Case

Led Lampen Kopen

Voor LEDlampenkopen.nu voert Traffic Today een volledige online marketing campagne uit. Van SEO tot conversieoptimalisatie en van Google Shopping tot online personalisatie.

Doelstellingen
  • Verhogen van SEO omzet
  • ROAS SEA verhogen
  • Orderwaarde verhogen
  • Conversieoptimalisatie toepassen
  • Online personalisatie integreren

Samenwerking

Sander en Pascal slaan de handen, als aanspreekpunt, ineen om voor LED lampen Kopen het gewenste online succes te realiseren samen met het hele team. Er is veel contact met diverse collega’s binnen het bedrijf. Al is de klant regelmatig over de grens te vinden, het contact blijft altijd goed. Er wordt structureel gewerkt met Trello Board. Vanuit beide kanten wordt input en werk verwacht. Voor LED lampen kopen verzorgt Traffic Today het totaalplaatje: SEO, SEA, maar ook social media advies, conversieoptimalisatie en advies/hulp bij ontwikkelen van nieuwe website.

Al is de klant regelmatig over de grens te vinden, het contact blijft altijd goed.

Over Led Lampen Kopen

LEDlampenkopen.nu is dé webwinkel gespecialiseerd in LED lampen. Hier vind je een zeer ruim assortiment LED lampen en bijbehorende armaturen. Ieder product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gecertificeerd voor de Europese markt. Dankzij het gevarieerde aanbod vind je altijd de LED lamp waar je naar op zoek bent!

Wij maken het mogelijk voor Led Lampen Kopen

Hoor het van Pascal

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Hoedenonline

Vorige case

Melis Logistics

Volgende case
Close Hoor het van Pascal

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.