Lynn Eelderink

Marketplace Marketeer

Nog voordat ik was afgestudeerd kwam ik al in contact met Traffic Today, ik heb hier namelijk eind 2019 stage gelopen. Hierna is er veel gebeurd, voor zowel Traffic Today als mij.

Zelf heb ik een hoop ervaring opgedaan bij een E-commerce bedrijf waar ik van alles heb mogen doen. Hier kwam de focus uiteindelijk te liggen op het beheren van verschillende marketplaces voor de verschillende merken van het bedrijf. Hier heb ik dan ook veel over geleerd en die kennis pas ik nu toe voor de klanten van Traffic Today, wat overigens ook erg gegroeid is.

Waar ik tijdens mijn stage nog in een ander gebouw zat waar we ‘maar’ één verdieping bezette, is er nu een compleet ander gebouw in plaats gekomen en bezetten we maar liefst twee verdiepingen. Veel bekende gezichten, maar vooral een hele hoop nieuwe.

 

Een sterke groei in collega’s, ervaring én kennis! Dit maakt het voor mij extra leuk om bij Traffic Today te werken, in een korte tijd is het bedrijf snel gegroeid waardoor er voor de medewerkers ook (nog steeds) veel groeipotentie is.

Niet alleen op het werk heb ik het naar mijn zin, ook buiten het werk om doe ik allemaal leuke dingen. Wekelijks sta ik op het voetbalveld en soms vind je me ook langs de lijn of in een stadion (hier helaas niet op het veld). Van een feestje ben ik niet vies en in de zomer worden de nodige festivals bezocht.

Ik kijk uit naar mijn groei en de groei van het bedrijf én onze klanten!