Dit is hoe we het doen

Hoger in Google

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website met behulp van Google?

Kijk dan niet verder. Traffic Today is dé SEO-specialist die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt én die ervoor zorgt dat jouw website bovenaan in Google staat.

Aangezien Google een belangrijk onderdeel is van een effectieve SEO campagne, zetten wij ons graag in om online een hoger rendement te behalen.

Vraag het Sander Onze Commercieel Directeur | Online Strateeg

Hoger in Google komen en blijven? Zorg ervoor dat jouw pagina aansluit op de zoekvraag. Dat klinkt simpel, maar daar komt van alles bij kijken. Voor het succes van je bedrijf is het goed zichtbaar zijn binnen zoekmachines van essentieel belang. Veel mensen willen dan ook weten hoe ze met hun website hoog scoren in Google.

Als je gevonden wilt worden in zoekmachines zoals Google heb je te maken met SEO.  Het zoekgedrag van bezoekers vindt steeds meer online plaats, daarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. Wij helpen je hier graag mee!

Gratis SEO check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis SEO check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?

Hoger in Google met SEO

Om hoger in Google te komen is het nodig om jouw website te optimaliseren en dat doen we aan de hand van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Google beoordeelt jouw website aan de hand van verschillende ranking factoren (wel meer dan 200!), SEO draagt bij aan het optimaliseren van je website.

Maximal omzetgroei bij Traffic Today

Waarom hoger in Google

 • Je bent beter vindbaar: Google is de meest gebruikte zoekmachine
 • Er komen meer bezoekers op je website
 • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
 • Je groeit en haalt meer omzet
 • Meer bezoekers, leads en conversies
Hoger in Google

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij er klaar voor om de eerste pagina’s van de Search Engine Results Page te bereiken met jouw onderneming? Vul dan het formulier in op onze website en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, om je vrijblijvend over de mogelijkheden te vertellen .

Hoger in Google dankzij Traffic Today

 • Wij maken een advies op maat voor jouw website!
 • Een uitgebreid linkbuildingnetwerk, zodat we altijd unieke links kunnen aanvragen voor jou.
 • Onze interne content marketeers schrijven voor elke pagina een unieke tekst.
 • Je vergroot de relevante van jouw website
 • Meer verkeer naar jouw website
 • Een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van jouw campagne.
Gratis SEO check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis SEO check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?

Hoger in Google met techniek en content

Een belangrijk onderdeel binnen SEO is techniek. We brengen in kaart hoe het ervoor staat met de structuur van je website. Dit is van belang zodat zoekmachines en bezoekers beter hun weg kunnen vinden op de website. Ook de laadsnelheid van je website is van belang. Google hecht namelijk veel waarde aan een goede user experience. Een laadtijd onder de twee seconde is het doel, al is een laadtijd onder de 1,4 seconde volgens Google ideaal.

Het allerbelangrijkste aspect van een website is content. Je zult nooit hoog scoren zonder goede content. Waardevolle content is het allerbelangrijkste. Wat verstaan we onder content? Eigenlijk alles op dat een website opvult, zoals teksten volgens SEO-richtlijnen. Ook video’s en PDF’s kunnen bijdragen aan SEO.

Wij helpen jou hoger komen in Google

Stefan Bolt

Senior Online Marketeer | Head of SEO

Marc Receveur

SEO Marketeer

Cynthia ten Bras

Senior SEO Marketeer

Jeroen Snel

SEO Marketeer

Hoger in Google met linkbuilding

Met autoriteit bedoelen we de waarde die Google hecht aan een domein. Deze waarde kan in kaart worden gebracht met externe tools, zoals Majestic of MOZ. Majestic en Moz zijn tools waarmee we de juiste data kunnen verkrijgen om jouw website de markt te laten domineren.

Met linkbuilding genereer je links naar je website. Dit is belangrijk om hoger in Google te komen en om relevante bezoekers naar je website te krijgen. Die links genereer je naar je website door goede content te creëren en te plaatsen op andere platformen. Linkbuilding helpt je relaties op te bouwen met andere bedrijven en je kunt er op een duurzame manier concurrentievoordeel mee behalen.

Hoger in Google met mijn website

De meestgestelde vraag aan ons is: hoe kom ik hoger in Google met mijn website? Wij helpen je daarmee! Wij maken altijd een plan op maat; we maken een plan om de techniek te optimaliseren, we gaan aan de slag met een contentplanning en we gaan aan de slag om een goede domeinwaarde op de bouwen. Met deze pijlers zorgen wij ervoor dat jij online goed zichtbaar wordt. Mogen wij voor jouw website aan de slag? Neem dan snel contact met ons op!

cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Jouw website verbeteren voor zoekmachines?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.