Daphne Krakers

Advertising & Marketplace Marketeer

Hi! Ik ben Daphne. In januari 2024 ben ik begonnen bij Traffic Today als Trainee. Ondanks het behalen van een bachelor in Commerciële Economie en een master in Business Administration, besefte ik dat ik nog niet voldoende professionele ervaring had opgedaan. Ik had een brede basiskennis opgebouwd, maar miste een specialisatie in een specifiek vakgebied. Tijdens het traineeship word ik in 4 maanden opgeleid tot Digital Marketeer. Ik maak kennis met de verschillende richtingen waardoor ik aan het eind een specialisatie kan kiezen in de richting die het meest bij mij past.

Waarom Traffic Today? Alleen al bij het bekijken van de website en social media voelde ik de gezelligheid, energie en gedrevenheid. Dit gevoel werd op mijn eerste dag al bevestigd. Ik voelde me meteen op mijn gemak in het team waar gezelligheid, productiviteit en persoonlijke en professionele groei gepaard gaan.

Tijdens mijn traineeship zijn mijn dagen gevarieerd. De ene dag werk ik aan het schrijven van een blog, terwijl ik de andere dag bezig ben met het optimaliseren van Google Ads-advertenties. Met dit traineeship wil ik mijzelf verder ontwikkelen om erachter te komen waar mijn kwaliteiten liggen. Het sociale aspect van projectmanagement spreekt mij erg aan, maar wat mijn andere specialisatie wordt, is op dit moment nog een raadsel. Jullie zullen het binnenkort wel zien aan mijn functietitel! Ik kijk ernaar uit om uiteindelijk waardevolle bijdragen te kunnen leveren aan het behalen van toffe resultaten voor klanten.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Naast op het hockeyveld, vind je mij bijna elke ochtend in de sportschool voor krachttraining. Ik vind het heerlijk om mijn dag sportend te beginnen om vervolgens vol energie aan het werk te gaan. Verder geniet ik van gezellige momenten met vrienden, een wandeling in het bos of het koken van lekkere recepten voor de mensen om mij heen. Kortom, ik hou van gezelligheid. Gelukkig kom ik dat zeker niet tekort bij Traffic Today!