Social media marketing

Naamsbekendheid

Als je een eigen bedrijf hebt dan is het belangrijk dat je zoveel mogelijk naamsbekendheid krijgt. Een manier om meer naamsbekendheid te krijgen is aan de hand van social media. Aan de Als je gebruikmaakt van de juiste social media marketing kun je jouw Facebookpagina, Instagrampagina of LinkedInprofiel een boost geven.

Facebook marketing

Facebook behoort tot één van de belangrijkste social media netwerken. Grote kans dat de doelgroep van jouw bedrijf hier ook actief is. Maar hoe benader je jouw doelgroep nou via social media? Traffic Today is het online marketing bureau dat je helpt bij het opzetten van een effectieve Facebook marketing campagne. Het is zelfs mogelijk om je Facebook activiteiten aan ons uit te besteden. We gaan altijd gericht te werk, waardoor we altijd zo veel mogelijk resultaat boeken.

Instagram campagne

Heb je een modewinkel? Dan is Instagram een mooi netwerk om je op te focussen. Instagram is namelijk het social media netwerk wat zich richt op beeld. Deel de mooiste outfitfoto’s en toon zo aan je doelgroep wat je verkoopt. Maar ook als je bedrijf werkzaam is in een andere sector dan kan Instagram veel bieden. Traffic Today helpt je graag bij het maken van een geschikte Instagram campagne.

LinkedIn marketing

LinkedIn is het zakelijke social media netwerk. Ideaal als u dus in contact wilt komen met mede-ondernemers of als u bijvoorbeeld op zoek bent naar kandidaten voor een vacature. Wil je weten wat je graag via LinkedIn kunt bereiken? Traffic Today is de partij die je hierbij helpt.

Social media marketing uitbesteden?

Denkt u dat social media marketing uitbesteden een goede zet is voor uw bedrijf? Dan ben je bij Traffic Today aan het juiste adres. Onze marketeers hebben flink veel ervaring met social media marketing en weten dus als geen ander hoe ze uw doelen kunnen behalen via social media. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we en adviseren we je waar nodig.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.