Rutger van Schijndel

Advertising Marketeer

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede maakte ik kennis met de wereld van Online Marketing. Door stage te lopen bij een marketingbureau en het uitvoeren van verschillende Online Marketing-gerelateerde projecten, ben ik nog enthousiaster geworden. Daarom heb ik, na het afronden van mijn studie, besloten om op zoek te gaan naar een baan als Online Marketeer.

Na mijn opleiding kwam ik erachter dat ik niet genoeg praktische kennis heb opgedaan, en daarom was ik op zoek naar een bedrijf dat me kon helpen bij mijn ontwikkeling. Na enige tijd zoeken kwam ik het traineeship van Traffic Today tegen, en dit bleek een schot in de roos te zijn. De gezellige sfeer op kantoor, de ‘work hard, play hard’-mentaliteit en de mogelijkheid om te leren van professionals is precies waar ik naar op zoek was.

In de komende tijd ga ik me verdiepen in de verschillende facetten van Online Marketing, met de nadruk op advertising. Ik kijk ernaar uit om de komende maanden enorm veel van mijn collega’s te leren en in de toekomst klanten te kunnen helpen met het behalen van hun doelen!

Buiten mijn werk ben ik het liefst aan het sporten. Voetbal bij de sv Grol in Groenlo, crossfit, padel, hardlopen; eigenlijk trekt alles met een beetje competitie mij aan. Gelukkig herken ik dit enthousiasme voor sport bij veel collega’s. Verder vind ik het erg leuk om in het weekend samen met mijn vrienden een drankje te drinken in de kroeg, een festival te bezoeken of lekker uit eten te gaan.