Digitale marketing

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing is de overkoepelende term voor alle online marketingactiviteiten die er maar bestaan. Een groot voordeel van digitale marketing is dat je de resultaten in real-time kunt zien. Met tools als Google Analytics meet je eenvoudig hoeveel bezoekers jouw blog hebben gelezen en via social media check je snel het bereik van een bepaalde post. Traffic Today biedt ondersteuning aan bedrijven op het gebied van digitale marketing.

online imago

Het belang van digitale marketing

Bijna iedere Nederlander zit dagelijks wel op internet. Het begint al ’s ochtends vroeg: als we wakker worden scrollen we door Facebook en Instagram. Als we eenmaal op het werk zijn, hebben we internet nodig om informatie op te zoeken en om e-mails te versturen. En ’s avonds op de bank bestellen we vanaf onze smartphone nog even wat kleding of boodschappen bij onze favoriete webshops. Wat de doelgroep van je bedrijf ook is: de kans is groot dat je potentiële klanten online actief zijn. Daarom is het belangrijk dat je de doelgroep weet te bereiken. Maar hoe bereik je nou de juiste bezoekers? En hoe zorg je ervoor dat je deze bezoekers aanzet tot actie? Wij van Traffic Today helpen jou hier graag mee door een online marketing plan op te stellen, zodat jouw bedrijf in korte tijd online groeit.

De verschillende vormen

Digitale marketing is een breed begrip en bij elk middel hoort een bepaalde tactiek. Deze tactieken zijn onder andere: SEO, content marketing, advertising, e-mail marketing en social media marketing. Traffic Today weet met elke tactiek raad en kan je als geen ander op weg helpen om je online imago te verbeteren.

Ondersteuning bij je online marketing activiteiten

Denk je dat jouw bedrijf op online vlak nog een hoop winst kan behalen? En wil je graag dat de conversie op je website omhoog gaat? Traffic Today kan dit voor je regelen. Neem contact met ons op en dan maken we een plan om je verder te helpen.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.