Dit is hoe we het doen

Linkbuilding

We kiezen ervoor om een op maat gemaakt linkprofiel voor jou op te stellen, waarbij we een mix maken tussen premium en dochterlinks. Samen met jou kijken we aan welke elementen jij waarde hecht.

Jouw wensen kunnen we inzichtelijk maken met onze eigen software, waarmee we een passend linkprofiel kunnen bouwen. Hiermee garanderen we de rendabelheid van jouw investering. Keer op keer.

Vraag het Sander Onze Commercieel Directeur | Online Strateeg

Linkbuilding is noodzakelijk voor een goede positie in de zoekresultaten. Met behulp van linkbuilding genereer je links naar je website. Naast het creëren van goede content is linkbuilding op dit moment één van de belangrijkste zaken voor zoekmachine optimalisatie. Wij zijn specialist in linkbuilding en zet een imposant linkbuilding netwerk voor je op! Met behulp van deze marketingmethode, genereer je een groot aantal ref-domeinen waardoor Google jouw pagina beter zal indexeren.

Wil jij jouw ultieme online doel behalen? Je hebt je bestemming bereikt.

Linkbuildingscan van jouw linkprofiel

Wij helpen je graag met het uitbreiden van jouw linkprofiel. Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?

Voegen we binnenkort jouw resultaat aan onze successen toe?

Wij verzorgen niet alleen de opbouw van linkpopulariteit, maar ook de optimalisatie van bestaande links. Bovendien mag je maandelijkse monitoring en bijsturing verwachten, dus je weet precies hoe het staat met jouw linkbuilding en linkmanagement.

Ben je benieuwd hoe jouw linkprofiel eruit ziet? Onze uitgebreide linkbuildingscan laat zien hoe jouw linkprofiel scoort op kwanitatief en kwalitatief gebied. Ook brengen wij het linkprofiel van de concurrentie in kaart, zodat jij kunt inzien waar je staat in de markt. Op basis van deze scan kijken we samen hoe we aan de slag gaan op jouw linkprofiel te verbeteren.

Groeien met organische posities? Klik hier!
Keyword
Huidige positie
Zoekvolume
Schuttingen
1
33.100
Autoverzekering
2
90.500
Ledstrip
1
27.100
Bloempotten
1
22.200
Salontafel
1
90.500
Rolgordijn
1
40.500
Houten vloer
1
14.800
Bloemen bezorgen
2
90.500
Gratis linkbuilding check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis linkbuilding check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?

Linkbuilding vormt de onmisbare schakel in de keten die online marketing heet. Mede dankzij onze eigen ontwikkelde linkbuilding software, kunnen wij jou custom made linkbuilding strategieën van formaat bieden. Onze linkbuilding specialisten werken inhouse, zodat ze snel in staat zijn om de juiste linkprofielen aan jouw onderneming te koppelen.

Om tot deze resultaten te komen, besparen we niet op linkbuilding tools. Iedere dag houden we jouw concurrenten nauwlettend in de gaten door een beroep te doen op de meest passende tool. Met behulp van meetinstrumenten als MOZ en Majestic doen we gedegen onderzoek, zodat we conclusies kunnen verbinden aan de analyses. Waarnemen, signaleren, reageren.

Dagelijks onderhouden we nauwe contacten met ons imposante netwerk van premium publishers en dochterpages, waardoor we altijd in staat zijn om jouw stukje in de juiste puzzel te leggen. Dit doen we op nationaal én internationaal niveau.

Maandelijks ontvang je een heldere rapportage uit handen van jouw specialist. Hierbij zoomen we onder andere in op de Trust Flow, Domain Authority en de Organic Traffic. Binnen één oogopslag kun je dan zien wat onze werkzaamheden teweeg hebben gebracht, zodat jij je kunt blijven richten op de werkzaamheden waar jij goed in bent. Dat doen wij ook.

Maximal omzetgroei bij Traffic Today

Zoals gezegd genereer je door middel van linkbuilding links naar je website. Door het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit van die links naar je website, krijg je een hogere autoriteit. Deze verhoogde autoriteit zorgt er mede voor dat je posities in de zoekmachines stijgen.

