Kim Böttcher

Advertising Marketeer

Nadat ik als geboren Duitse opgroeide in Duitsland, kwam ik in 2016 naar Nederland om op de Universiteit Twente de opleiding Communicatiewetenschap te volgen. Eerst was mijn visie om later in PR of HR te gaan werken, omdat ik marketing in eerste instantie helemaal niet zo leuk vond. Tot ik 2018 en stage met de focus op marketing deed en ik helemaal verkocht was. Na 5 jaar in Nederland te hebben gewoond wist ik het zeker; ik wil graag in Nederland blijven wonen. Maar met weinig kennis en zonder de taal te spreken was het nog wel een uitdaging om een baan te vinden. Gelukkig heeft Traffic Today me de kans gegeven om mezelf te bewijzen en te blijven groeien. Als Trainee ga ik 3 maanden lang meer over online marketing leren en me verder in de verschillende disciplines verdiepen.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of daag ik mijn huisgenootjes uit op de tennisbaan. Meestal verlies ik deze wedstrijden wel, maar ik vind het vooral leuk om het te doen. Voor de rest vind ik boulderen heel leuk of lees ik graag een goed boek. Daarnaast ben ik sinds kort weer begonnen met gamen, waar ik steeds meer enthousiast over word. Sport kijken is meestal niet echt mijn ding, met uitzondering van de Formule 1, waarbij ik elke race fanatiek volg. Ook drink ik hier graag een speciaalbiertje bij.

Hoewel ik nog niet lang bij Traffic Today werk, voel ik me hier nu al thuis. Het is een gedreven en ontzettend gezellige groep, waar ik nu al veel heb mogen leren. Ik kijk heel erg uit naar de komende maanden en hoop ook na mijn traineeship bij Traffic Today aan de slag te mogen gaan.

 

Kim schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!