Niek van Pijkeren

Digital & Advertising Marketeer | Business Lead (Team Geel)

Hi! Nice to meet ya!

Ik ben Niek en samen kunnen wij mooie online resultaten neerzetten. Durf jij het aan? Laat ik mijzelf kort voorstellen en bel daarna eens op om een kop koffie te komen drinken in Deventer.

Gedurende mijn studie Commerciële Economie ben ik in aanraking gekomen met Online Marketing. Dit bleek een schot in de roos. Dit onderdeel binnen de marketingstrategie sprak mij erg aan vanwege de eindeloze mogelijkheden. Het resultaat? Dat ik vanaf 2020 samen met uitdagende klanten en gedreven collega’s werk aan de tofste projecten.

Gelukkig is geen dag hetzelfde bij Traffic Today. Verschillende klanten en leuke collega’s zorgen voor een ontspannen sfeer waarin we samen de mooiste resultaten behalen. In het weekend behaal ik die resultaten ook graag op het voetbalveld. Waar ik als trainer actief ben voor diverse jeugdteams. Na drie punten met de jeugdteams kan Feyenoord mijn weekend compleet maken door ook te winnen.

Naast resultaatgedreven werken is ontspanning natuurlijk ook belangrijk. Als chef airfryer voorzie ik mijn collega’s van een welverdiende vrijdagmiddagsnack om de vrijmibo te starten! Zo genieten we met elkaar van weer een succesvolle week en een lekkere snack!

Funfacts:

  • Gaat ooit nog eens olifanten in het wild zien.
  • Verzorgt vier mini papegaaien.
  • Gaat vaker naar de kapper dan welke collega dan ook.
  • Niet voor één gat te vangen.
Niek schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!