Steven Lubbers

Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

Van opgeleid makelaar aan de Saxion Hogeschool in Enschede tot eigenaar van een Internet Marketing Bureau. Een gekke ontwikkeling, maar ik ben blij dat het zo is gelopen. Vroeger wilde ik altijd de financiële kant op en ik had een passie voor verkopen. Vanuit die interesses ben ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij gaan doen. Echter was dit toch niet helemaal mijn ding. De financiële en marketing vakken gingen mij goed af, maar recht en beleidsmatige vakgebieden was toch wel even zwoegen. Na veel zwoegen gelukkig de opleiding wel afgerond, maar ik wist wel dat ik hier niet mee verder wilde.

Daarom ben ik blij dat ik vanuit een bijbaantje de wereld van webdesign en marketing ben ingerold. In de loop der jaren heb ik mij vooral in het vakgebied Online Marketing verdiept en zo mijn eigen praktijkgerichte opleiding gestart. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de start van Traffic Today.

Het mooie aan mijn werk is dat we op veel bedrijven direct impact hebben en je dit ook vaak redelijk snel kunt realiseren. Ik ben zelf vrij creatief aangelegd en heb een hekel aan processen. Ik probeer vanuit mijn kennis dan ook snel tussen die processen heen te kijken waar we binnen een bedrijf winst kunnen boeken op het gebied van groei. Van nature ben ik daarin enthousiast en geef ik niet zo snel op en durf ook buiten de normale paden te kijken om successen te halen.

Buiten het werk tafeltennis ik 2 keer in de week bij tafeltennisvereniging Swift in Deventer, soms een potje tennis of squash en speel ik (helaas niet meer zo regelmatig) saxofoon. Daarnaast ben ik veel in restaurants te vinden voor goede gerechten en een lekker flesje wijn of bier en kan ik in die hobby vaak privé en werk goed combineren.