Hoger in Google

Hoger in Google

Je hebt vast wel eens gekeken of jouw website hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt. Zie je dat je concurrent het beter doet dan jij? En wil je hoger in Google komen? Dat kan! Er zijn bepaalde trucjes om dit te realiseren. Traffic Today is de online marketing specialist die je hier bij kan helpen.

Waarom wil je hoger in Google komen?

Uit de praktijk blijkt: hoe hoger je website verschijnt in de zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers jouw website weten te vinden. En dit kan weer leiden tot meer naamsbekendheid en klanten. Als je hoger in Google wilt komen dan is het slim om goed na te denken op welke zoektermen je graag gevonden wilt worden. Als je bijvoorbeeld een kapsalon hebt in Rijswijk dan kan het helpen om je te focussen op de zoektermen ‘Kapsalon Rijswijk’.

Welke manieren zijn er?

Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen. Zo kun je gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie: ook wel SEO genoemd. Via SEO richt je je op het organische deel van de zoekresultaten van Google. SEO is geheel gratis, maar het kan wel eventjes duren voordat een toppositie is bereikt. Wil je eerder resultaat zien? Dat kan, maar dan moet je er wel voor betalen. Aan de hand van zoekmachine adverteren, oftewel SEA, betaal je om een toppositie te halen in Google. Op welke zoektermen je gevonden wilt worden dat kan je helemaal zelf bepalen. Ook linkbuilding helpt je om hoger gevonden te worden in een zoekmachine. Traffic Today kan je helpen om hoger in Google te ranken.

google-achtergrond

Hogere ranking in de zoekresultaten

Iedere internetgebruiker heeft weleens een zoekmachine gebruikt. Je hoeft maar een paar zoektermen te gebruiken en Google toont je gelijk een aantal websites die relevant voor je kunnen zijn. Wil je graag dat jouw website hoog wordt gevonden in de zoekresultaten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met Traffic Today. Wij kunnen je helpen om je Google positie te verbeteren en om dus hoger in Google te verschijnen. Graag bespreken we alle mogelijkheden en kijken we welke manier het beste past bij jouw website.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.