Dit is hoe we het doen!

Blog marketing

Wil jij meer websitebezoekers aan de hand van blog marketing?

Jouw bedrijf heeft veel te vertellen. Door dit op de juiste manier te doen, bereik jij potentiële klanten erg gemakkelijk. Deze manier van marketing heet blog marketing: aan de hands van blogs relevant aan jouw bedrijf of product, rank je op unieke thema’s hoog in Google. Met blog marketing is jouw website dus beter te vinden, wat goed is voor jouw doelstellingen!

Traffic Today is jouw partner op het gebied van blog marketing! Benieuwd hoe onze content marketeers jouw blogs aan willen pakken? Kom in contact, dan bespreken we de mogelijkheden!

Vraag het Eva Onze ervaren Content Marketeer | Head of Content
TrafficTodayStories

Wat is een blog?

Voordat we uit kunnen leggen wat blog marketing precies is, is het belangrijk dat voor jou duidelijk is wat een blog is. Van oorsprong zijn blogs persoonlijke verhalen en functioneerden ze als een soort van online dagboek. Vandaag de dag zijn blogs nog steeds dit, maar ook veel meer. Jouw bedrijf zal namelijk ook veel interessante dingen te melden hebben. Hierbij kun je denken aan interessante trends binnen jouw bedrijf, maar ook aan interessante trends in jouw werkveld. Zo hoef je in een blog dus niet altijd te schrijven over iets dat direct wijst naar jouw bedrijf! Echter is het wel mogelijk om aan het einde van de blog deze koppeling alsnog te maken, zodat je de link legt naar wat jij met dit onderwerp te maken hebt.

Wil jij een uitgebreidere uitleg? Lees ons artikel ‘Wat is een blog?’

 • *Wil je liever niet je Ads ID delen? Dan kijken we live mee in jouw account.
Wil jij beginnen met blog marketing?

Onze content marketeers weten precies hoe ze blog marketing op de meest effectieve manier voor jou inzetten. Benieuwd hoe? Vul het contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk de opties met je bespreken!

De voordelen van blog marketing

 • Verbetert je vindbaarheid
 • Bereik je doelgroep op een unieke wijze
 • Creëert ruimte voor interactie
 • Je toont kennis over je branche
 • Positief effect op je brand awareness
 • Gemakkelijk te gebruiken binnen CMS-systemen
cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Meer weten over blog marketing?

Eva vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe zet je blog marketing effectief in?

Bij het schrijven van een marketing blog is het belangrijk dat je niet lukraak begint te schrijven. Natuurlijk is het belangrijk dat jij de tone-of-voice van je bedrijf aanhoudt, maar om blog marketing effectief in te zetten, zijn er verschillende tips die jij kunt gebruiken. We geven je er graag een paar!

 1. Zoekwoordengebruik: zodra jij het onderwerp voor je blog gevonden hebt, wil je hier het meeste uithalen. Dit doe je door relevante zoekwoorden met een hoog zoekvolume toe te voegen aan je blog. Hierdoor vinden meer mensen je blog en behaal jij het meeste resultaat.
 2. Blijft actueel: blog marketing is dé manier om aan je klanten te laten zien dat jij boven op de nieuwste trends zit. Zorg er dus ook voor dat dit het geval is: door als eerste te schrijven over nieuwe trends, ben jij ook de eerste pagina die online te vinden zal zijn. Willen mensen ook informatie over dit onderwerp vinden? Dan zullen ze direct in aanraking met jouw bedrijf komen!
 3. Blijf jezelf: content kopiëren mag uiteraard niet. Dit is slecht voor jouw Google-rating, maar het zal ook slecht overeenkomen met jouw branding. Als je hier het meeste uit wilt halen, is het belangrijk dat je blogs met elkaar overeenkomen, maar ook met hoe jij je bedrijf in het algemeen presenteert.

Blog marketing met Traffic Today

Wil jij zo snel mogelijk een online marketing blog plaatsen op jouw website? Traffic Today is jouw partner voor blog marketing! Bij ons sta jij als klant centraal, wat betekent dat we niet alleen zorgen voor de juiste content, maar ook voor de juiste onderbouwing waardoor jouw blogs de perfecte toevoeging aan jouw website zijn. Overigens helpen we je graag met veel meer dan alleen blog marketing: om zoekmachine optimalisatie correct uit te voeren, zijn er nog vele andere diensten waar we je jou graag mee helpen.

Ben jij enthousiast over deze samenwerking, of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Kom in contact! Onze marketeers bespreken graag de mogelijkheden, zodat we zo snel mogelijk onze samenwerking kunnen starten!

cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Meer weten over blog marketing?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.