Marc Receveur

Head of SEO

Hoi! Ik ben Marc, reeds alweer sinds 2018 werkzaam bij Traffic Today. Niet een van de eerste werknemers, maar wel lang genoeg om Traffic Today van een klein IM-bureau te zien groeien tot een serieuze digitale partner. Voor mijn opleiding International Business en Management heb ik een SEO stage in Berlijn gedaan, en hier realiseerde ik me dat SEO een serieuze carrière-optie was voor mij. Bij Traffic Today ben ik werkzaam als Senior SEO Marketeer. Tot de zomer van 2021 was ik naast SEO Marketeer ook Teamlead Linkbuilding, maar dit stokje heb ik inmiddels overgedragen. De afgelopen jaren is Linkbuilding is voor ons uitgegroeid van een klein product on-the-side tot een van onze kernproducten, en hier zijn we trots op!

In mijn vrije tijd speel ik graag een spelletje op mijn PC, maar ben ik ook meermaals per week te vinden op het hockeyveld. Ik woon inmiddels in Deventer maar ga ook graag een avondje op stap in m’n home town Nijmegen. De stapavondjes met Traffic Today zijn dan weliswaar niet in Nijmegen, maar dit zijn wel de momenten die je het meest bijblijven als teamlid bij Traffic Today, en daar ontdek je pas echt hoe leuk de mensen die je dagelijks ziet wel niet zijn!

Traffic Today biedt iedere werknemers geweldige kansen om zichzelf te ontwikkelen, en dat past ook goed bij het bedrijf. De slogan luidt niet voor niets ‘Digital Growth Together’; deze zin geldt niet alleen voor Traffic Today en haar klanten, maar ook voor het hele team. Traffic Today staat dan ook voor enthousiasme, innovatie en durf.