Jeroen Snel

SEO Marketeer

Via mijn opleiding als applicatieontwikkelaar ben ik begonnen als stagiair bij Traffic Today, deze stage verliep erg goed en ik was na mijn stage ook meteen aangenomen als Junior SEO Marketeer. Binnen mijn functie zorg ik ervoor dat een website SEO technisch zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt, daarnaast houd ik mij bezig met door mij zelf ontwikkelde tools, innovatie, het optimaliseren van werkprocessen binnen Traffic Today en strategie. Ik ondersteun ook klanten als webbouwer indien er optimalisaties nodig zijn op technisch gebied. Ik waardeer de vrijheid die je binnen Traffic Today krijgt erg, nieuwe innovaties en ideeën worden met open armen ontvangen en er wordt ook erg op persoonlijke ontwikkeling gefocust.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met bijverdiensten d.m.v. het opzetten van verschillende projecten, programmeren en mijn interesse in crypto/aandelen daarnaast drink ik natuurlijk ook graag een biertje met vrienden. Ik ben erg leergierig en zit nooit stil, ik ontwikkel mijzelf graag verder op het gebied van programmeren, marketing en ondernemen.

Wanneer ik aan Traffic Today denk, denk ik aan een enthousiast, jong, prestatiegericht team waar ik maar al te trots op ben dat ik daar onderdeel van mag zijn! Wanneer je hier op kantoor een rondje maakt zie je dat er een leuke werksfeer hangt met leergierige, enthousiaste en prestatiegerichte mensen.

Jeroen schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!