Case

Hoedenonline

Op zoek naar een Bogarthoed of een strohoed? Een muts of een schoffiepet? Dames- en gelegenheidshoeden, bruidshoeden, herenhoeden en -petten, vrijetijdshoeden, sportcaps en streetwear u vindt het allemaal bij Hoedenzaak Jos van Dijck.

Doelstellingen
  • Meer SEO omzet
  • Optimaliseren van de SEA campagnes
  • ROAS verhogen

Samenwerking

Maandelijks vindt er vanuit online marketeer Niels een update plaats. De werkzaamheden, behaalde resultaten en doelstellingen worden besproken en indien nodig wordt de campagne aangescherpt. De input vanuit Frank Baldi speelt hierin een belangrijke rol, zijn expertise wordt graag gebruikt om tot het beste resultaat te komen.

“Er is een goede samenwerking tussen de klant en ons. Hierbij krijgen wij de juiste input van Frank.” aldus online marketeer Niels.

Over Hoedenzaak Jos van Dijck

Van strohoed tot aan muts of schoffiepet, je vindt het bij Hoedenzaak Jos van Dijck. Al sinds 1923 biedt Jos van Dijck een zeer uitgebreide collectie hoeden, petten en accessoires. Het is zelfs mogelijk om in eigen atelier hoeden op maat te laten maken. De uitgebreide collectie wordt constant aangevuld met de meest trendy hoofddeksels waardoor je altijd de juiste keus kunt maken!

Wij maken het mogelijk voor Hoedenonline

Samenwerken?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Fleurdirect

Vorige case

Led Lampen Kopen

Volgende case
Close Hoor het van Niels

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.