Dit is hoe we het doen

Online marketing specialist

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met behulp van een online marketing specialist?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé online marketing specialist die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat je bovenin Google komt.

Als online marketing specialist zijn wij in staat snel te schakelen. Hierdoor zorgen we voor het beste online rendement voor jouw bedrijf.

Vraag het Roy Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Business Lead (Team Rood)

De voordelen van online marketing

  • Jij kan je op je eigen kerntaken richten
  • Gebruik van specifieke marketing tools
  • Een ander perspectief op jouw organisatie
  • Je haalt ervaring in huis op het gebied van online activiteiten
  • Altijd een specialist om op terug te vallen
  • Kostenefficiënt

Heb jij een échte online marketing specialist nodig? Traffic Today helpt jou graag om je bedrijf naar een hoger online niveau te tillen. Zo creëren we bijvoorbeeld een hogere naamsbekendheid of verhogen we je positie in de zoekresultaten van Google. Wat zich vervolgens vertaalt in hogere omzet.

Ons doel is om de samen de beste online resultaten te behalen voor jouw onderneming. Dit doen wij door een transparante werkwijze, waarin we intensief blijven overleggen en grip houden op je doelen. Eerst stellen we een strategie op, op basis waarvan we bepalen welke diensten relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierbij houden we rekening met jouw doelstellingen en groeipotentie. Ben jij benieuwd wat er zoal mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Traffic Today als online marketing specialist inschakelen?

Zoek je een online marketing specialist die je verder kan helpen? Plan dan een kennismaking in met Traffic Today en kijk of er een match is met ons als agency!

Waarom online marketing specialisten inhuren in 2024?

Ook in 2024 is het van essentieel belang om online marketing specialisten van een marketingbureau in te huren voor het succes van je bedrijf. De arbeidsmarkt wordt weer wat krapper dan de voorbije jaren het geval was, waardoor het vinden van een top marketeer met alle benodigde vaardigheden en ervaring steeds uitdagender wordt. Mede daarom is het inhuren van online marketing specialisten bij Traffic Today de beste beslissing die je dit jaar maakt. Met deze keuze kun je profiteren van een flexibele aanpak waarbij je kunt kiezen uit verschillende experts op het gebied van content creatie, SEO, SEA en linkbuilding. Elk van deze specialisten brengt zijn of haar unieke expertise mee, wat je bedrijf een concurrentievoordeel geeft.

 

Een belangrijk voordeel van samenwerken met een marketingbureau is dat ze beschikken over een team van experts die constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de online marketingwereld. Dit is van cruciaal belang, gezien het groeiende aantal webshops en websites, waardoor de online concurrentie alleen maar intenser wordt. Zo kwamen er in 2022 zo’n 3300 webwinkels bij. Ga er maar aanstaan! Om bovenaan de zoekresultaten te blijven en je merk te laten opvallen, heb je online marketing specialisten nodig die bij kunnen sturen daar waar nodig. Google rolt regelmatig nieuwe updates uit, wat een groot effect kan hebben op je website.

Zoekmachine Optimalisatie

Als jij hoger in de zoekresultaten van Google wilt komen, kun je hiervoor zoekmachine optimalisatie (SEO) gebruiken. Wij helpen je hier graag mee. Aan de hand van SEO houd je rekening met de factoren die Google meeneemt om een positie in de zoekresultaten te berekenen. Voorbeelden hiervan zijn de snelheid van je website, maar ook of je de juiste zoekwoorden gebruikt op je pagina’s. Een online marketing specialist zoals wij zoekt graag voor jou uit of dit voor jou het geval is en of we hierin nog kunnen optimaliseren. Kan het nog beter? Dan passen we dit voor je aan. Zo bereik jij gemakkelijk een grote, relevante doelgroep.

InternetMarketing

Zoekmachine Adverteren

Wil jij direct resultaat op het gebied van de Google-zoekresultaten? Dan is zoekmachine adverteren de dienst die jij moet gebruiken. Als online marketing specialist helpen we je graag om deze dienst succesvol in te zetten. Waar SEO niet direct kosten met zich meebrengt, moet je voor SEA wel een budget vrijmaken. Als je wil adverteren in Google, koop je je positie voor een bepaald zoekwoord dat relevant is voor jouw dienst of product via een veilingsysteem. Dit is waar de online marketing specialist komt kijken. Wij zoeken voor jou uit op welke zoekwoorden jij het beste kan adverteren om het gewenste resultaat te boeken. Het mooie van SEA is dat je direct resultaat ziet: je website heeft meer bezoekers. Dit zorgt uiteindelijk voor meer conversie en dus meer omzet.

