Ontdek de mogelijkheden van Lightspeed marketing voor jouw webshop!

 

Explainer

STORIES

Lightspeed webshops

We kunnen je alles vertellen over Lightspeed webshops maar concrete voorbeelden zeggen toch vaak meer. Lees daarom hier de verhalen van gelijkgestemde ondernemers die kozen voor een Lightspeed webshop en inmiddels de vruchten hiervan plukken dankzij onze blik over de schouder. Uiteenlopende verhalen van webshops in verschillende branches – maar allemaal berustend op één systeem: Lightspeed. Wij helpen de volgende Lightspeed webshops met digital marketing om elke maand weer het beste uit de virtuele winkel te halen.

CASES

Hoe Lightspeed voor succes zorgt

Schattige Babykleertjes

SchattigeBabykleertjes

E-commerce

Lightspeed eCom als opstap naar groei

De grootste verandering die Lightspeed marketing voor jou als ondernemer teweegbrengt is het beheer van je online shop. In plaats van gefragmenteerde onderdelen die samen je webshop maken – zoals voorraadbeheer, betaalsystemen, verzendtools, e-mailcampagnes en meer – een totaaloplossing waarin alles onder één dak valt. Dat is Lightspeed eCom.

Online ondernemen is vaak al ingewikkeld genoeg, en als je daar de diverse omzetstromen bij optelt is de kans groot dat je het overzicht snel verliest. Zodra je alles vanuit één platform beheert, zal niet alleen jouw ervaring met je webshop verbeteren maar ook die van je klanten. Van design en marketing tot betaling en e-mail; je regelt het allemaal vanuit jouw Lightspeed webshop. Traffic Today biedt jou de helpende hand en is naast jouw webbouwer de absolute spin in het web.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expert in Lightspeed

Traffic Today heeft inmiddels een groot netwerk opgebouwd aan ondernemers binnen de e-commerce. Van interieurwebshops tot nichemarkten. Voor veel van deze ondernemers maken we gebruik van Lightspeed software om de online marketing zo efficiënt en doelgericht mogelijk in te zetten. Waar ondernemers grip houden op voorraden, verzendingen en betalingen, houden wij ons bezig met het versterken van online posities, sturen op (inter)nationale groei en meer.

Om alles uit de webshops van onze klanten te halen, passen we altijd maatwerk toe. We selecteren de juiste tools en koppelen deze aan je Lightspeed-omgeving, brengen de pijnpunten in kaart en zorgen voor een doelgerichte benadering van jouw online groei. Lightspeed marketing is hierin het onmisbare gereedschap – maar we moeten zelf de klus klaren. Hoe we dit precies doen? We experimenteren voortdurend met nieuwe ontwikkelingen waardoor een oplossing voor de ene webshop ook vaak een kans voor de ander betekent. Zo maken we o.a. gebruik van:

 • Hreflang scripts voor meertalige webshops
 • Dynamische meta titels en beschrijvingen om organisch verkeer te verhogen
 • FAQ structured data voor versterkte posities in de zoekresultaten
 • Google Analytics 4 meetbaarheid
Lightspeed Marketing

Ontdek wat we voor jouw webshop kunnen betekenen.

Wil je meer halen uit je webshop, sta je op het punt een webshop te beginnen om verwacht je meer van je Lightspeed webshop? Informeer dan naar de mogelijkheden van Lightspeed en ontvang passend advies en actieve ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. We gaan direct van start en zorgen ervoor dat je webshop snel presteert naar behoren door een kort lijntje te houden met jouw webbouwer. Wij zijn de technische SEO marketeer die jouw partner adviezen influistert.

Twijfel je nog over de mogelijkheden van onze Lightspeed marketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken. We delen de kennis en ervaring met je die we in de loop der jaren hebben opgedaan en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd en vol vertrouwen een keuze kunt maken.

🛒 Waarom overstappen op Lightspeed?

Lightspeed is een CMS systeem dat volledig is ingericht op maximale groei behalen met je e-commerce platform. Voor beginnende webshops is Lightspeed een slimme opstap naar het grotere werk. En met de juiste inzet en aanpak kun je volop profiteren van de vele mogelijkheden.

🛍️ Wat kost Lightspeed?

Lightspeed webshop software maakt gebruik van pakketten voor een vast bedrag per maand. Afhankelijk van de omvang van je webshop kun je kiezen voor een pakket beginnend bij €49,- per maand. Voor dit pakket geldt een productlimiet van 250 stuks per maand. De grotere pakketten maken het mogelijk om 5000 of zelfs 15000+ producten per maand te verkopen. Kortom, de prijs van Lightspeed is volledig afhankelijk van jouw verkoopdoelen.

🏬 Voor wie is Lightspeed geschikt?

Een lightspeed webshop is zowel geschikt voor de beginnende ondernemer als voor de bestaande webshop. De gebruiksvriendelijkheid en het intuïtieve systeem maakt Lightspeed zeer geschikt voor ondernemers met beperkte assortimenten. Zoek je een e-commerce platform waarbinnen je duizenden producten kunt vermarkten? Kies dan voor een systeem als magento of een custom-systeem. Zoek je een snelle, overzichtelijke en praktische oplossing? Dan is Lightspeed de juiste keuze.

🌐 Wat maakt Lightspeed zo gebruiksvriendelijk?

Lightspeed is een Saas-oplossing (Software as a Service). Dit betekent dat je als gebruiker van het platform nooit zelf hoeft te coderen, Lightspeed host je webshop namelijk zelf. De cloud based software wordt voortdurend up-to-date gehouden, is optimaal beveiligd, flexibel, schaalbaar en razendsnel te implementeren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stefan vertelt je graag meer over Lightspeed

Onze Head of SEO Stefan werkt op dagelijkse basis in Lightspeed en kent de voordelen van dit kassasysteem daarom op zijn duimpje. Meer weten?