Blog

Traffic Today behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Geschreven door

Steven Lubbers

Directeur | Online Strateeg

Gepubliceerd

02 juli 2018

Ontwikkeling

We hebben iets te vieren! Traffic Today is genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Als handelsnaam van Best4u Internet Marketing behoort Traffic Today tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Omzetgroei

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Deze awards worden toegekend aan ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minstens 20% hebben gehaald. Traffic Today is de afgelopen drie jaar de MKB+ tak geweest van Best4u Internet Marketing en is enkele maanden geleden onder een eigen handelsnaam verder gegaan. De meeste van onze marketeers hebben dan ook veel bijgedragen aan de groei van het bedrijf. En daar zijn we enorm trots op!

Ontwikkeling

Traffic Today houdt zich sinds enkele maanden onder deze handelsnaam bezig met internetmarketing campagnes voor het hogere MKB segment. Daarbij werken we op het gebied van kennisdeling en ontwikkeling nauw samen met onze collega’s in Zutphen, zodat we het beste uit onszelf blijven halen.

“Trots op het hele team”

Volgens directeur en oprichter Steven Lubbers van Traffic Today is de nominatie een bekroning op het harde werken van het team: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt en zijn we flink gegroeid. Met deze nominatie geef ik dan ook alle credits aan iedereen die hierbij heeft geholpen. Ik ben trots op het hele team. Op naar de volgende nominaties!”

Hoofdprijs

De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 16 november 2017 in de Deventer Schouwburg. We moeten dus nog eventjes geduld hebben. En voor nu? Tijd voor taart!

Wil je meer weten?

Vraag het aan Steven.

Het geheim achter een succesvol zakelijk social media account

Vorige blog

Google AdWords wordt Google Ads

Volgende blog
Close Hoor het van Steven

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.