Linkbuilding is een vorm van offpage optimalisatie. Dat betekent dat de werkzaamheden bij linkbuilding buiten je eigen website om gebeuren. Bij linkbuilding worden er links van externe websites gegenereerd, om een zo goed mogelijk backlinkprofiel op te bouwen. Linkbuilding is één van de beoordelingscriteria van Google, waardoor linkbuilding effect heeft op de organische posities in de zoekmachine.

Er bestaan verschillende linkbuildingstrategieën. Traffic Today kan je helpen bij het bedenken van een slimme strategie die ervoor zorgt dat andere websites naar jouw website willen linken. Op die manier zorgen we ervoor dat jij de hoogste autoriteit krijgt in de markt. Een belangrijke vraag hierbij is altijd: “waarom zou iemand naar jouw website willen verwijzen, en waarom gebeurt dat op dit moment nog niet?”. Om je een idee te geven van de diverse strategieën geven we je hieronder een aantal eenvoudige voorbeelden.

Traffic Today heeft als specialist in de online marketing branche door de jaren heen een groot netwerk aan partners opgebouwd met vele webpagina’s in beheer. Deze partners bieden ons de mogelijkheid om links te plaatsen op duizenden websites, gesorteerd per branche. Voorbeelden van deze pagina’s zijn goedlopende webshops voor een partnerlink, directories, blogs of lokale webgidsen.

 

De voordelen van linkbuilding

 • Bouwen aan een kwalitatief backlinkprofiel
 • Stabiele organische positie
 • Meer organische bezoekers naar je website
 • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
 • Winnen van de concurrentie
 • Hogere relevantie van je website

Het is ook mogelijk om voor de linkbuildingstrategie te kiezen waarbij er handmatig linktargets benaderd worden. Traffic Today maakt dan targetlijsten op basis van het linkprofiel van de sterkste concurrenten. Door middel van actieve benadering proberen wij links te bemachtigen op de betreffende pagina’s. Zelf hebben wij sterke domeinen in beheer die we in kunnen zetten als ‘ruilmateriaal’. Dit zorgt voor een zeer hoge slagingskans voor het maken van een goede ‘deal’. Naast het ruilen van links is het ook mogelijk om links te genereren door het aanbieden van andere links.

cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Voorstel ontvangen

Bloggen op eigen netwerk en op het netwerk van partners

Bij Traffic Today beschikken we over een zeer uitgebreid eigen netwerk. Dit netwerk bestaat uit hoogwaardige domeinen met een hoge autoriteit en PageRank. Door kwalitatieve artikelen te schrijven over jouw dienst of product en deze te laten plaatsen op exact de juiste momenten, uiteraard met natuurlijke en gevarieerde anchorteksten (het stukje tekst dat je kunt aanklikken bij een link), voeren we effectieve linkbuilding uit voor jouw bedrijf.

Deze vorm van linkbuilding, ook wel artikel linkbuilding genoemd, zorgt voor een stijging van de autoriteit van het domein van jouw website. Dat komt doordat we naar jouw website verwijzen vanuit een artikel met relevante content dat geplaatst is op een domein dat al een hoge autoriteit heeft. Dankzij de inhoudelijke relevantie én het feit dat er een link naar jouw website staat op een domein met hoge autoriteit, zal jouw domeinautoriteit ook stijgen.

Analyse van jouw linkprofiel

Om door middel van linkbuilding eenhoge positie te behalen in Google is het van belang om te weten waarmee Google rekening houdt. Behalve de kwaliteit en relevantie van inkomende links zijn er namelijk ook andere belangrijke factoren die van invloed zijn op de manier waarop een link geplaatst wordt. Dit heeft te maken met een natuurlijke ‘groei’ van het linkprofiel en het gebruik van anchors. Door de links volgens de juiste methode te plaatsen krijgt Google de indruk dat inkomende links er op een natuurlijke manier bij zijn gekomen.

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het uitbreiden van het linkprofiel natuurlijk oogt, anders bestaat de kans dat Google het als spam gaat zien. Organische linkbuilding is het creëren van links op een natuurlijke manier. Het houdt in dat de links zijn ontstaan door middel van het delen van content op social media. De kans dat Google dit als spam gaat zien is klein.

