Blog - 17 januari 2019

Traffic Today in een nieuw jasje

Geschreven doorSteven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

Eindelijk is het dan zover: de vernieuwde website van Traffic Today (feestjeee!). Niet alleen hebben we het uiterlijk een compleet nieuwe make-over gegeven, ook alle functionaliteiten zijn flink onder handen genomen. We vertellen je graag meer over deze vernieuwing en horen uiteraard graag wat je ervan vindt.

Waarom een nieuwe website?

Traffic Today is in 2017 met zes man begonnen en ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig online marketing bureau met maar liefst twintig online specialisten. Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat we uit ons jasje groeiden. Het was hoog tijd voor een nieuw jasje, het vorige model was niet meer van deze tijd. Branding speelt daarnaast een steeds belangrijkere rol binnen Traffic Today.

Dit gaat voor ons verder dan alleen ons logo, want ook die heeft een kleine touch up gehad. Bij het merk Traffic Today denken we aan de totale klantervaring. Hier valt de website dus ook onder. Het gaat om het totale beeld en gevoel dat jij als klant van ons hebt, en dat moet goed zitten! Een verbouwing was nodig, niet alleen voor een nieuwe look, maar we vonden dat het gewoon allemaal beter moest en optimaal responsive. We hebben de lat voor de nieuwe website in onze werkgroep dus vrij hoog voor onszelf gelegd en zijn nu dan ook hartstikke trots op het eindresultaat!

Een fijne samenwerking met Velten Media

Tijdens het gehele traject hebben we intensief samengewerkt met Velten Media. Christy heeft het hele proces in goede banen geleid. Designer Bas nam het mooie ontwerp voor zijn rekening, Dean was de man van de technische hoogstandjes en natuurlijk vergeten we de rest van de collega’s niet die hebben geholpen. Dan hebben we het nog niet gehad over Roel van Snotyoung die ons prachtig op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Vanuit Traffic Today willen we graag iedereen die betrokken is bij dit proces hartelijk bedanken!

De website biedt meer..

Dit zijn onder andere de voordelen van onze vernieuwde site:

  • Snellere laadtijd;
  • Duidelijke navigatie;
  • Een beter beeld van onze klanten;
  • Verbeterd responsive webdesign;
  • Persoonlijker: past meer bij wie we zijn;
  • Grafisch aantrekkelijker.

Onze diensten worden nog beter gepresenteerd en bovendien is de website een stuk gebruiksvriendelijker. Kortom: een vooruitgang voor onze websitebezoekers en ons!

Wat vind jij ervan?

Er zijn maanden werk aan vooraf gegaan en nu is het moment daar. We zijn erg benieuwd naar jullie mening. Bekijk onze nieuwe website en ontdek, lees en klik er vooral op los.

Omdat het een intensief traject is geweest staan er misschien nog wel een paar foutjes in. Vind jij een bug, geef dit aan ons door via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@traffictoday.nl. Dan krijg je van ons een gave DOPPER in Traffic Today Style!

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Heb je een vraag?

3x personalisatie voorbeelden met direct resultaat

Vorige blog

Bezoek de Webwinkel vakdagen: stand 144!

Volgende blog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.