Sjoerd Wopereis

Content Strateeg

Tijdens mijn studie Communicatie ontwikkelde ik een liefde voor content, met name de visuele kant trok mijn aandacht. Dit heeft er met name mee te maken dat ik daarvoor een Grafische opleiding heb gevolgd, en mij al sinds mijn tienerjaren creatief uit door middel van graffiti en street art. Na een bijbaan als Content Marketeer voor een internationale sportvoedingswebshop en een baan als communicatiespecialist bij een groot IT-bedrijf in het Oosten van Nederland, ben ik in september 2022 als Content Strateeg gestart bij Traffic Today.

Als Content Strateeg kan ik mijn liefde voor (visuele) communicatie, en interesse in online marketing combineren voor verschillende vraagstukken. Dit doe ik onder andere door websites en communicatiekanalen te analyseren, verbeterpunten te identificeren en te adviseren, zodat de klant nog betere resultaten kan behalen.

Daarnaast ben ik binnen het Content team actief als vormgever, in die rol creëer ik visuele communicatiemiddelen die de doelgroep weten te pakken en te activeren.

Ik ben blij dat ik de prachtige regio Achterhoek mijn thuisbasis mag noemen, waar ik in Ruurlo samenwoon met mijn vriendin Tess en onze hond Otis. In mijn vrije tijd houd ik mijzelf na 16 jaar nog steeds bezig met graffiti en street art, en werk ik mijzelf nagenoeg dagelijks in het zweet in mijn homegym. Ook wandel en fiets ik graag met mijn hond Otis en ga ik graag op avontuur met vrienden.