Blog - 02 juni 2020

Wij bestaan 3 jaar!

Geschreven doorSteven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

Gisteren bestond Traffic Today  3 jaar. Tijd voor een feestje! Een verjaardag vieren we normaliter met zijn allen met één van onze memorabele uitjes, maar helaas moeten we die, net als onze buitenlandse trip van dit jaar nog even uitstellen. 

Vele nieuwe klanten verbazen zich altijd als we aangeven nog maar 3 jaar te bestaan. We zijn namelijk nog maar een erg jong bedrijf. Toch werken we inmiddels met ruim 30+ specialisten op gebied van online marketing. Om ook onze internationale ambities vorm te geven, hebben we sinds dit jaar een nieuw kantoor in Antwerpen.

We hebben dit jaar weer veel geïnvesteerd in onze kennis bij onder andere de Web Summit, het Google Elevate programma, BrightonSEO en nog veel meer beurzen die we hebben bijgewoond. Beurzen die we dit jaar waarschijnlijk meer digitaal gaan volgen, maar ondanks dat zullen we er alles aan blijven doen om de nieuwste ontwikkelingen te blijven volgen en voorop te blijven lopen op gebied van online marketing voor onze klanten.

Verder investeren we nu sinds dit jaar ook meer in het merk Traffic Today en onze naamsbekendheid. Met onder andere overeenkomsten met de Twinkle, Go Ahead Eagles en FC Twente zetten we meer in op marketing zodat meer bedrijven in aanraking komen met onze kennis en snelle resultaten op het gebied van online marketing.

Ook in deze tijden blijven we groeien, maar ondanks dat we hard blijven werken voor al het succes hopen we wel weer snel samen feestjes te kunnen vieren.

Ons motto is en blijft namelijk: Digital Growth Together

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Heb je een vraag?

Een nieuwe online shopervaring met Facebook Shops

Vorige blog

Kosteloos aan de slag met SEO

Volgende blog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen contact met je op.