Cynthia ten Bras

Senior SEO Marketeer

In 2011 studeerde ik af en ging ik als webdeveloper aan de slag en begon ik met mijn vervolgstudie HBO Rechten. In de jaren als webdeveloper naast mijn studio HBO Rechten greep ik alle kansen aan om mijn kennis te verbreden en kwam ik in aanraking met Online Marketing. Na mijn studie HBO Rechten besloot ik om mij fulltime te richten op Online Marketing. Met mijn webdeveloper achtergrond heb ik mij verdiept op het gebied van Technische SEO. Nadat ik 7 jaar heb gewerkt voor een online marketing bureau in Enschede werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging ik in 2018 aan de slag bij Traffic Today.

Nu help ik dagelijks de klanten en collega’s van Traffic Today op het gebied van Technische SEO. Naast allerlei SEO werkzaamheden ben ik ook actief op het gebied van Data en probeer ik alle geheimen te ontrafelen met behulp van o.a. Google Analytics en Google Tag Manager. Data begint ook een grotere onderdeel te worden waardoor mijn dagen steeds meer gevuld zijn met vragen omtrent data.

Ik zie problemen eigenlijk altijd als een uitdaging en uitdagingen ga ik graag aan. Er zijn ook meerdere wegen naar Rome, dus er zijn ook altijd oplossingen voor een probleem. Als het niet via de ene weg lukt, dan lukt het wel via de andere. Ik ondersteun mijn collega’s en de klanten van Traffic Today hier dan ook graag mee. Geen enkele werkdag is voor mij hetzelfde en dat is wat ik het leukste aan het werk vind. Ik vind het gaaf als we de dag beginnen met een uitdaging en dat we hier een oplossing voor weten te vinden. Dat geeft mij energie om ook alle andere uitdagingen aan te gaan, of het nou groot of klein is.

Buiten mijn werk om zit ik graag met mijn neus in de boeken, ik ben een echte boekenverslinder. Gemiddeld lees ik zo’n 2 á 3 boeken in de week. Vind je me niet met mijn neus in de boeken dan ben ik wel in de weer met mijn camera, ik ben dan ook een fanatieke fotografe. Ik hou er van om ook in de fotografie uitdagingen aan te gaan. Ik mag naast het fotograferen ontzettend graag dierentuinen bezoeken, deze twee hobby’s kan ik dan ook perfect combineren. In 2015 won ik de publieksprijs in de WNF Photo Award, een grotere compliment voor één van je foto’s kun je niet krijgen als je het mij vraagt. Mijn foto’s waren ook al te zien in de National Geographic en de Wereld Natuur Fonds kalenders. Ik heb nog grote dromen van plekken waar ik ooit eens hoop te komen met mijn camera om de prachtige natuur vast te leggen, de olifanten in de Okavango Delta in Botswana staan daarbij wel stipt op nummer 1.

Mijn konijnen, cavia’s en hamsters maken mijn huis in Enschede mijn thuis. Mijn konijnen Pip en Toby lopen vrij in mijn huis en liggen ook vaak naast mijn voeten als ik thuis werk of op de bank zit in de woonkamer. Daar waar ik ben, zijn zij. Cavia’s Duuk, Fien en Saar staan al fluitend op mij te wachten wanneer de deur open gaat. Kijk ook niet raar op als je van alles ziet bewegen op de achtergrond wanneer ik in een call met je zit wanneer ik vanuit huis werk, want dat zijn de cavia’s! Hamsters River en Skye mogen dan wel ’s nachts actief zijn, toch vinden ze het fijn als er weer wat lekkers ligt te wachten in hun verblijf. Niets is fijner dan thuis komen bij mijn diertjes na een dag vol uitdagingen op het werk.