Jordy Klabbers

Digital Marketeer

Nadat ik te horen had gekregen dat ik geslaagd was voor de opleiding Commerciële Economie, had ik direct de drijfveer om door te leren, maar ook direct aan het werk te gaan. Na een gezellig gesprek op het terras met een klasgenoot die destijds bij Traffic Today stage liep, kwamen we tot de conclusie dat Traffic Today perfect aansluit bij mijn interesses en wensen. Daarop heb ik besloten om als Online Marketeer te solliciteren bij Traffic Today.

Mijn hobby’s zijn een drankje doen op het terras en muziek luisteren, voornamelijk muziek uit de Top 40 of Spaanse muziek. Mijn voorkeur voor Spaanse muziek is ontstaan toen ik in 2009 voor het eerst in Spanje kwam en het land sindsdien jaarlijks bezoek.

Wat ik het leukst vind aan werkzaamheden bij Traffic Today zijn de afwisselingen in taken en de gezellige collega’s waar je de hele dag mee kan lachen en tegelijkertijd serieuze gesprekken mee kan hebben.

Wat mij onderscheidt is de hoge intrinsieke motivatie om altijd nieuwe dingen te leren en van alles wat te weten. Zo ben ik op termijn breed inzetbaar en kan ik over veel zaken meepraten. Daarnaast vind ik het interessant om te sparren over onderwerpen waarbij personen verschillende ideeën hebben. Wat houdt jou bezig?