Susan van den Belt

Social Advertising Marketeer

Ha ik ben Susan! 24 jaar en sinds augustus 2022 aan het afstuderen en parttime werkzaam bij Traffic Today.
Aan de Hogeschool van Amsterdam studeer ik commerciële economie met als afstudeerrichting Digital Marketing. Tijdens mijn stage heb ik marketingervaring op gedaan bij een digital agency en managementbureau. Nadat ik mijn minor in Singapore heb gevolgd en een rondreis heb gemaakt door Zuid-oost Azië was het tijd om de hoofdstad te verlaten en terug te keren naar het oosten! Al snel kwam ik via een vriendin bij Traffic Today terecht.
Voor mijn afstudeeronderzoek ga ik een positioneringsstrategie ontwikkelen voor de social advertising afdeling van Traffic Today. Daarnaast ondersteun ik de social advertising marketeers bij hun werkzaamheden.

Ik ben bij Traffic Today in een enorm warm bad terecht gekomen en heb het super naar mijn zin. Ik word omringd door allemaal ambitieuze mensen die van hard werken houden, maar ook van gezelligheid (net zoals ik).
Na 7 jaar in de horeca te hebben gewerkt hang ik thuis nog regelmatig de gastvrouw uit. Een goed gevulde borrelplank, een uitgebreid dinner of een lekker wijntje. Mijn vriendinnen en familie zijn altijd welkom! Dit bourgondische leven compenseer ik door regelmatig naar de sportschool te gaan en te tennissen.
Ik kijk er naar uit om een echte social media goeroe te worden en veel te leren bij Traffic Today!