Social media marketing

Een goede manier om online naamsbekendheid te creëren is door middel van social media marketing. Deze manier van marketing is via verschillende social media platformen uit te voeren: het ligt er net aan op welke platformen jouw doelgroep zich precies bevindt. Een online marketing specialist zoals Traffic Today helpt je graag om de marketing op social media succesvol uit te voeren. We kijken naar het online gedrag van je doelgroep en zorgen ervoor dat jij jezelf op de beste manier online positioneert. Social media is een goede manier om een gezicht aan je bedrijf te geven, maar kan ook erg handig zijn wanneer jij een bepaald product wilt promoten. Traffic Today helpt je onder andere met social media marketing op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok, en speelt in op nieuwe, opkomende social media.

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Online marketing specialist nodig?

Roy vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Wil je je bestaande klanten snel een laagdrempelig bereiken? Dan is e-mailmarketing daar een erg geschikt middel voor. Waarschijnlijk heb jij ergens een klantenbestand, met daarin de gegevens van jouw bestaande klanten. Een onderdeel hiervan is hun e-mailadres. Als online marketing specialist helpen we je graag om hier gebruik van te maken. Via e-mail kan je namelijk direct contact opnemen met je klanten. Traffic Today is een geregistreerd partner van Copernica: e-mailsoftware die het voor jou inzichtelijk maakt welke prestaties jouw e-mails leveren. Aan de hand van dit programma zoeken wij voor jou uit wat je goed doet op het gebied van e-mail, maar ook waar er voor jou nog kansen liggen. Hier spelen we dan natuurlijk op in. Zo garanderen wij jou ervan dat jij e-mail op een nuttige wijze kan in gaan zetten.

Linkbuilding

Een manier om hoger in de resultaten van zoekmachines te komen, is door aan linkbuilding te gaan doen. Traffic Today helpt jou graag om hier de juiste linkbuildingstrategie in op te stellen. Om dit succesvol te doen, beginnen we met een gratis linkbuildingscan. Zonder startpunt kun je natuurlijk geen doelstellingen formuleren. Een deel van deze linkbuildingscan is jouw marktpositie in kaart brengen: hoe goed scoort jouw linkprofiel en hoe goed scoort het linkprofiel van jouw concurrenten? Aan de hand van linkbuilding kom je niet alleen hoger in de zoekresultaten, maar genereer je ook meer verkeer naar jouw website. Als online marketing specialist weten wij als geen ander hoe linkbuilding aangepakt moet worden. Deze uitdaging gaan we natuurlijk graag met jou aan!

Marketing

Display Adverteren

Als jij op een website zit, heb je vast wel eens een banner gezien. Zo’n banner maakt onderdeel uit van het proces van Display Adverteren. Als online marketing specialist helpt Traffic Today jou graag om deze marketingvorm succesvol in te zetten. Het creëren van de juiste banners is namelijk simpeler gezegd dan gedaan. Adverteren door middel van banners is een succesvolle marketingtechniek, aangezien je er op een simpele manier een relevante doelgroep mee bereikt. Deze advertenties zijn clickable, wat betekent dat je hiermee makkelijk meer traffic naar je website krijgt. Traffic Today helpt jou om op de juiste manier via display te adverteren. Hierin zorgen wij voor de perfecte banners, maar zorgen we er ook voor dat deze op de juiste plekken geplaatst worden.

Affiliate marketing

Wil je onderdeel uitmaken van een groot netwerk dat jouw marketing versnelt? Dan is affiliate marketing de marketingstrategie voor jou! Aan de hand van deze marketingstrategie laat jij een andere online marketing specialist jouw website of webshop delen. Zo bereik jij gemakkelijk een groter publiek. Traffic Today heeft een team van affiliate experts die jouw graag helpen om deze marketingvorm succesvol in te zetten. Zo hebben wij toegang tot verschillende affiliate netwerken die jou enorm kunnen helpen om een relevante doelgroep te bereiken.

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Stel al je vragen

Online marketing specialist voor Welvaere

Een voorbeeld van één van onze klanten is Welvaere. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hottubs, buitensauna’s en barrelsauna’s. We helpen Welvaere op het gebied van linkbuilding. In deze klantenvideo legt de marketing manager van Welvaere, Jorrit van Ginkel, uit hoe hun samenwerking met Traffic Today als online marketing specialist er uit ziet. Als jij graag meer wil weten over onze samenwerkingen, kun je eens een kijkje nemen bij onze cases. We hopen jou ook ooit toe te kunnen voegen aan dit rijtje!

