Case – Riwal

Marketing advies & uitvoering (Internationaal)

Riwal heeft Traffic Today ingeschakeld om te adviseren omtrent de internationale online marketing. Daarnaast heeft Traffic Today een adviserende & uitvoerende rol bij de online marketing van Riwal Nederland & Riwal België.

De samenwerking

De samenwerking met Riwal is twee-ledig. Waarbij wij voor Riwal Nederland & Riwal België de volledige online marketing verzorgen, adviseren wij Riwal Corporate hoe zij online marketing het beste in kunnen zetten via de verschillende landen. Riwal is actief in 15 landen waarbij elk land verantwoordelijk is voor de lokale marketing. Vaak zijn hier ook lokale marketingbureau’s bij betrokken. Vanzelfsprekend dat hier een bepaalde synergie in moet zitten.

Wat we onder andere doen:

  • Begeleiding migratietrajecten naar nieuwe website(s)
  • Marketing beleid & handleidingen voor internationaal gebruik
  • Optimalisatie backlinkprofiel
  • Technische adviezen en analyses richting de webbouwer
  • Optimalisatie Google AdWords
  • Uitwerken contentstrategie

Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen.

icon-counter-1
15

Landen

icon-counter-2
17

Migratietrajecten

icon-counter-3
15

Focuszoektermen per land

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.