Belgische linkbuilding

Dat ook de Belgische markt aantrekkelijk is voor de Nederlandse e-commerce is niet te ontkennen.

Wij zijn niet alleen geografisch close met onze zuiderburen, maar ook wat taal betreft liggen we redelijk op één lijn. Vaak wordt gedacht dat internationale linkbuilding iets is wat iedereen kan, maar linkbuilding toepassen op de juiste manier blijkt een ander verhaal. Traffic Today bestaat uit een team van gedreven SEO specialisten en ervaren linkbuilders, wij weten wat ons te doen staat om van jouw linkbuilding in België een succes te maken.

Vraag het Marc Onze ervaren Head of SEO

De Belgische cultuur

Er wordt uiteraard niet alleen maar Nederlands gesproken in België, ze spreken hier ook Frans en Duits. Bij het aanpassen van de website letten we daarom op de specifieke Belgische behoeftes zodat we de beste resultaten voor je boeken. Het gebruiken van een .be domein, een tweetalige website en het toepassen van de juiste Belgische termen kan veel betere rankings als resultaat hebben in Belgische zoekmachines. Wist je dat Belgen hoge verwachtingen hebben als het aankomt op klantenservice? Hier houden we dan ook rekening mee bij het inrichten van je online marketing in België.

De voordelen van Belgische linkbuilding

  • Hogere ranking in zoekresultaten
  • Meer bezoekers naar jouw website
  • Betere online vindbaarheid
  • Permanente plaatsing links
  • Biedt de mogelijkheid relaties met andere bedrijven op te bouwen
  • Enkel relevante links met hoge Trustflow

Is jouw website klaar voor België?

Goed scoren in onze zoekmachines betekent niet dat dit hetzelfde effect heeft in ons buurland. Er wordt vaak op net andere zoektermen gezocht en je website is voor Nederlandse woorden geoptimaliseerd, niet voor Belgische. Weet je al wat het zoekvolume van jouw product in België is? Wellicht een goed idee om daarachter te komen. Weet waar je staat en laat een analyse door ons uitvoeren. Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten over linkbuilding in België.

cta-employee-particles
Marc staat voor je klaar!
Een betere vindbaarheid van je bedrijf in België?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.