Dominique Bouwmeester

Senior Digital Marketeer | Business Lead (Team Blauw)

In 2017 begon mijn carrière bij Traffic Today. Op dat moment was Traffic Today nog een klein clubje. Ik was direct enthousiast over de ambities die Traffic Today had en 1 maand later startte ik als projectmanager/online marketeer.

Door de jaren heen heb ik vele mogelijkheden gekregen om mijn kennis te ontwikkelen en deze heb ik ook met beide handen aangepakt. Dit heeft er voor gezorgd dat ik in 2020 de kans kreeg om naast mijn online marketing kennis, mij ook te ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Sinds begin 2020 ben ik teamleider wat ik met veel plezier doe. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat er alles uit de campagnes wordt gehaald, delen we kennis en ondersteunen we elkaar.

Wat maakt werken bij Traffic Today leuk? Dit is voor mij heel duidelijk. Een club met jonge mensen die allemaal gedreven, ambitieus en sociaal zijn. Geen werkdag is saai en we staan altijd voor elkaar klaar. Vriendschappen zijn ontstaan bij Traffic Today. We werken hard, maar daarmee creëren we ook ruimte voor gezelligheid. De feestjes en teambuilding activiteiten zullen mij dan ook altijd bij blijven. Het leukste uitje tot nu toe vond ik de ski-trip naar Oostenrijk!