Jolijn Morselt

Content Marketeer

In augustus 2023 heb ik na vier jaar de opleiding Communicatie afgerond aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze brede studie gaf onder andere mogelijkheden in de marketing- en evenementenbranche, maar na een stage als copywriter wist ik dat ik daarin wilde groeien én aan de slag wilde in de marketingsector. Na m’n studie startte de zoektocht naar een passende baan en die heb ik gevonden bij Traffic Today: sinds december 2023 ben ik hier Content Marketeer!

Tijdens mijn werkdagen bij Traffic Today blijf ik dingen leren. Hier krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te groeien op verschillende vlakken. Van elke dienst die wordt aangeboden krijg je een klein stukje mee. Dit in combinatie met gezellig collega’s, zorgt voor leuke en afwisselende werkdagen.

Als Content Marketeer schrijf ik teksten voor verschillende bedrijven. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde: het ene moment schrijf ik blogs over Mexicaanse catering en het andere moment duik ik in de wereld van Noorse vakantiewoningen. Het leukste aan deze afwisseling is het schakelen tussen verschillende schrijfstijlen en merkpersoonlijkheden, waardoor ik m’n creativiteit elke keer op een andere manier moet toepassen. Ook leer ik elke dag nieuwe dingen over verschillende onderwerpen en klanten.

Het grootste deel van mijn vrije tijd breng ik door met m’n vriendengroep en vriend: van uiteten tot uitgaan en onze vaste kroegavond op vrijdag. Daarnaast ben ik secretaris bij de meest bijzondere carnavalsvereniging in ons dorp: K.V. De Angorageiten. Naast het vieren van verschillende carnavalsfeestjes, organiseer ik onder andere ons jaarlijkse evenement en bedenken we acties die geld kunnen opleveren voor de bouw van onze nieuwe hal.