Hoger in Google

Heb je een mooie website, maar scoor je niet hoog in de zoekresultaten? Ons team zorgt ervoor dat de vindbaarheid van je website structureel verbetert. Bovenaan in Google, dat is namelijk de wens van velen. Je hebt vast wel eens gekeken of jouw website hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt. Zie je dat je concurrent het beter doet dan jij? En wil je hoger in Google komen? Dat kan! Er zijn bepaalde trucjes om dit te realiseren. Traffic Today is dé online marketing specialist die je hier bij helpt.

Waarom wil je hoger in Google komen?

Uit de praktijk blijkt: hoe hoger je website verschijnt in de zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers jouw website weten te vinden. En dit kan weer leiden tot meer naamsbekendheid en klanten. Wist je dat maar liefst 90% van de zoekers niet verder kijkt dan de resultaten op pagina 1? Ander leuk weetje: de eerste positie in Google levert maar liefst 30 – 35% van alle zoekopdrachten op. Als je hoger in Google wilt komen dan is het slim om goed na te denken op welke zoektermen je graag gevonden wilt worden. Heb je bijvoorbeeld een fietsenwinkel in Amsterdam dan kan het helpen om je te focussen op de zoektermen ‘Fietsenwinkel Amsterdam”.

Welke manieren zijn er?

Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen. Zo kun je gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie: ook wel SEO genoemd. Via SEO richt je je op het organische deel van de zoekresultaten van Google. SEO is geheel gratis, maar het kan wel eventjes duren voordat een toppositie is bereikt. Wil je eerder resultaat zien? Dat kan, maar dan moet je er wel voor betalen. Aan de hand van zoekmachine adverteren, oftewel SEA, betaal je om een toppositie te halen in Google. Op welke zoektermen je gevonden wilt worden dat kan je helemaal zelf bepalen. Ook linkbuilding helpt je om hoger gevonden te worden in een zoekmachine.

google-achtergrond

Vraag hier jouw gratis online marketing audit aan!

Nu aanvragen

SEO

Om terug te komen op het voorbeeld van de zoekterm ‘Fietsenwinkel Amsterdam”. Dit noemen we in SEO vaktermen ook wel een shorttail zoekterm. Vaak geldt: hoe specifieker de zoekterm, hoe beter. De kracht zit hem in de langere zoektermen van 3, 4, 5 of meer woorden. Deze lange zoekwoord combinaties worden longtail zoektermen genoemd. Voordat je überhaupt begint om je website of webshop hoger in Google te laten komen, stel jezelf de volgende vraag: is mijn pagina de beste? Indien het antwoord volmondig ja is ben je goed bezig. Antwoord je nee, zorg er dan voor dat je website naadloos aansluit op de behoeften van je doelgroep. Wederom geldt: hoe specifieker, hoe beter. Vaak wordt gedacht dat zoekmachineoptimalisatie een eenmalige activiteit is, maar niets is minder waar. Het is een doorlopend proces. De wijze waarop zoekmachines zoals Google websites indexeren veranderen continu.

usability-png

SEA

Traffic Today helpt je graag met SEA optimalisatie. Wij beschikken over ruime ervaring en houden trends en ontwikkelingen altijd scherp in de gaten. SEA is een effectieve manier om je website vindbaarheid of webshop vindbaarheid aanzienlijk te vergroten.
Zowel SEO als SEA dragen bij om de zoekmachine vindbaarheid te verhogen, maar er zit een verschil tussen deze twee. Bij search engine advertising betaal je voor de plek in de zoektermen. Hierdoor ben je verzekerd van een hogere plek in Google.

Linkbuilding

Een ander noodzakelijk onderdeel om een goede positie in de zoekresultaten te behalen is linkbuilding. Hiermee genereer je links naar je website. Door het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit verkrijg je een hogere autoriteit. Dit zorgt er mede voor dat je hoger in Google rankt. Linkbuilding is een vorm van offpage optimalisatie. Hiermee wordt bedoeld dat de werkzaamheden die we hiervoor uitvoeren buiten je website om gebeuren. Zaken die we uitvoeren op je website zelf noemen we onpage optimalisatie. Benieuwd naar het linkbuildingprofiel van jouw bedrijf? Wij voeren een scan voor je uit om te kijken hoe hoog jouw profiel scoort.

 

Hogere ranking in de zoekresultaten

Iedere internetgebruiker heeft weleens een zoekmachine gebruikt. Je hoeft maar een paar zoektermen te gebruiken en Google toont je gelijk een aantal websites die relevant voor je kunnen zijn. Wil je graag dat jouw website hoog wordt gevonden in de zoekresultaten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met Traffic Today. Wij kstaan voor je klaar om je Google positie te verbeteren en om dus hoger in Google te verschijnen. Graag bespreken we alle mogelijkheden en kijken we welke manier het beste past bij jouw website. Klinkt goed? We zetten de koffie vast voor je klaar!

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.