Een andere succesvolle manier is interne linkbuilding. Dit houdt in dat je door middel van interne links een natuurlijk pad creëert voor je bezoeker om je website te bewandelen. Hiermee vergroot je de kans dat de bezoeker na het lezen van een stuk tekst op je website blijft hangen en verder klikt om meer content te lezen. Je kunt de bezoeker natuurlijk al de weg wijzen door middel van menuknoppen en buttons, maar de interne links zijn een extra tool om de bezoeker een handje te helpen. Bovendien creëer je door middel van interne linkbuilding een sterkere page rank voor de pagina waarnaar je verwijst.

Linkbuilding in combinatie met andere technieken

Omdat we bij Traffic Today expert zijn in het complete online marketing plaatje zit onze kracht in het combineren van diverse technieken. Daarom zien we linkbuilding niet als dé techniek om jouw bedrijf in de hoogste zoekmachineresultaten te krijgen, net zoals we ook conversie-optimalisatie, SEA en social media marketing niet beschouwen als één heilige techniek. De kracht van online marketing zit namelijk in het op de juiste manier combineren van verschillende technieken. Daarom is het van belang dat jouw online marketing specialist ervaring heeft op alle gebieden.

Gelukkig werken er bij Traffic Today alleen specialisten die de nodige ervaring en kennis hebben opgedaan. Zij voelen naadloos aan wat er voor jouw branche en – specifieker – voor jouw bedrijf nodig is om optimaal online te scoren. Zo kan linkbuilding seo bijvoorbeeld gecombineerd worden met een sterke social media strategie.

Traffic Today is jouw linkbuilding bureau

Heb je vragen over onze diensten, wil je meer weten over de methode van plaatsen, heb je interesse in linkbuilding in het buitenland of heb je wellicht interesse in een kennismakingsgesprek met één van onze specialisten? Wij geven je graag de informatie waarnaar jij op zoek bent. Ook als je je nog aan het oriënteren bent in de online marketing branche.

Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend telefonisch gesprek of een afspraak op locatie. Onze specialisten delen hun kennis graag en helpen je aan de informatie die je nodig hebt!

Veelgestelde vragen over linkbuilding

🔗 Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een vorm van offpage optimalisatie. Dat betekent dat de werkzaamheden bij linkbuilding buiten je eigen website om gebeuren. Bij linkbuilding worden er links van externe websites gegenereerd, om een zo goed mogelijk backlinkprofiel op te bouwen. Linkbuilding is één van de beoordelingscriteria van Google, waardoor linkbuilding effect heeft op de organische posities in de zoekmachine.

🔙 Hoe werkt linkbuilding?

Om door middel van linkbuilding een hoge positie te behalen in Google is het van belang om te weten waarmee Google rekening houdt. Behalve de kwaliteit en relevantie van inkomende links zijn er namelijk ook andere belangrijke factoren die van invloed zijn op de manier waarop een link geplaatst wordt. Dit heeft te maken met een natuurlijke ‘groei’ van het linkprofiel en het gebruik van anchors. Door de links volgens de juiste methode te plaatsen krijgt Google de indruk dat inkomende links er op een natuurlijke manier bij zijn gekomen.

📈Waarom linkbuilding uitbesteden?

Wil je je linkbuilding uitbesteden aan Traffic Today en ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Om je een idee te geven van de diverse strategieën geven we je hieronder een aantal eenvoudige voorbeelden:

 • Relevante links plaatsen via onze partners
 • Handmatige linktarget benadering
 • Bloggen op eigen netwerk en op het netwerk van partners
 • Blog- en forumreacties
💸 Wat kost linkbuilding?

Er zijn verschillende mogelijkheden om linkbuilding uit te voeren. Enerzijds kan het gratis, door zelf linkjes aan te vragen bij websites. Anderzijds kan dit betaald door een prijs per aangevraagde link te betalen. Afhankelijk van je doelstelling wordt de linkbuildingstrategie bepaald en daarmee ook het linkbuildingbudget.

cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.