Organische resultaten

Uitwerkingen van succes

23%

meer websitebezoekers

37%

meer top-3 posities
Result blocks bottom

27%

meer conversies (YOY)

Meer bereiken met een online marketing specialist

Als jij alles uit je website of webshop wil halen, is een online marketing specialist precies wat je nodig hebt. Bij ons staat samenwerking op #1. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar wat er goed is voor jouw groei, maar ook naar hoe we dit kunnen doen op een manier die bij jouw bedrijf past. We werken transparant. Een voorbeeld hiervan is onze planningssoftware Asana: zo houden we de lijnen kort en heb je zicht op de voortgang van je campagnes en de prestaties. We houden rekening met een veranderende online wereld en spelen in op online trends. Zo weet jij zeker dat je aan de hand van een online marketing specialist het optimale resultaat boekt.

Onze expertise in 1 minuut

Content Marketing

 

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Adverteren

 

Linkbuilding

Veelgestelde vragen over een online marketing specialist

Wat doet een online marketing specialist?

Een online marketing specialist zoals Traffic Today verricht alle (online) werkzaamheden die bijdragen aan verbeterde vindbaarheid op Google, toename van conversies, een hogere naamsbekendheid, een sterker rendement en het voorbijstreven van concurrenten. Hierbij kun je denken aan SEO, PPC, Social Ads, Content Marketing en e-mailmarketing.

Hoe helpt een online marketing specialist mijn bedrijf te laten groeien?

Een goede online marketing specialist helpt een bedrijf te laten groeien, door alleen die marketing werkzaamheden te verrichten die matchen met jouw KPI’s en doelgroep. Zo zou TikTok Adverteren nooit als instrument ingezet moeten worden bij een webshop die hulpmiddelen verkoopt voor ouderen en is zoekmachine adverteren minder aantrekkelijk dan social media adverteren in nichemarkten.

Hoe vind ik een online marketing specialist die past bij mijn bedrijf?

Het vinden van een online marketing specialist die bij je past, begint met het krijgen van een goed gevoel. Online marketing is namelijk een proces dat het beste gedijt op vertrouwen. Verdiep je eerst in de diensten van een agency als Traffic Today, kijk naar de geografische ligging en plan een kennismaking in met de accountmanager van dienst.

Op wat voor termijn zie ik resultaat van het werk van een online marketing specialist?

Wanneer je resultaat ziet, is deels afhankelijk van de diensten die we inzetten. Zo zie je bij Zoekmachine Optimalisatie vaak pas resultaat na +- 3 maanden, terwijl jouw eerste leads of conversies met Zoekmachine Adverteren of Social Adverteren binnen enkele dagen of weken al binnenkomen. Daardoor is er geen eenduidig antwoord op deze vraag te geven. Onthoud dat marketing een onophoudelijk proces is, waarin je constant moet blijven investeren om je concurrenten voor te blijven.

Van strategie tot uitvoering

Wij zijn jouw online marketing specialist op alle vlakken: van strategie tot uitvoering. Dit betekent dat wij kijken naar wat er moet gebeuren om jouw bedrijf te laten groeien en dit vervolgens ook voor je realiseren. Hiermee houden we rekening met jouw doelstellingen, maar zorgen we ook voor een kritische blik. Zo durven wij te garanderen dat we samen met jou het optimale resultaat boeken.

Een hoger rendement halen

Het inschakelen van een online marketing specialist kan verschillende redenen hebben: één daarvan is het behalen van een hoger rendement. Traffic Today doet er alles aan om dit voor jou te realiseren. We kijken welke diensten we het beste bij jou kunnen inzetten en zorgen er vervolgens voor dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Focus op online succes

Ons uiteindelijke doel is het boeken van online succes voor onze klanten. Hier maken we niet alleen onszelf erg blij mee, maar ook veel verschillende klanten. We gaan graag de samenwerking met jou aan! Van zoekmachine optimalisatie tot aan affiliate marketing: wij doen er alles aan om online succes te boeken met jouw bedrijf.

Samenwerken met een online marketing specialist

Hou jij van een intensieve samenwerking, waarin duidelijk onderling gecommuniceerd wordt? Wij ook! Ons team bestaat uit specialisten op alles wat met online marketing te maken heeft: hierdoor zijn we dé online marketing specialist voor jou. Ben jij benieuwd wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op met één van onze specialisten! Deze staan je graag te woord.

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Online marketing specialist nodig?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.