Traffic Today behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

We hebben iets te vieren! Traffic Today is genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Als handelsnaam van Best4u Internet Marketing behoort Traffic Today tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Omzetgroei

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Deze awards worden toegekend aan ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minstens 20% hebben gehaald. Traffic Today is de afgelopen drie jaar de MKB+ tak geweest van Best4u Internet Marketing en is enkele maanden geleden onder een eigen handelsnaam verder gegaan. De meeste van onze marketeers hebben dan ook veel bijgedragen aan de groei van het bedrijf. En daar zijn we enorm trots op!

Ontwikkeling

Traffic Today houdt zich sinds enkele maanden onder deze handelsnaam bezig met internetmarketing campagnes voor het hogere MKB segment. Daarbij werken we op het gebied van kennisdeling en ontwikkeling nauw samen met onze collega’s in Zutphen, zodat we het beste uit onszelf blijven halen.

“Trots op het hele team”

Volgens directeur en oprichter Steven Lubbers van Traffic Today is de nominatie een bekroning op het harde werken van het team: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt en zijn we flink gegroeid. Met deze nominatie geef ik dan ook alle credits aan iedereen die hierbij heeft geholpen. Ik ben trots op het hele team. Op naar de volgende nominaties!”

Hoofdprijs

De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 16 november 2017 in de Deventer Schouwburg. We moeten dus nog eventjes geduld hebben. En voor nu? Tijd voor taart!

Laatst aangepast: juni 7, 2018 11:02 am
Traffic Today Traffic Today
Hanzeweg 5b
Deventer
,
Gelderland
,
7418 AW
Nederland

Plaats een reactie

*