Inge Rexwinkel

Digital & Advertising Marketeer

Mijn avontuur bij Traffic Today is begonnen toen ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf verder kon ontwikkelen. Bij het zetten van mijn eerste stap binnen het kantoor van Traffic Today voelde ik direct de ontspannen en gezellige sfeer. Binnen de organisatie zijn de lijntjes kort en is er altijd iemand die je verder kan en wil helpen. Er is voldoende kennis om samen voor succes te gaan!

Als Online Marketeer ligt mijn focus op Google Ads. Kijken waar verbeteringen uitgevoerd kunnen worden om het beste rendement uit een campagne te halen, spreekt mij hierin erg aan. Maar ook het opstellen en uitvoeren van een campagnestrategie vind ik erg leuk om te doen.

Het leuke aan het werken bij Traffic Today is dan ook dat je eigen ideeën kan inbrengen, veel kan leren, in contact komt met verschillende klanten in diverse branches, er ruimte is voor persoonlijke groei en er altijd een gezellige sfeer hangt.

In mijn vrije tijd houd ik ook van gezelligheid en streven naar het beste! Op de zaterdagen ben ik vaak te vinden in de sporthal voor een volleybalwedstrijd. Dit gaat er altijd fanatiek aan toe, want we gaan voor de winst! Aan de welbekende “derde helft” doen we ook fanatiek mee :). Naast het zelf sporten, vind ik het ook erg leuk om verschillende soorten sporten te kijken op televisie of in real-life. Verder houd ik ervan om met vriendinnen en familie samen te zijn en een goed glas wijn te drinken met lekker eten.