Jip Groen

SEO Marketeer

Tijdens de opleiding als applicatieontwikkelaar ben ik mijn laatste stage gaan volgen bij een online marketing bureau. Terwijl ik bezig was met mijn opleiding, kwam ik er achter dat programmeren niets voor mij is. Door mijn eindstage te doen bij een online marketing bureau, heb ik kennis gemaakt met SEO. Na de stage ben ik blijven plakken, en vervulde ik mijn eerste fulltime rol als Growth Marketeer. Hier hield ik mij bezig met SEO en verschillende creatieve projecten als, niche pagina’s op social media groeien. Vanaf jonge leeftijd heb ik namelijk veel gedaan met YouTube, Instagram en TikTok.

Na ervaring op te doen bij andere partijen ben ik met Traffic Today in contact gekomen. Ik wilde weer in Deventer gaan werken, en was op zoek naar een jong bedrijf dat mij verder kon helpen ontwikkelen. Ik hou van de vrijheid die Traffic Today geeft.

 

Nieuwe ideeën worden niet in de doofpot gestopt. En er wordt veel tijd gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde, en ik leer elke dag iets nieuws. Dat is wat Traffic Today voor mij zo leuk maakt. Door de leuke collega’s ga ik elke week met plezier naar kantoor!

In mijn vrije tijd ben ik bezig met het opzetten van affiliate websites en andere projectjes. SEO is niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby. Daarnaast ben ik veel met vrienden en zal je mij in de weekenden vast tegen komen in de stad.