Sander Hoetink

Commercieel Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Geel)

Vanaf dag één ben ik actief bij Traffic Today, waar ik ben begonnen als teamleider & Online Marketeer. Ik ben verantwoordelijk voor de commerciële koers en resultaten. Dit doe ik het liefst door met onze klanten en partners fantastische projecten op te bouwen waardoor wij met elkaar kunnen meegroeien. Dat is mijn doel en zeker ook mijn drijfveer! Verder fungeer ik graag als sparringpartner in uitdagende business- & online marketing cases.

Het leukste aan Traffic Today vind ik de betrokkenheid en motivatie binnen ons team. Mijn collega’s zien werken bij Traffic Today niet als enkel “werken” maar als een uitdaging die we samen succesvol moeten vervullen. Zowel de uitdagingen van onze klanten en partners, als onze eigen ontwikkelingen. Ergens voor staan en ergens voor gaan. Dat is wat Traffic Today is en wat mij maximaal motiveert.

Verder ben ik een echte levensgenieter en ik hou van culinaire hoogstandjes. Ik kan genieten van een bijzonder speciaalbiertje, een mooie wijn maar sta ook gerust de hele dag in de keuken of achter de barbecue voor een low & slow sessie. Heerlijk!